6 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

6 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 6 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 6 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Duygularınızı yoğun olarak yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte atacağınız adımlara dikkat edin. Duygusal yoğunluğun verdiği hisler sizi yanlış bir adım atmanıza neden olabilir. Bu aralar maddi konularla başınız derttte olabilir. Beklemediğiniz bir elin yardımı sizin az da olsa nefes almanıza yardımcı olacak. 

BOĞA BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Partnerinize yönelik baskıcı ve otoriter tutumunuz onu sizden uzaklaştırıyor. Her şeyi kontrol etme isteği sizi beklemediğiniz bir duruma sürükleyebilir. Bundan kurtulmanın tek çözümü empati ve karşı tarafından düşüncelerine katılmak. 

İKİZLER BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelere hazırlı olun. Eskiden gelen bir misafir geleceğe yönelik emin adım atmanıza engel olabilir. Kendinize bir kurtarıcı aramak yerine geçmişin size artık fayda etmeyeceğini aklınızın merkezine oturtmalısınız. Bu size başarıların ve olumlu gelişmelerin kapısını aralayacaktır. 

YENGEÇ BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Aşka dair olan cesaretinizi kaybettiniz ancak yakın zamanda bunu geri kazanabileceğinize emin olabilirsiniz. Yakın bir arkadaşlarınızla bir iş ortaklığı düşünüyorsunuz ancak bazen tahmin ettiğiniz sonuçlara ulaşamayabilirsiniz daha derin düşünmeniz gerekebilir. İşinizle ilgili istediğiniz başarıları elde ediyorsunuz ancak iş dışında bu başarıyı yakalamak o kadar kolay değil. Yaptığınız bir şaka istemediğiniz sonuçlara yol açtı, bunu düzeltmeisiniz.

ASLAN BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Eski sevgiliniz, sizinle görüşme talep ediyor ve siz bu durumda bir art niyet görmüyorsunuz ancak istemediğiniz sonuçlar söz konusu olabilir. İş hayatınızda başarılarınız devam ediyor ancak bu aralar disiplinli çalışmalarınızda biraz azalma söz konusu. Paranızın kıymetini biliyorsunuz ve harcamalarınızı ona göre yapıyorsunuz bu sizi zor durumda kalmaktan kurtarıyor. Aile içi bazı sıkıntılı günler söz konusu olabilir, bu kez alttan alması gereken kişi sizsiniz.

BAŞAK BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgiliniz, sizi pek önemsemediğini düşünüyorsunuz, bu duruma sizi iten şey nedir bu konular üzerinde düşünmelisiniz. Belki haklısınız, belki de değilsiniz ancak şuan yapmanız gereken şey hızlı karar vermemek. Bir birikim yaptınız ancak bunu değerlendirmek için bazı fikirlere ihtiyacınız olabilir. Konu hakkında yakın çevrenize danışmanız gerekebilir.

TERAZİ BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bu aralar sevgilinizle zaman geçirmek istiyorsunuz ancak bazı istekleriniz her zaman olmayabilir. İş hayatınızda bazı durumlar iş arkadaşlarınızla aranızda sorunlara neden olabilir daha ılımlı olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda birikiminiz istediğiniz sonuçları veriyor, sağlığınızla ilgili bir konuda sıkıntınız nüksedebilir, hayatınızı daha fazla zora sokamadan doktora görünmelisiniz.

AKREP BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Duygularınız bu aralar hayli değişecek hatta bu durum sizi bile şaşırtacak, çevrenizdenetkileniyorsunuz ve bu etkilenmeler karşılıksız değil siz de çevrenizi etkiliyorsunuz. İsteksiz davranışlarınız enerjinizi yanlış kullanmanıza neden oluyor. Maddi konularda bu aralar sıkıntılı günler geçiriyorsunuz, ancak bu durum gelip geçici. Tutarlı davranmaya özen göstermelisiniz bu aralar en çok buna ihtiyacınız var.

YAY BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Beklentinizin üstünde bir ilişki içinde kendinizi bulabilirsiniz bu durum sizi hayli mutlu ediyor. Bu aralar karşılaşacağınız bazı fırsatlar, farklı bir açıdan bakmayı başarabilirseniz, karşınıza çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Samimi duygular besliyorsunuz, duygular sizi bir yere kadar götürebilir biraz atak yapma zamanı.

OĞLAK BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Aşk yaşamınızda güçlü duygular içine girebileceğiniz zaman dilimine yaklaşıyorsunuz. Bu ana girer girmez ise zamanı ve konu ile ilgili potansiyelinizi çok iyi değerlendireceksiniz. İşinizle ilgili sizi ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir. Bu gündem sizi yaralamasın istiyorsanız yaptıklarınızı en ince ayrıntısına kadar anlatıp bu durumun artı ve eksilerini konuşmalısınız.

KOVA BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Yine bir karşılıksız aşk içindesiniz, bu kalbinizi hayli yoruyor ancak siz bunu seviyorsunuz. Yakın zamanda yine anlayacaksınız aklınız başınıza da gelecek daha önce olduğu gibi ondan uzaklaşmayı başaracaksınız ancak bu biraz zaman alacak. Enerjiniz yüksek ancak aklınızın başka yerlerde oluşu sizin motivasyonunuzu düşürüyor, aslında biraz konsantre olsanız iş potansiyeliniz hayli yüksek.

BALIK BURCU 6 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Duygusal paylaşımlarda bulunmaktan uzak duruyorsunuz ve içinize kapanık halleriniz yakın çevrenizin dikkatini çekiyor. Ancak siz uzun süre bu ruh haliyle yaşamınızı sürdürmeye kararlısınız. İş hayatınızda ise isteksiz tavırlarınızla herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Biraz kendinize gelip eski benliğinize geri dönmeyi denemelisiniz. Aksi halde böyle devam etmemeli bunun farkındasınız.