8 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

8 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 8 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 8 Aralık 2017 cuma  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda her şey yolun ama göze gelebilirsiniz. İlişkinizle iligli gelişmelerin sizin ve partnerinizin ararasın kalması aşk hayatınız için mutluluğun tek yolu. İş hayatınızdaki yoğun tempo nedeniyle yaşayacağınız bazı aksaklıklar sizin canınızı sıkabilir. Sabırlı olun. Maddi konularda ise harcamalarınza dikkat etmekte fayda var. 

BOĞA BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızda birçok başarı kazandınız ve kazanmaya da devam ediyorsunuz. Bencil olup bu başarıların sadece size ait olduğunu düşünmeyin aksi takdirde bu düşünce sizi içinden çıkılmaz durumlara sürükleyecektir. Bu aralar uzun zamandır aradığınız fırsatlar ayağınıza gelecek, iyi değerlendirmekte fayda var. 

İKİZLER BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İş yerinizde yaşayacağınız olaylar bardağı taşırabilir. Sakin ve akılcı kararlar alarak üzerinizdeki kara bulutları dağıtabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor.  Bu aralar adımlarınız ise oldukça doğru olacak ve bu aralar attığınız adımlar size mutluluk getirecek.

YENGEÇ BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Siz mantıklı birisiniz ve aklınızı kullanıp anı yaşamalı ve gelecek fırsatları değerlendirmelisiniz. Özel ilişkilerde yarını oluşturma konusunda gecikiyorsunuz. İşinizle ilgili önemli atılımlar yapmışken ve maddi sorunlar yoluna girmişken kenzinize ve özel hayatınıza zaman ayırmanın tam zamanı. Yeni yıl yeni güzellikler getirebilir.

ASLAN BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Geleceğe yönelik yatırım konularında, sağlamcılığınız sizi küçük hesaplara bağlıyor. Geçmişe dayalı, bugün de süregelen bir para tartışmasında tutumunuz pek beğenilmiyor. Yanlış değerlendirdiğiniz bir şeyler var. Bu hırslı tutumunuz özel hayatınıza da yansıyor. Partneriniz bu haliniz nedeniyle sizden uzaklaşabilir, dikkat..

BAŞAK BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Bugün alacağınız haberler bu sizi oldukça heyecanlandıracak ve aşk hayatınız hareketlenecek. Eskisinden farklı olacaksınız ve bu durum sevgilinizi şaşırtacak.  İşinizi isteyerek yapıyor olmanız sizin için önemli bir etken çünkü hatta büyük başarılar elde etmeye hazırlanıyorsunuz. Maddi konularda ise doğru kararlar almalısınız zira bu şuanda önemli gözükmese de ilerisi için önemli bir durum.

TERAZİ BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Uzun süredir ertelediğiniz ve yapmadığınız şeyleri artık yapma zamanı. Bu işiniz için geçerli olduğu kadar özel hayatınızda aslında sizin gergin hallerinizin yarattığı sorunlar için de geçerli. Partnerinizle konuşarak başlayabilirsiniz. Beklediğiniz para gecikebilir özellikle ödeme dengenizi gözden geçirmelisiniz, sizi üzecek gelişmeler olabilir.  

AKREP BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Sınırsız bir hayal gücünüz var bunu fırsata çevirmeli ve hayatınızla hayal gücünüze yer vermeli daha akılcı davranmalısınız.  Mutlu olmak istiyorsanız gerçek aşkı yakaladığınızı düşündüğünüz kişiye karşı daha cesur olmalısınız. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Tartışmadan bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Aşk hayatınız bu aralar oldukça hareketlenecek siz duygularınızı ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz partneriniz ise ayak uyduracak hatta ilişkinizde size yol gösterecek. Birkaç gün içinde sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Umudunuzu kaybettiğiniz bir projenizden olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Uyku düzeniniz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, dikkat.

OĞLAK BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Son zamanlarda karamsarsınız ancak bundan kurtulmalı ve kendinizi iş akışına daha fazla baskın olarak göstermelisiniz zira iziniz silinebilir. Birkaç gün içerisinde sevineceğiniz gelişmeler söz konusu. Yeni başlayan ilişkiniz size hayal kırıklığı yaşatabilir buna dikkat etmelisiniz çünkü üzülen siz oluyorsunuz ve bu size farkında değilsiniz ancak zarar veriyor.

KOVA BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Bugün sizin için önemli bir gün olabilir. Alacağınız kararlarla iş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. Maddi anlamda beklentilerinizi biraz daha ertelemelisiniz. Özel hayatınızda tartışmalardan uzak durun. Bugünlerde partnerinizin iş yükü ağırlaşmış olabilir ve gerginlik size de yansıyabilir.

BALIK BURCU 8 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Son günlerdeki gelişmeler sizin başarı grafiğinizi yükseltebilir. Şans sizden yana ve daha sabırlı ve inisiyatifli girişimlerle olaylara yön vereceksiniz. Özel hayatınızda ise takıntılarınızdan artık vazgeçmelisiniz, geçmişle şimdiki anı artık karşılaştırmamalısınız zira kaybeden siz oluyorsunuz. Akşam saatlerinde önemli ve güzel haberler alabilirsiniz.