7 Temmuz 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları!

7 temmuz 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 temmuz 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 temmuzda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 temmuz 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Haftanın son gününde içinizdeki gücü dışarıya çıkarmalı kendinizi zorlamalısınız. Hayatınızda sizin için sorun yaratan konuları yeniden değerlendirecek çözüm için zaman ayıracaksınız. Bu başlangıç olabilir kendinize ve içinizdeki sese güvenmelisiniz ve bu yolda ilerlemelisiniz. İş yaşamınızda beraber çalıştığınız kişilere dikkat edin.

BOĞA BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Haftanın son gününde iş yaşamınızda iş arkadaşlarınızla ilişkilerin önemli sonuçları olacak. Kendi çıkarlarınızla ilgili konularda arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilir hatta bazı küslükler olabilir. Özel hayatınızda ise çocıklarınızın ya da çocuklu arkadaşlarınızın bencilliği sizi zor durumda bırakabilir. Bekar boğa burçları için ise bugün oldukça tatmin edici bir gün. Karşı cinsin ilgisi sizin üzerinizde.

İKİZLER BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün iş arakadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Haksız eleştiriler moralinizi bozacaktır. Enerjinizi düşürmek için çok nedeniniz var ama eleştiricilerden ders çıkarırsanız hakkınızda konuşanları yanınıza çekebilirsiniz. Bugün ailenizle ilgili konularda daha özenli olun ve çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

YENGEÇ BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda biraz zorlanacaksınız. Sebebini bilmediğiniz şekilde yaptıklarınızda tereddüte düşeceksiniz. Enerjiniz bugün oldukça yüksek bunu artı yönde kullanamazsanız başınıza dert alabilir yanlış kararlar verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise yine zo bir gün sizi bekliyor birlikte olduğunuz kişi artık iyice sabrınızı zorluyor.

ASLAN BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayatınızda yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyer yolunuzda yeni kapılar ardı ardına açılmaya devam ediyor. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz her şeyi yeniden toparlayacak.

BAŞAK BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sezgileri dikkate almayı bırakın. Anlam veremediğiniz her şey risk demektir. Anlamaya çalışın. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir aşk hayatınızda.

TERAZİ BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İşle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın.  

AKREP BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İnsanlar size 'dünyayı sen mi kurtaracaksın' diyor olabilir. Kurtaracaksanız kurtarın. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek olmalı. Sizler duygularıyla yaşayan hassas ve duyarlı insanlarsınız sizi ruhsal anlamda anlamayan insanların tepkileri ile çok çabuk incinebiliyorsunuz buda sizlerin hak ettiğiniz yere gelmenizi engelliyor. 

YAY BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmak yerine dostlarınızı iyi seçin. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişi’ ye olan aşkınızdandır.

OĞLAK BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir. Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşke’lerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum.  

KOVA BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün işinizle ilgili önemli bir krizi aşarak daha huzurlu çalışacağınız bir ortama ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Kova’lar eşinize daha yakın olmaya çalışmalı ona muhalefet etmek yerine onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz. Bekar Kova’lar çekiciliğinizle herkesin ilgi odağı olacaksınız. 

BALIK BURCU 7 Temmuz 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Enerjisi yüksek bir gündesiniz sevdiklerinizle iletişiminiz güçlü ve etkili olacaktır gün boyu. Fakat hesapta olmayan rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.