Ver Elini Aşk 1. bölüm fragmanı! Oyuncuları ve konusu

Yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan dizilerden bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ver Elini Aşk dizisi ile ilgili bilgiler de su yüzüne çıkmaya başladı. Çekimlerine başlandığı bilinen diziden ilk fragman geldi. Ver Elini Aşk 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kaan ve Ayperi'nin aşkını konu alan dizide Asuman Dabak, Köksal Engür ve Fatma Karanfil gibi usta isimler de yer alıyor. Ver Elini Aşk dizisinin konusu ve Ver Elini Aşk oyuncuları kimler? Dizi ile ilgili bilgiler istanbulgazetesi.com.tr'de

VER ELİNİ AŞK 1. İLK BÖLÜM ÖZETİ

Evin sahibi Kaan ile minik kızı Su'yun hayatına dahil olan Ayperi'nin tatlı hikayesinin anlatıldığı dizide eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak.  Kaan ile Su bebeğin aralarına kimse şu zamana kadar girememiştir. Ta ki Ayperi dadı gelene kadar! Ayperi, despot bir iyilik perisidir. Aynı zamanda Antep'li bir köylü kızı. Haliyle Kaan ile dünyaları ayrı, hatta Su bebekle bile. Su bebek konusunda anlaşamayan Kaan ile Ayperi arasında geçen diyaloglar ise izlemeye değer. Kaan kızının futbol aşığı olduğunu söylüyor ama Ayperi dadı ise ona yün öğretiyor. Kaan kızına pizza yedirmek istiyor, Ayperi pizzaya kızıp minik bebeğe çiğköfte yedirmeye çalışıyor.

Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Kanal D ekranlarının yeni komedisi merakla bekleniyor.

VER ELİNİ AŞK OYUNCULARI
 

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR? (AYPERİ)

Güzel oyuncu 3 Ekim 1993 yılında İStanbul'da doğmuştur. Geçtiğimiz sezon Fox ekranlarında izlenme rekorları kıran Karagül isimli dizide Ayşe karakteri ile ön plana geçmiştir. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Sevda karakterine hayat vermiştir.

ALİ İL KİMDİR? (KAAN)

16 Kasım 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.77 boyunda ve 70 kilodadır. Akrep burcu olan oyuncunun göz rengi mavi, saç rengi ise kahverengidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Yeliz Kuvancı ile ilişkisi bulunmaktadır. Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin Umman karakteriyle tanınmıştır.

ASUMAN DABAK KİMDİR?

1 Şubat 1970 Akhisar Manisa doğumlu oyuncu Tatlı Hayat dizisinde Menekşe rolü ile tanınmıştır. Kova burcu olan oyncu 1.69 boyunda ve 54 kilodadır. Leyla İle Mecnun, Böyle Bitmesin, Pis Yedili, Ezra ve Geniş Aile gibi dizilerde rol almıştır.

KÖKSAL ENGÜR KİMDİR?

1946 Kars doğumlu usta oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Süngerbob, Büdü ve Red Kit karakterlerini seslendirmiştir. Zerda dizisinde Sıddık karakteriyle tanınmıştır. Beş Kardeş, Oflu Hoca'nın Şifresi, Sürgün İnek, Kurtlar Vadisi Gladio, Güneşin Oğlu, Unutursam Fısılda, Kaçın Kurası ve son olarak Şahane Damat gibi yapımlarda yer almıştır.

FATMA KARANFİL KİMDİR?

3 Şubat 1952 Eskişehir doğumlu oyuncu 1960'lı yıllarda Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada üçüncü yüz güzeli seçilerek sinema televizyon dünyasına ilk adımını atmıştır. Kınalı Kar, Kaçaklar, Aşk-ı Memnu, Huzur Sokağı ve Aşk Yeniden gibi dizilerde rol almıştır.