Bu hafta yine magazin dünyasında ayrılıklar ve tatsız haberler vardı.

Gelin, sırası ile haberlerimize başlayalım.

İlk olarak Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz cuma günü tek celsede bitirdiler.

Ünlü çift, anlaşmalı olarak boşandı, ikili daha önceden evlilik protokolü imzaladıklarını belirtmişlerdi aynı zaman da birbirlerinden nafaka ve maddi-manevi tazminat talebinde bulunmadıkları dedikodu olarak da olsa konuşuluyor.

Sonuç olarak ünlüler dünyasında bir evlilik daha son buldu.

Şimdi sırada 2014 yılında boşanan ama aralarındaki mal paylaşımı yüzünde mahkeme koridorlarından bir türlü ayrılamayan Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan var.

Fulya Kalkavan bir yıl sonra mal rejiminden kaynaklanan katkı payı ve katılma alacağına ilişkin dava açmıştı.

Sonunda mahkeme kararını verdi. Mahkeme Metin Şentürk'ün 2009'da satın aldığı Sarıyer'deki lüks malikanesi hakkında Fulya Kalkavan'ın 4 milyon 337 bin TL hakkı olduğuna 2018'de karar vermişti. İstinaf ve Yargıtay'da mahkemenin kararını onamıştı. Metin Şentürk Aile Mahkemesi ve üst mahkemelerin vermiş olduğu kararların hukuka, anayasa ve diğer yasalarımıza aykırılık teşkil ettiğini belirterek yargılamanın yenilenmesi için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde bu hafta tekrar duruşma görüldü, mahkeme gerekçesi sonradan yazılmak üzere Metin Şentürk'ün açtığı davayı reddetti. Fulya Kalkavan şimdi, sanatçının lüks villasından mahkemenin belirlediği payı almak için yasal işlemlere başlayacak.

Bakalım şimdi artık ne olacak bekleyip görelim.

Son olarak sıradaki haberimiz Pelin Batu. Ünlü oyuncu, kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil ile İtalya'nın başkenti Roma'da 2018 yılında evlenmişti.Ama bu mutlulukları çok uzun sürmedi. İddiaya göre Cerrah Bitargil, eşi Pekin Batu'ya tehdit ve hakaretlerin yanı sıra şiddet uygulamaya da başlamış. Bunun üzerine çift, evlerini ayırdı ve ayrı yaşamaya başladı.

İşte bu hafta ünlüler dünyasında bunlar yaşandı. Hüzünlü, tatsız bir hafta geride kalıyor.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.