6  Aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

6 Aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 6 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 6 Aralık 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son günlerde özel hayatınızdaki problemler sizden kaynaklı olarak giderek artıyor. İş hayatınız yaşanan yeni gelişmeler özel hayatınızın üzerinize yüklediği ağırlıkların bazılarından kurtulmanıza yardımcı olacak. Hayal ettiğin şeylere ulaşmak istiyorsanız günü birlik yaşamayı bir kenara bırakmalısınız. 

BOĞA BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün yaşayacağınız yeni gelişmeler veya teklifler sizin planlarınızı alt üst edebilir. Maddi anlamda çıkarlarınızı korumak istiyorsanız, ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. İradeniz sayesinde ilişkileriniz korumanız mümkün. Özel hayatınızda ise, sizin yapıcı tutumunuz karşılık bulmuyor ve bu aranızda gerilimin artmasına neden oluyor.

İKİZLER BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Özel hayatınızda uzun süredir devam eden sorunlar nihayet çözüme kavuşuyor.  Kendinizi ruhsal açıdan zinde hissedebileceğiniz bir güne giriyorsunuz. İşinizle ilgili yaptığınız son hamleler sizin yükselmenizi sağlayacak. Hafta sonu yaptığınız planlarınız altüst olabilir dikkat etmelisiniz, bu aralar veremeyeceğiniz sözler tutmamalısınız.

YENGEÇ BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün telaşlı haliniz hatalar yapmanıza neden olabilir. Sakin ve dikkatli bir gün geçirmeye çalışın aksi takdirde bunun bedeli ağır olabilir, onarılmaz hatalar yapabilirsiniz. Çevrenizde bulunan bazı kişilere karşı bir güven verdiniz ve bu güveni sarsıcı tavırlar da bulunmamalısınız, tekrar bu şansı yakalayamayabilirsiniz. Bugünlerde özellikle bel ağrılarınız artabilir.

ASLAN BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aşk hayatınız da biraz hareketlilik katamamanın zamanı geldi. Çevrenizden gelen baskılara kulak vermemelisiniz, hayat sizin ve bu hayat için sizden başka kimse iyi bir karar veremez. Ancak yakın dostlarınızın önerilerini de yabana atmamalısınız. İşinizle ilgili sorunlar yaşamıyorsunuz fakat maddi anlamada aldığınız maşı yetersiz buluyorsunuz.

BAŞAK BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlarda özel hayatınızda çok da mutlu günler yaşamasanız da zaman zaman sizi şaşırtan tavırlarıyla partnerinizden vazgeçemiyorsunuz. Bazen onsuz yolunuza devam etmeyi düşünseniz de iyi bir fikir olmadığının siz de farkındasınız. Aşk hayatınızı mutlu kılmak için yenilikler yapmak her ikinize de iyi gelebilir, denemelisiniz. Bugünlerde unutkanlığınız nedeniyle maddi zarara uğrayabilirsiniz, dikkat.

TERAZİ BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Özellikle işinizle ilgili üzerinizdeki  sorumlulukların artacağı bir döneme girdiniz ve bu dönem sizi yoracak olsa da üstesinden gelmeniz halinde sonunda sizin için güzel bir sürpriz olacak. Arkadaşlarınızla aranızda ki ilişkilere dikkat etmelisiniz bu gün sizin için zor geçecek. Sevgilinizle ara sıra hareketli ara sıra durgun bir ilişkiniz var ancak bu sizi kimi zaman mutlu etse de kaygılandırıyor.

AKREP BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Özel hayatınızdaki gerginlik sizi hem zorluyor hem yoruyor. Üstelik bu durumu yakın çevrenizle paylaşmanız da ayrıca tartışmalara neden oluyor. Sakinleşip uzun uzun konuşmayı denemelisiniz. Bugünlerde satışınız yapmayı düşündüğünüz bir malınızı elinizden uygun bir fiyata çıkaracaksınız. Bir iş fırsatını uzun ısrarlar sonucu kabul etmeniz gibi bir durum söz konusu olabilir.

YAY BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün sizin için özel bir gün ve partneriniz her zamanki gibi unutmadı. Sizi bugün güzel sürprizler bekliyor. Gerek işte gerekse aşk hayatınızda güzel bir güne hazır olun. İnsanlarla kurduğunuz güven ve sevgi ilişkisinin karşılığını görmeye başlayacağınız günler sizi bekliyor. Maddi olarak henüz düze çıkmış sayılmasanız da iyi haberler yakın zamanda kapınızı çalabilir.

OĞLAK BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde özel hayatınızla ilgili yaşanan sorunlarla ilgili kesin kararlar almayı planlıyor olabilirsiniz. Ani hareket etmeden önce bir kez daha düşünmenizde fayda var, unutmayın her ilişkide sorunlar yaşanıyor. İş hayatınızda bulunduğunuz konumda mutlusunuz ve bu size akılcı kararlar almayı sağlıyor. Maddi anlamda kendi kazancınızı sağlıyor hatta artırabiliyorsunuz bile. Biraz kuşkucusunuz ve bu yanınızı sevmeseniz de elinizde olmayan bir durum.

KOVA BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Uzun zamandır görmediğiniz ve uzaklarda olan, özlem duyduğunuz bir kişiyle yakın zamanda buluşmanız mümkün. İşinizle ilgili arayış içinde olduğunuz zamanlar vardı ve zamanlar geride kaldı. Önemli gelişmeler yaşadınız ve bunun sonucu olarak kendinizi mutlu hissediyorsunuz, işinizde bir süre daha devam etme düşünceniz var. Çevrenizde konuşulanları boşverin.

BALIK BURCU 6 Aralık 2017 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bu gün kendinizi mutlu hissediyorsunuz ve yakın çevrenize adeta neşe saçıyorsunuz. Sevgilinize yapmak istediğiniz bir sürpriz var ve bunun tam zamanı. Bu günlerde iş hayatınızda bazı hareketlilikler söz konusu bu durumu karınıza çevirmek elinizde olan bir durum. Canınızı sıkan bir gelişme bu aralar tekrar gündeme geliyor ve konu üzerine tekrar düşünmenize neden olacak.