Geçtiğimiz yıllarda dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül, trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetmişti.

Gülçin Ergül'den bu hafta yürek burkan yeni bir paylaşım geldi. Ergül, paylaşımını 'Bir ay olmuş… Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum ki, karşıma çıktı' notunu ekledi…

Uzun zamandır sessiz olan imporator İbrahim Tatlıses bu hafta kulislerde konuşulanlar arasındaydı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya aşkı Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendiğini söyleyen Tatlıses bir süre önce Karakaya ile sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Bir iddiaya göre Tatlıses, sevgilisiyle yeniden barışmak istemiş. Ancak Karakaya bu isteği geri çevirmiş.Daha sonra ünlü türkücü, isim vermeden eski sevgilisine sitem ettiğini düşündüğümüz bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım. 'Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!' mesajını paylaştı.

Tatlıses’ten çok daha uzun süre adından söz etmediğimiz başka bir ünlümüz bugünlerde kendisini fark ettirdi. Özlem Yıldız 2005'te evlendiği iş insanı Sinan Serter'den 2013'te boşandı. Sonrasında nikah masasına oturmaya yanaşmadı. Her fırsatta "En büyük aşkım oğlum Demir" diyen sunucu, özel hayatını anlattı. Özlem Yıldız aşk ile ilgili; "Asla 'Evlilik istemem' demiyorum. Ama mutlaka evlenmeliyim gibi bir düşüncem ve derdim de yok. Yeniden nikah masasına oturmam için çok ama çok aşık olmam lazım. Hayatıma girecek kişinin mesleğime saygı duyması şart. Aksi mümkün değil. Ekrandan uzaklaşmam” diyerek net bir şekilde açıklamasını yaptı. Özlem Yıldız’ı iyi tanıyan bir arkadaşı olarak bugüne kadar evlenmemesine çok şaşırdım. Gerçekten kendini oğluna adamış. Yoksa istediği zaman evlenebilecek biri. Umarım herşey gönlünce olur.

Haftaya kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın…