9 Temmuz 2017 Pazar Günlük Burç Yorumları

Pazar günü alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz.

9 Temmuz 2017 Pazar Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

 
KOÇ BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan) 
 

İlişkiniz uzun süredir devam ediyorsa bunu birbirinize karşı olan ve halen devam eden karşılıklı saygıya borçlusunuz. Bu şekilde devam ederse uzun süreli ilişkiniz ciddi bir hale bile gelebilir. Sabah saatlerinde evinizle ilgilenebilir hatta bazı sorunlar canınızı bile sıkabilir ancak akşama doğru kendinize vakit ayırabileceksiniz. Maddi bir gelişme yaşayacaksınız ve tabiri yerindeyse bu size ilaç gibi gelecek.


BOĞA BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)
 

 Sevgiliniz ara sıra iş seyahatleri için dışarı çıkabilir bu gayet normal olmalı ve onun yerinde sizde olabilirdiniz. Bu duruma alışmalısınız aksi halde ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İş hayatınızda sizin başınızı ağrıtacak bir mesele üzerinde yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Hatta ondan bu aralar kendinize fırsat bulamayabilirsiniz. Meraklı ruh halinizi bastırmak için azda olsa uğraşmalısınız bu sizi gereğinden fazla insanlardan uzaklaştırıyor.

İKİZLER BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 29 Haziran)
 

 İlişkinizde son derece hoşnut bir yapıya sahipsiniz, aşk sizi güzelleştiriyor. Bazı konuların sizin dışına çıkmasına izin vermemelisiniz, bu durumda iş arkadaşlarınızın ve patronunuzun gözünde yetersiz görüne bilirsiniz. Maddi konularda oldukça yetkinsiniz. Hatta iş vereniniz bu konuda size güveniyor. İçinde bulunmak istemediğiniz bir durum sizi bir şekilde içine çekecek hazırlıklı olmalısınız.

YENGEÇ BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (29 Haziran - 22 Temmuz)
 

 Aşk hayatınızda istediğiniz huzuru sonunda yakalıyorsunuz. Sevgilinizle daha önce hiç yapmadığınız yeni yolculuklar yapacaksınız ve bu durum duygularınızın pekişmesini sağlayacak. İşiniz tam istediğiniz gibi gidiyor. İş yerinizde yetkinsiniz ve sözünüz dinleniyor. Maddi anlamda yeni gelirler elde etme isteği sizi risk lan yatırımlara karşı olumlu hale getiriyor. Bazı sorunları büyümeden çözümleme yoluna gitmelisiniz.

ASLAN BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Temmuz - 21 Ağustos)
 

 Kaprisli yapınız aşk hayatınızda sizi kaybeden biri haline getiriyor. Ruh halinizden bir an önce arınmanız gerektiğini yakın çevrenizdeki gerçek dostlarınız size belirtiyor ancak bunu yapıp yapmamak size kalmış bir durum. İşinizi seviyorsunuz ancak işi arkadaşlarınızın  size karşı olan emrivaki davranışları sizi hoşnut etmiyor. Bunu açık açık belirtmelisiniz. Maddi anlamda zorlanmamak için şimdiden kısıtlı imkanlarınızı zorlamadan harcamalar yapmalısınız.

BAŞAK BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (2 Ağustos - 22 Eylül)
 

Birliktelik yaşadığınız kişi bu aralar size çekilmez geliyor. Biliyorsunuz aşkın gözü kördür ancak sizin  gözleriniz biraz açılmış gibi sevgilinize katlanamıyorsunuz. İş yaşantınz son derece kazançlı bir hal alıyor. Neye el atıyorsanız kar elde edeceksiniz ve bu sizi motive edecek. Bu aralar çevrenizden çok dedikodu duyuyorsunuz onlara önem vermediğiniz sürece daha da ulaşılmaz hale geliyorsunuz.

TERAZİ BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)
 

Gününüzü sizinle alakası olamayan konulara çözüm bulmak için harcayabilirsiniz. Bu sizi gün içinde hem yoracak hem de tarafların haklı mı haksız mı olup olamadıklarını anlamakta zorluk çekebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı çevrelerle ortak amaçlar taşıyorsunuz bunu duymak sizi hoşnut etti. Fazla şüpheci yaklaşımlarınız sizi sevilmeyen biri olmaya itiyor herkes kuşkulanır ancak belli etmezler buna özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)
 

 Hatırı sayılır bir büyüğünüz sayesinde bazı konuları çözümlemekte zorlanmayacaksınız özellikle sevgilinizle aranızda olan bu gerginlik onun sayesinde çözümlenecek. Bazı işlerinizin gün içerisinde bitmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ve bu işler istediğiniz gibi olacak. Rekabet ortamından hoşlanmasanız da öyle bir ortamın içinde kendinizi buldunuz ve geri çekilmeyip mücadele etme zamanı geldi.

YAY BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-21 Aralık)
 

 Sevgilinizle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginlikler sizi hoşnut etmiyor ancak bundan çıkaracağınız sonuçlar hayli önemli. İş yaşantınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.  Bu sorunları tartışmak yerine çözümleme yöntemini seçmelisiniz. Bazı maddi sorunlar yaşasanız da aileniz her zaman destekçiniz ve bunu bir şekilde çözümlüyorlar.

OĞLAK BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)
 
 

Yoğun iş hayatınız, sizi sevdiğiniz insanlardan uzaklaştırıyor. Bu durum hoşunuza gitmiyor emin olun sevgiliniz ve ailenizde aynı şeyi düşünüyor. İşleri yoluna koyar koymaz ailenize gereken önemi vermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Yeni yatırımlar yapma fikri sizi heyecanlandırıyor. Daha fazla kazanç için fazla yatırım yapmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmediğiniz gibi yemeklerinizi de hayli artırdınız, kilo vermek sizin için zor olabilir dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (21 Ocak - 18 Şubat)
 

 Sevgilinizle aranızda çıkan tartışmalar neyin habercisi siz iyi biliyorsunuz. Ta hep ya hiçi oynuyorsunuz, siz böyle keskin düşüncelere sahipken sevgilinizin net olmayışı adeta sizi çileden çıkartıyor. İş hayatınızda yaşadığınız problemlerin üstesinden geliyor olmanız çevrenizdekileri hayli şaşırtıyor ancak siz yeteneklisiniz ve bunu yapmak sizin için çok kolay. Aileniz maddi konularda her zaman yanınız da onların varlığı bu zor günlerde sizi rahatlatıyor.

BALIK BURCU 9 Temmuz 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)
 

Sevgiliniz aranızda olan sorunların bir kısmının sizden kaynaklandığını düşünüyor ancak bu durumun bir kısmı değil tamamı sizden kaynaklı, artık bu inatçı yapınızdan vazgeçmelisiniz. İşinizle ilgili yeni teklifler  alıyorsunuz bu tekliflerin iyi değerlendirmelisiniz aksi halde böyle her fırsat bir anda karşınıza çıkmayabilir. Hayal gücünüzü doğru yönde kullanmayı başarabilirseniz yetenekleriniz sayesinde daha verimli çalışabilirsiniz.