9 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

9 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 9 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 9 eylül 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar attığınız adımlar etrafınızdakiler tarafından takdir görüyor. Olaylara ön yargısız yaklaşmak çözümsüz gibi görünen olaylarda size çıkış yolunu gösteriyor. Özel hayatınızda meydana gelen kıskançlıklardan vazgeçmenin zamanı geldi. 

BOĞA BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Katı ve içe kapanık haliniz herkesin dikkatini çekiyor. Karar verirken karşınızdaki insanlara karşı resmi ve çok ciddi olmaktan uzak durun. Bu yönde davranmaya devam etmek bazı şanşları kaçırmanıza neden olabilir. 

İKİZLER BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün hiç beklemediğiniz olaylar kapınızı çalacak. Gerçekçi davranmak size avantaj kazandırıyor. Özel hayanızda partnerinze karşı ihmalkar davranmanız onu kaybetmenize yol açabilir. 

YENGEÇ BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Yolunda gitmeyen olayalara gerçeklik kazandırmak her şeyi rayına oturtacaktır. Özel hayatınızda partnerinze karşı bağlılığınız ilişkinizi daha da sağlamlaştırıyor. 

ASLAN BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Hayatınızdaki olumsuzluklara karşı gerçekci ve tutarlı davranışlar sergilemek sizi bir adım öne çıkaracaktır. 

Sizi zorlayan insanlar ve olaylarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Bu arada hayallerinizin ve isteklerinizin ne kadarının gerçekleştiğine bir bakın.

BAŞAK BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Önümüzdeki günlerde alacağınız kararlar bundan sonrası için önem teşkil edecek. Başarıya ulaşmak için çok fazla çaba harcamanız gerektiğini bilmeniz gerekli. Gerçekçi bir kişilik geliştirin ve sistemli, disiplinli bir şekilde hareket edin.

TERAZİ BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Kafanızı karıştıran kişiler ve olaylarla karşılaşacaksınız. Yapacağınız işlerde belli bir düzen sağlayın ve bu şekilde gideceğiniz yolu belirleyin. Bu arada uçuk ve altından kalkamayacağınız fikirlerden uzak durun. Özel hayatınızda ise eski partnerinizden alacağınız haber sizi fazlasıyla etkileyebilir. Kendinizi fazla kaptırmamanızda fayda var.

AKREP BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Yapıcı bir yaklaşım içinde bulunan, kendine hakim olan ve tutarlı davranan biri olmalısınız. Bu arada hayallerinizin ve isteklerinizin ne kadarının gerçekleştiğine bir bakın. Ayrıca başarıya ulaşmak için çok fazla çaba harcamanız gerektiğini de bilmelisiniz. Özel hayatınızda geçmişi tamamen silip yeni başlangıçlar yaparsanız mutluluk kapılarını size aralayabilir.

YAY BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Şu ana kadar hayatınızın aşkını beklediniz, olaylara hep sevgi dolu bir şekilde yaklaştınız. Olaylara daha güven dolu baktığınız taktirde yolunuzda ilerlemeye devam edeceksiniz. Özel hayatınızda partnerinize karşı sergilediğiniz özgür tavırlar onu elinizden kaçırmanıza sebep olabilir.

OĞLAK BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş yerinizde fazlasıyla yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Büyük bir aşk yaşayacağınızı ve arzularınızın yerine geleceğiniz hayal ettiniz. Karşınıza çıkacak yeni bir insan bu hayallerinizin gerçekleştiğini düşünmenize sebep olabilir. Bu konuda önemli kararlar verirken çok iyi düşünün.

KOVA BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Gün içerisinde fazlasıyla süpheci olabilir ve ilişkinizle ilgili sıkıntılara sebebiyet verebilirsiniz. Karar verdiğiniz bir olaya ya da hedefinize sevgi ile yaklaşın. İçinizden geldiği gibi evet demekten kaçınmayın. Her şeyi geride bıraktığınızı gösterin ve duygularınızı gizlemeyin.

BALIK BURCU 9 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Önünüzde karar vermeniz gereken bir yol ayrımı var. Vereceğiniz karar sizin tüm hayatınızı etkileyebilir. Cesaret örneği gösterin, tecrübelerinize güvenin, iç sesinizi dinleyerek kararınızı verin. Özel hayatınızda gelgitli bir ilişkiniz varsa iyi düşünüp bir karar vermeniz gerekebilir.