6 temmuz 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

6 temmuz 2027 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 6 temmuzda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 6 temmuz 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde iyice monoton bir hayat yaşıyorsunuz. Artık kendinize gelin fikirlerinizde net olmalısıznı. Bu tavrınızı herkese göstermek zorunda değilsinizi özellkke iş yaşamınızda biraz daha stratejik davranmakta fayda var görüşlerinizi gizleyebilirsiniz. Biraz zoru oynasanız hiç fena olmaz zamanı gelince en cesur olarak zaten kendinizi en önde bulacaksınız.

BOĞA BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu hafta oldukça fazla ypranıyorsunuz. Bugün kendinizle konuşun kendi değerinizi hissedin. Doğru kararlar aşmak için şartları yeniden değerlendirin. Bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da iş yaşamınızda ve aile hayatınızda daha özenli olmalı, kendinizi karşınızdakinin yerine koyaraka hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yolda olabilirz ama farklı yerlere bakıyoruz bunu sakın unutmayın. 

İKİZLER BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugünlerde iş yaşamanızda daha çok girişimci olmanız gerekiyor, çekinmeyin. Yeni tanıştığınız kişilerle kuracağınız diyaloğa dikkat edin iletimişiminze özen gösterin karşınızdakini dinleyin tekligflere açık olun. Aşkta ise bu hafta şans iszden yana yoğun duyguların tadını çıkarın. 

YENGEÇ BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz);

Artık kendinize güvenmelisiniz. Gereksiz çekingenliği üzerinizden atın hiç hgerek yok buna. İlla sıranın size gelmesini beklemyin hakkınız olanı almak için adım atın. Bunları yaparsanız göreceksiniz ki iş yaşamınızda çıta sizin için yükselecek. Yeter ki yeteneklerinizi ortaya koyabilecek cesareti gösterin. Çok geç olmadan...

ASLAN BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Olabildiğince sosyal olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacak tüm arkadaş ve özel ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayan Yengeç’ler aniden size karşı yoğun ilgi gösteren ve yakınlaşan insanlara karşı dikkatli davranın pişmanlık duyacağınız ve maddi anlamda zarar göreceğiniz birliktelikler söz konusu olabilir dikkatli davranın. 

BAŞAK BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün; işinizle ilgili her konuda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize güvenmeli başkalarının dediklerini umursamadan kendi istek ve arzularınıza yönelerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin ilgili tavırları kaybettiğiniz heyecanı hatırlatacak sizlere. 

TERAZİ BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hayatınızın her alanında adil gelişmeler yaşayacaksınız. Şükretmek boşuna. Bunları hakettiyseniz olumlu gelişmeler devam edecek. Özellikle finansal konularda hak ettiğinizi alacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kişiye ön yargılı yaklaşmamalı çevrenizde bulunan enerji simsarlarının oyunlarında başarılı olmalarına yol açacak davranışlarda bulunmamalısınız. 

AKREP BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün iş hayatınızda profesyonel düşünmeli ve kişisel çıkarlarını koruyarak hareket etmelisiniz. Aksi halde zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise esnek davranmalı birlikte olduğunuz insanı anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. 

YAY BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Hayatınızı kontrol altına alın.Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır.

OĞLAK BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir. Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşke’lerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum.  

KOVA BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün iş hayatınızla ilgili harika bir haber alabilirsiniz. Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karsı cinsle ilişkileriniz önem kazanacaktır. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Gökyüzü ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz!

BALIK BURCU 6 Temmuz 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün kendinizi bir ateş topu gibi hissedebilirsiniz. Gezegensel enerjiler tuhaf karşılanacak daha doğrusu sizden beklenmeyen davranışlar sergilemenize neden olabilir. Şimdi çok ciddi olmanın olayları agresif bir tutumla ele almanın zamanı değildir. İşinizle ilgili konularda uzun sureli ilişkiler kurmayı düşünmeyin. Bir süre bekleyin ve bugün düşündüklerinizi yeniden değerlendirin.