Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile tatil sırasında teknede öpüştüğü ortaya çıkınca hakkında, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun geçen perşembe günü Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade verdiği belirlenmişti. Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre; Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başoğlu'na, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce yurt dışına çıkış yasağı da konulmuş Murat Başoğlu'nun Bodrum'daki Gündoğan Jandarma Karakolu'na her hafta giderek, hakkındaki adli kontrol tedbirleri kapsamında imza atacağı öğrenilmişti.

FOTOĞRAFI İNKAR ETTİ

Başoğlu'nun Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturma savcısına verdiği ifadenin ayrıntılarına ulaşıldı. Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile basına yansıyan görüntüleri şaşırtıcı şekilde inkar etti. Fotoğraflarda görülen ve birlikte olduğu kişinin yeğeni değil; o gün bulunduğu plajda ayaküstü tanıştığı, kimliğini bilmediği yabancı uyruklu bir bayan olduğunu ileri sürdü. Fotoğraflar ardından her iki tarafın ailelerinden yalanlama gelmemiş yeğeninin eşi boşanma davası açmıştı.

FOTOĞRAFLAR KARŞILAŞTIRILACAK

Başsavcılık, Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne yazdığı talimat çerçevesinde yayın organından elde edilecek orjinal fotoğraflarla, amca-yeğenden temin edilecek olan fotoğrafları teknik olarak karşılaştıracak. İnceleme üzerine hazırlanacak rapordan çıkacak neticeye göre soruşturmada sonraki işlemlerle geçilecek.

Sunucu Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek'i, Bodrum'da teknede öpüştüğü bir kadınla aldatmıştı. Bu kadının yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu ortaya çıkınca ''Büyük yalan! Burcu evli. O kadının adı Olga'' demişti. Başoğlu'nun öz ağabeyinin kızı olan Burcu Başoğlu'nun 2 yıllık eşi Selçuk Kabadayı da boşanma davası açmıştı.

Avukatı da şu açıklamayı yapmıştı: ''Hem eşi hem de Murat Bey olayı örtbas etmek için baskı yapıyor. Selçuk Bey'in psikolojisi alt üst. Üçü de aynı spor salonunda çalışıyordu.

Bu ilişkinin çok önce başladığına dair önemli deliller var. Burcu Başoğlu'na 2 milyon TL'lik dava açtık. Murat Bey'e de 2 milyon TL'lik dava geliyor.''