Spora olan düşkünlüğüyle tanınan ünlü oyuncu ve sunucu Jess Molho yaptığı ters bir hareket yüzünden iki biceps tendomu birden kopardı. Bir süredir hastanede tedavi olan ünlü sunucu yaşadığı zor günleri sosyal medyadan anlattı. Bir süre ellerini ve kollarını kullanamayacağını açıklayan Molho, "Mesaj atanları okuyacağım ama yazamayacağım, uzun süre gitar da çalamayacağım ama merak edenlere duyurulur çenem tam gaz çalışıyor" ifadelerini kullandı.

'SABIR TESTİM DEVAM EDİYOR'

Molho paylaştığı bu kareye şunları yazdı; Bazen bir şeyler üst üste gelebiliyormuş meğer... Ters bir hareket biraz da kendimi hala 20 yaşında hissetmem sonucu iki biceps (pazı) tendomu birden kopardım. (literatürdeyim) Bugün taburcu oluyorum, uzun bir zaman ellerimi ve kollarımı kullanamayacağım... Mesaj atanları okuyacağım ama yazamayacağım, uzun süre gitar da çalamayacağım ama merak edenlere duyurulur çenem tam gaz çalışıyor, programa zamanında geri döneceğim, bugün robocop kollarım olacak, önce sağlık dostlar... Hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere, sevgiler... Sabır testim devam ediyor.

GEÇTİĞİMİZ AY EŞİ ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz ay Bodrum Türkbükü’nde gece yarısında gerçekleşen silahlı saldırı yaşanmıştı. O gün mekanda bulunan Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho ölümden dönmüştü. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından iki beach cluba silahlı saldırı düzenlenmişti. 1 kişinin öldüğü saldırıda Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho da sırtından yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Zeynep Molho geçirdiği operasyonun ardından taburcu edilmişti. (CNNTürk)

JESS MOLHO KİMDİR?

Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaş olan Jess Molho, 4 Ekim 1976’da doğdu. Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler,Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerin kadrosunda yer alan Jess Molho, 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. "Süpürrr" isimli sinema filminde başrolde yer alan Jess Molho, Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmıştı. Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynadı. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşadı. 989 bölüm "Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programına başladı. Ayrıca Kanaltürk'te "Jess'le Hepsi 1 İnci" adlı "Adam Olacak Çocuklar" benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıca Türkmax kanalında İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sundu. Bu program 2013 yılında 4.Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü aldı. Şimdi ise TV8'de "Aramızda Kalmasın" sunmaktadır. Jess Molho, aynı TV kanalında çalışırken tanıştığı Zeynep Molho ile 2002 yılında evlendi. Jess Molho- Zeynep Molho'nun Tibet (d.2007) adında bir oğlu ve Maya (d.2012) adında bir kızı var.