‘Hilal Vakti’nde düette buluştuYapımcı ve yönetmenliğini Mustafa Budan'ın üstlendiği Hilal Vakti'nde halk müziğinin unutulmaya başlandığı bir dönemde "Uyan Sunam" da bir araya gelen Zafer Algöz ve Hilal Özdemir bu düetle gençlerin dikkatini çekmeye kararlı.

ZAFER ALGÖZ’Ü HEYECANLANDIRAN DÜET

Albümdeki diğer türkülerde yine ünlü isimlerle düet yapan Hilal Özdemir'e, Zafer Algöz, Altan Gördüm, Sümer Ezgü, İclal Aydın ve Kadir Çöpdemir eşlik ediyorlar. Zafer Algöz'ün rahmetli dedesi Haydar Telhüner eseri olan "Uyan Sunam"da usta oyuncu sesinin güzelliği ile dikkatleri çekti. Sinema filmleri ve yer aldığı dizilerle hayli yoğun günler geçiren Zafer Algöz, rahmetli dedesine ait Uyan Sunam'da daha önce hiç düet teklifi almadığını belirterek, “Yakın dostum Hilal Özdemir'le yaptığım bu düetle çok heyecanlandım. Dedemin hatırasını kendi sesimle yad etmenin gururunu yaşadım” dedi.  

Hilal Vakti’nin, özenle seçilmiş eserleri ve muhteşem kadrosuyla şimdiden 2019 yılının iddialı çağdaş halk müziği proje albümleri arasında yerini alması bekleniyor.