İzmir'de katledilen 10 yaşındaki küçük kız C.A.'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 komşu tutuklandı. İzmir'de kaybolduktan sonra karşı komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki küçük kızın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınarak sorgusuna başlanan 3 komşu işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilmişti. Adli mercilere sevk edilen 3 zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Öte yandan, katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T. minik C.A.'nın kafasına makyaj sandığıyla vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

İzmir'de kaybolduktan sonra karşı komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki küçük C.A.'nın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınarak sorgusuna başlanan 3 komşu işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilmişti. Komşular için tutuklama kararı çıktı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Ödemiş ilçesinde 10 yaşındaki C.A. parkta oynarken kaybolmuş, komşusunun evinde sandığın içine saklanmış halde ölü bulunmuştu. Ölü bulunan C.A.' olayıyla ilgili komşu Şükriye T. (30), eşi Serdar T. (37) ve Şükriye T.'nin annesi R.Ö. (62) gözaltına alınmıştı.

Büyük yankı uyandıran olay sonrası 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adli mercilere sevk edilen 3 zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Öte yandan, katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin daha önce ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de araştırılıyor.

KÜÇÜK C.A.'nın CİNAYET KURBANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Zanlı, minik C.A.'nın kafasına makyaj sandığıyla vurarak öldürmüş.