Yaşadığı zor günleri geride bırakan Deniz Seki,  kardeşinin önceki akşamki düğününde gözyaşına boğuldu. Seki, bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman ile ilgili "Benim nikahımın olmasını bekliyordunuz; ama nasip değilmiş. Faruk benim kıymetlim. Ben de onun için öyleyim. Biz 30 defa ayrılıp barışmışızdır; ama bu kez olmadı." dedi. 

GÖYAŞLARINA BOĞULDU

Geçtiğimiz gün Umre'den dönen Deniz Seki, önceki akşam erkek kardeşi Serkan Seki'yi evlendirdi. Seki ile Mehtap Etyemez'in Kozyatağı Hilton Otel'deki düğününe Emel Müftüoğlu, Gülşah Saraçoğlu ve Sarp Akkaya gibi ünlü isimler katıldı. Nikah kıyılırken gözyaşlarına hakim olamayan Deniz Seki, son günlerde yaşadığı zor zamanları da bu düğünle hafifletti.

'BENİM KIYMETLİM'

Eski nişanlısı Faruk Salman'la ilgili de konuşan ünlü sanatçı, şunları söyledi: "Benim nikahımın olmasını bekliyordunuz; ama nasip değilmiş. Faruk benim kıymetlim. Ben de onun için öyleyim. Biz 30 defa ayrılıp barışmışızdır; ama bu kez olmadı. Faruk Bey, gereksiz bir açıklama yapmış canı sağ olsun. Ona vefa borcumu asla ödeyemem."  (Takvim)
.