6 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

6 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 6 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 6 şubat 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Haftanın ilk günün sarhoşluğunu üzerinizden attığınız bir güne başlıyorsunuz. Bu hafta enerjinizi doğru kullanmalısınız. Hem iş hem de özel hayatınızda yoğun bir sürece giriyorsunuz. Tükenmişlik hissini yoğun olarak hissedeceğiniz bu zamanda kendinize vakit ayırmayı unutmayın. 

BOĞA BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Son zamanlarda artan problemlerinizin canınızı sıksa da dostlarınızın yardımı üzerinizdeki yükü hafifletecek. Özel hayatınızda partnerinizin ailesel problemleri ilişkinizi etkileyebilir. Bu dönemde partnerinize göstericiğiniz destek ilişkinizi daha da güçlendirecektir. 

İKİZLER BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün, atağa kalkmanız için iyi bir gün. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin için önem teşkil ediyor. Aşk hayatınızda güçlü bağlar oluşmaya başlıyor.

YENGEÇ BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

ASLAN BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Aşk hayatınızda hareketli günler başlıyor.

BAŞAK BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi, kendiniz yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

TERAZİ BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde iletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz. Sıkı giyinin, kas ağrılarınız artabilir.

AKREP BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli, çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Aşk hayatınızda işler yolunda ancak kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.

YAY BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugünlerde duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalara gitmeniz gerekebilir. Kafanızdaki sorular önceliğiniz, yanıt bulmadan rahat edemeyen bir yapınız var. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

OĞLAK BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var. Parasal konularda kritik günler sizi bekliyor. Kararlar alırken düşünmeden hareket etmemelisiniz.

KOVA BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyor ve tercihlerinizi bu konuda yapmak istiyorsunuz. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

BALIK BURCU 6 Şubat 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Öte yandan enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz ve arkadaşlarınıza yardımcı olacaksınız. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz.