7 ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 ekimde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün günün ilk ışıklarıyla birlikte hareketli saatler başlayabilir. Gerek iş hayatınızda gerekse özel hayatınızda yeni gelişmelere hazırlıklı olun. Ailenizle ilgili beklenmedik gelişme nedeniyle syahate çıkmanız gerekebilir. Bu seyahat sizin için geçmişe bir yolculuk ve aynı zamanda ruhsal bir dinginliği de beraberinde getirebilir.  

BOĞA BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün gün boyunca duygusal olarak çok derin düşüncelerin içinde olabilirsiniz. Sizi içsel sorgulara taşıyan anlık gelişmeler nedeniyle gününüzün büyük bir kısmını kendinize ayırmanız gerekebilir. Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilir ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vurabilirsiniz, dikkat.

İKİZLER BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün güne oldukça neşeli ve enerjik bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır.

YENGEÇ BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda birlikte hareket ettiğiniz kişilerle yola devam etmek yerine, tek başına yol alma kararı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Doğru karar iyi düşünmekten geçiyor. Özel hayatınızda ise mutluluğunuz yakınınızdaki bazı kişilerin huzurunu kaçırıyor. Kötü enerjilere dikkat.

ASLAN BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün dikkatinizi dağıtacak bir çok gelişme yaşayabilirsiniz. Özellikle unutkanlığınız ya da bulamadığınız evraklar nedeniyle maddi olarak zora düşebilirsiniz. Hafta sonu olmasının avatajını kullanarak bugünün işlerini yarına erteleyin. Ailenizle ilgili mutlu bir hafta sonu sizi bekliyor. Aileniz yeni üyelerle daha da büyümeye aday.

BAŞAK BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde kendinize güveniniz fiziksel enerjiniz her geçen gün daha da artıyor. Başlamak istediğiniz her ne varsa şimdi harekete geçme zamanı. Yeter ki kararlı olup gitmek istediğiniz yönü belirleyin. Özel hayatınızda ise, popülerliğinizin artacağı bu süreçte ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu yeni çevrede oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız ise bugünlerde fazlası ile önem kazanmakta. Ani kararlarla değişiklilere gidebilirsiniz. Cesur davranmaktan kaçınmayın. Son dönemdeki mide ağrılarınız sizi üzebilir. Stresten uzak kalmaya çalışın.

AKREP BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim  - 22 Kasım)

Bugün iş arkadaşlarınızla önemli bir kararı değerlendirmek üzere bir araya gelebilirsiniz. Yarattığınız güven nedeniyle alınacak kararda önemli bir role sahip olabilirsiniz. İyi düşünmenizde fayda var. Özel hayatınızda ise bastırdığınız duygular sizi sinirli ve agresif tavırlar içine sokabilir. Bastırmak ve susmak yerine iletişim kurmayı denemelisiniz.

YAY BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım- 22 Aralık)

Zekanız sizin en önemli silahınız. Bir süredir yakın çevrenizde hakkınızda yapılan dedikodulara atacağınız akılcı adımlarla cevap verebilirsiniz. Kendinizi kahretmek yerine oyunu boşa çıkarın. Maddi konularda harcamalarınızdaki kontrolsüzlük nedeniyle zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kredi kartı harcamalarınıza dikkat.

OĞLAK BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde özellikle arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklar önem kazanmakta. Dostluk ve arkadaşlık kavramını ayırt edebilmeli kötü günde yanınızda yer alanla iyi günde boy gösterenlerin ışıltılı sözlerinin etkisine kapılarak hareket etmemelisiniz. Özellikle iş hayatınızda yeni ilişkiler önemli olsa da birlikte yol yürüyecekleriniz dostlarınızdır.

KOVA BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün alışkınlıklarınız olaylara yaklaşımlarınız konusunda önemli sınavlardan geçebileceğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum yaşamı daha gerçekçi daha geniş bir perspektiften değerlendirmenize katkı sağlayacaktır. Maddi konularda ise olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz.

BALIK BURCU 7 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için doğru bir gün. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız.