Çember dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 7. bölüm çekimleri başladı

Türk televizyonlarında büyük bir yenilik olarak 6 bölümlük film serisi ile izleyiciyle buluşan Çember devam edecek mi? Uzun zamandır seyircinin merak ettiği sorular cevabını buldu. Çember serisi 6 bölümlük yeni anlaşma imzaladı. Barış Bağcı, Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan ve Anıl Altan'ın yer aldığı film serisi Çember'e konuk oyuncuların da sahil olmasıyla birlikte devam edilecek. İzleyicilerin merakla Çember 7. bölüm fragmanını beklemesiyle birlikte heyecan daha da artıyor... İşte Çember yeni sezon ile ilgili bilgiler

ÇEMBER YENİ SEZONDA DEVAM EDİYOR

Yeni sezonda 6 bölüm ile ekranlara gelecek olan polisiye serisinde çekimler Eylül ayında başlayacak. Ağustos ayında okuma provalarının başladığı dizinin yeni bölüm fragmanının ise yine Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Söz dizisinde yer alan çok başarılı bir performans sergileyen Barış Kılıç'ın yeni sezonda yer alması beklenmiyor. 

ÇEMBER'E OLGUN TOKER TAKVİYESİ

Hayat Şarkısı dizisinde Mahir karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergileyen Olgun Toker, Çember ekibine katıldı. Birkaç bölümde yer alması beklenen Toker, yeni sezonda başka bir projede yer alacak.