Erkan Özerman'ın başkanı olduğu 30 yıldır birçok ismi şöhrete ulaştıran 'Best Model Of Turkey' yarışması Kıbrıs'ta önceki akşam yapıldı. Yarışmada Aslıhan Karalar (18) ile Efe Sorarlı (17) birinci seçildi. Ela Yörüklü ve Ege Semih Erken ikinci, Burcu Kavaklı ile Uygar Taze ise üçüncü oldu. Kıbrıs Genç TV'den canlı yayınlanan geceyi Mehmet Ali Erbil ile manken Ece Gürsel sundu. Leman Sam, kızı Şevval Sam, Nil Burak, Rober Hatemo, Betül Demir sahneye çıktı. Birinciler 11 Aralık'ta, Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak 'Best Model Of The World'de Türkiye'yi temsil edecek.

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Aslıhan Arkalar hem güzelliğiyle hem de eğitimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 18 yaşındaki yeni birinci Aslıhan Karalar, İngiltere'nin başkenti Londra'da işletme bölümü okuyor. İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Aslıhan Karalar'ın 5 bin takipçisi bulunuyor. Sevgilisi olmayan Aslıhan Karalar instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşıyor. 

ASLIHAN KARALAR SEVGİLİSİ VAR MI?

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Aslıhan Karalar'ın 5 bin takipçisi bulunuyor. Sevgilisi olmayan Aslıhan Karalar instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşıyor. (Posta, Akşam)