İki Yalancı ilk bölümü seyirciyle buluştu! 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İki Yalancı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Uzun zamandır dönen tanıtım fragmanlarıyla ve başrolleriyle dikkatleri çeken yeni yaz dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in başrollerini paylaştığı dizide 2. bölümün fragmanı heyecanla bekleniyor. İki Yalancı dizisinin 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tanrısevsin'in Duygu karakterine, Keremcem'in ise Serkan karakterine hayat verdiği dizide yardımcı rollerde ise Serhan Aslan, Hazal Şenel, Ahmet Kayakesen, Pınar Karaman gibi isimler bulunuyor. Sosyal medyada #İkiYalancı hashtagi ile bütün gece zirveden inmeyen dizinin büyük beğeni topladığı yorumlardan anlaşılıyor. İşte diziyle ilgili diğer ayrıntılar ve detaylar... İki Yalancı dizisinin konusu, oyuncular ve reyting oranı

İKİ YALANCI İLK BÖLÜMÜ REYTİNG ORANLARI AÇIKLANDI

Yaz sezonunun iddialı dizilerinden biri olan İki Yalancı Pazartesi akşamları saat 20:00'de ekranlara gelecek. AB'de 2. ve Totalde 1. olarak beklentileri karşılayan dizinin Müziklerinde Kıraç imzası var. İki Yalancı'nın yapımı Tükenmez Kalem'e ait. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün yaptığı dizinin senaryosunu ise Gani Müjde yazıyor. Sevilen şarkıcı ve oyuncu Keremcem, dizide evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para için terk edilen Serkan karakterini canlandıruyor. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ise işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu karakterinine hayat veriyor. Yolları Bodrum'da kesişen Serkan ve Duygu'nun eğlenceli hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Serhan Arslan, Hazal Şenel, Koray Erkök, Pınar Karaman, Ahmet Kayakesen, Rahmi Dilligil, İnci Şen, Şebnem Gürsoy, Tuna Arman, Selçuk Sazak bulunuyor.

İKİ YALANCI DİZİSİNİN KONUSU

Çocukluğundan beri evlilik hayalleri kurduğu kızın para uğruna terk ettiği Serkan (Keremcem) ve aile baskısından bunalarak yollara düşen Duygu (Yağmur Tanrısevsin) Bodrum'da bir şekilde bir araya gelir. Arkadaşlarının da yaptığı baskıyla zengin bir eş bulma hayaline kapılan ikilinin birbirlerine söyledikleri yalanlar başka bir yalan yol açar. Söyledikleri yalanların içinde çıkmaza giren ikili bir şekilde ayrılmak zorunda kalır ancak başka bir yerde bambaşka yalanlarla tekrar karşılaşırlar...

İKİ YALANCI BİRİNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenmek için çıktıklarında Duygu ile tanışan Serkan; Cenk ve Naci’nin uydurduğu yalanlar sonucunda kendini bir iş adamı olarak tanıtır. Aynı zamanda Duygu da arkadaşı Burcu’nun söylediği yalanlara ortak olmak zorunda kalır. Kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

İKİ YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI

KEREMCEM KİMDİR? KEREMCEM KAÇ YAŞINDA? (SERKAN)

Keremcem Dürük 28 Aralık 1977'de Milas'ta doğmuştur. Sevilen oyuncu 1.82 boyunda ve 74 kilodadır. Lise yıllarında müzikle tanışmış ve ilk bestesini 1996 yılında tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Keremcem kısa bir süre Seda Güven ile evli kalmıştır.  Hayat Benim dizisinde başrolde yer alarak gönüllere taht kurmuştur.

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (DUYGU)

Adını Emre Kınay, Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir ile birlikte rol aldığı Güneşi Beklerken dizisiyle duyuran oyuncu 25 Ağustos 1990 doğumlu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Tanrısevsin 2011 yılında Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahise Gördüm'ün başrollerini paylaştığı "Adını Feriha Koydum Koydum" adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır. Tanrısevsin son olarak Mayıs Kraliçesi dizisinde başrol oynamış fakat dizisi uzun sürmemişti. Yağmur Tanrısevsin şu sıralar Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla gündemde.

SERHAN ASLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (NACİ)

15 Ocak 1981 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi felsefe bölümü mezunudur. Hayat Bilgisi dizisiyle tanınmaya başlamış olan genç oyuncu Cennet Mahallesi Emret Komutanım, Elveda Rumeli ve Yahçi Cazibe gibi dizilerle çıkışını sürdürmüştür.

HAZAL ŞENEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (BURCU)

18 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu oyuncu Selena dizisinde Kıvılcım Aykar karakteriyle tanınmıştır. Gani Müjde'nin yaptığı Osmanlı Cumhuriyeti filminde garson rolünde oynamıştır. Pis Yedili dizisinde Salça karakterine hayat vermiştir.

KORAY ERKÖK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (CENK)

4 Ocak 1986 İstanbul doğumlu oyuncu 1.77 boyuna ve 73 kilodadır. Mavi gözleriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu aynı zmaanda müzisyenlik de yapmaktadır. Genç oyuncuyu Deniz Yıldızı dizisinde tanımıştık.