ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden  yaptığı bir paylaşım sonucu büyük bir tepki toplamıştı. Büyük tepki çeken ifadelerinden sonra Trump 'Benim sosyal medyayı kullanışım alışıldık Başkan tipine uygun değil… Modern zaman Başkan tipine uygun' dedi. 

MSNBC'de yayınlanan Morning Joe isimli sabah programında, Mika Brzezinski'nin kendisini eleştirmesine tepki gösteren Trump, deneyimli sunucu için "IQ’su düşük kaçık Mika" ifadelerini kullandı. Trump, ayrıca programın bir diğer sunucusu olan Joe Scarborough için "psikopat Joe" ifadelerini kullanmıştı.

Büyük tepki çeken ifadelerinden sonra Trump, Twitter hesabı üzerinden tartışmalara yine kendine özgü tarzıyla cevap verdi. "Benim sosyal medyayı kullanışım alışıldık Başkan tipine uygun değil… Modern zaman Başkan tipine uygun" şeklinde konuşan ABD Başkanı sosyal medya hesabıyla ilgili de insanların "yalancı" olarak ifade ettiği bir kısım medya kuruluşlarını aşarak kendisine direkt olarak temas kurma fırsatı verdiğini söyledi. 

ABD Başkanlık seçimlerini röportajlar, mitingler ve sosyal medya sayesinde kazandığının altını çizen Trump'ın Twitter hesabında yaklaşık 34 milyon takipçisi bulunuyor. (Habertürk)