7 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugün yaşayacağınız olaylar karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Vereceğiniz aşırı tepki beklemediğiniz sonuçların doğmasına yol açabilir. Sakin tavrınız size ulşamka istediğiniz hedeflerin kapısını aralayacak. 

BOĞA BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş yerinde arkadaşlarla aranızdaki yaşayacağınız bir olay, çevrenizdeki herkesi etkileyeblir. yoğun iş temposunun getirdiği stres ile iyi mücadele etmelisiniz. Karşılaşacağınız durumlara aşırı tepki vermemek sizin yararınıza olacaktır. Partnerinizle ilişkinize bu aralar dikkat etmekte fayda var. 

İKİZLER BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Düşüncelerinizi pratiğe geçirmek isterken, sağduyulu davranmanız kaçınılmaz hale geldi, dikkat edin. Sizin için önemli olan bir meselede, görüşeceğiniz konu hakkında partnerinizin fikrini alın. Etkisini göreceksiniz. Aşırı çalışmak sizi yoruyor fakat farkında olmadığınız için, halsiz kalışınızın nedenini araştırıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün kendinizi oldukça zinde ve güçlü hissedebilirsiniz. Her konuda olumlu düşünerek, gününüzü yaşayın. İnsanlarla çok çabuk samimi oluyorsunuz. Özellikle karşı cinsten kişiler açısından yanlış anlamalara neden olabiliyor. Sinirleriniz gergin olduğu zaman sindirim sorunları yaşıyor olmanız, durumunuza açıklık getiriyor.

ASLAN BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

BAŞAK BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Geleneksel yapınızla çevrenize de ayni elektriği yayıyor ve yeniliklere karşı çekimser kalıyorsunuz. Partnerinizin isteği hakkında hoş görülü olmanız gereken bir gündesiniz. Yoksa hiç gereksiz yere gerginlik yaşayacaksınız. Yarışmaktan nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarla karşılaştığınız zaman, sinirleriniz geriliyor.

TERAZİ BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yaşadığınız her gün ve beraberinde getirdiği olaylar, sizin için bir okul oluyor ve ertesi gün bir sonraki sınıfa başlıyorsunuz. Sizi eleştirel gözlerle izleyen karşı cinsten kişiye karşı, rutin günlük işlerinizi aksatmadan yapmalısınız. Titiz bir yapınız var ve düzeninizin bozulmasına izin vermek istemiyor, seçici davranıyorsunuz.

AKREP BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün durgun ve neşesiz bir ruh haline bürünmekten kaçının. Sizi bekleyen önemli işler olduğunu unutmayın. Özel hayatınızda her şeyinizle açık olun. Aşırı yoğun duygularınız size sık sık hatalar yaptırıyor. Özellikle, nereye gideceğini tahmin edemeyeceğiniz laflar etmeyin. Dolaşım sisteminizle ilgili aksaklıklar yaşama olasılığınız çok güçlü. Ayaklarınızı dinlendirmelisiniz.

YAY BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İşinizle ilgili yine hareketli ve yerinde duramadığınız bir gündesiniz. Hiç beklemediğiniz anlarda ortaya çıkan fırsatlar sizi şaşırtmasın. Aşk hayatınızda ise bazen, onu özgürlük nutuklarınızla bıktırıyorsunuz. Fakat, her an da çevrenizde istiyorsunuz. Bünyenizi yoran yiyeceklerden uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Bugün ölçünüzü kaçırabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Haklılık düzeyinizi, hiçbir zaman başkalarını hırpalama aracı olarak kullanmayın. Bugün, bu hatayı yapmayın. Düşündüklerinizi partnerinizle açık konuşun. Üstelik istekleriniz öyle mantık dışı konular değil. Soğuk ve dengesiz hava sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Böyle zamanlarda karamsarlaşıyorsunuz.

KOVA BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Özellikle işinizle ilgili ısrar ettiğiniz konuya bir de konsantre olursanız, o konuda ortaya çıkabilecek ideal şeyi buluyorsunuz. Grup içinde konuşmalarınızı ilgi ile izleyen ve size yakınlık gösteren kişiye karşı biraz mesafeli davranın. Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir dönemdesiniz. Geceleri dinlendirmeye özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU 7 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün işleriniz konusunda kendinizi dinamik hissedeceksiniz. Panik yapmayın, fırsatlar sizi kolay terk etmeyecek. Aşk hayatınızda ise, işler biraz karışık. Sizin tepkileriniz karşı tarafın size olan duygularını gönül rahatlığıyla açamasını engelliyor. Fakat, hareketleri ile bir çok şeyi anlatıyor. Kollar ve bileklerle ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, ağır yük taşımamalı ve dikkatli olmalısınız.