İstanbul Bakırköy'de karaciğer yetmezliğinden yoğun bakıma kaldırılan Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu'ndan iyi haber geldi. Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığı ve konuşabildiği açıklandı. Naim Süleymanoğlu'nun yakın arkadaşı ve kişisel doktoru olan Doktor Adnan Bağrıaçık,  Naim Süleymanoğlu'nun karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebileceğini belirtmişti. 

'SİNAN ŞAMİL SAM SÜRECİ GİBİ BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ'

Bağrıaçık, 'Naim Süleymanoğlu'nda karaciğer yetmezliği var. Kısa süre içinde acilen bir nakil merkezinde tedavi altına alınıp, karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebilir. Sinan Şamil Sam süreci gibi bir süreç yaşıyoruz. Zaman çok kısıtlı. Naim Süleymanoğlu bu ülkeye sayısız madalyalar kazandırmış, sayısız rekorlar kırmış bir efsane sporcumuz. Şu anda yoğun bakımda ve bilinci kapalı. Allah yardımcısı olsun' diye konuşmuştu. 

BAKAN BAK: DURUMUNU YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 Naim Süleymanoğlu'nun son durumu ile ilgili bilgi almak için yatmakta olduğu hastaneye giden Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Naim Süleymanoğlu, halterde kırdığı rekorlarla, Türk milletinin gönlünde kurduğu tahtla çok önemli bir sporcu. Durumu ciddi. Süleymanoğlu'nun durumunu yakından takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı da bilgilendirdim konuyla ilgili. Duaya ihtiyacı var.Süleymanoğlu'nun sağlığına kavuşması için Sağlık Bakanlığımız da gerekli girişimde bulundu. Acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı. (Habertürk)