4 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

4 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 4 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 4 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Uzun zamandır aklınızdaki gerçekleştirmek için aradağınız zamanı bulacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bedeniniz üzerndeki ağırlıklardan kurutulacağınız bu süreçte hissedeceğiniz huzur, ileriye dönük adım atmak için sizde iyi bir motivasyon kaynağı olacak. 

BOĞA BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Maddi problemle bu ararlar canınızı sıkabilir hatta size adım atacak alan dahi bırakmayabilir. Probleminizin üzerinden beklemediğiniz bir kişinin yardımıyla kurtulacaksınız ama düşüncesiz yapacağınız harcamalar bu durumun yeninden tekrarlanmasına yol açacaktır. Günü birlik yerine ilerisini düşünerek yaşamak sizin için faydalı olacaktır. 

İKİZLER BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İlişkiniz de kuralara önem veriyorsunuz ancak karşı taraf sizin gibi değil sizin kadar değil. Bunu görmelisiniz biraz esnek davranmalısınız. Bazı ortaklıklardan çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz hatta işinizi büyütmeyi bile düşünebilirsiniz. Ailenizle bu aralar zaman geçirmek isteyebilirsiniz onlara olan sevginizi göstermelisiniz.

YENGEÇ BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Aşk hayatınızda bazı sorunlar var ve bu sizin inatçı ve gereksiz kıskançlıklarınızdan kaynaklanıyor. Her seferinde böyle davranmayacağınızı söylüyorsunuz ancak hep bu şekilde devam ediyorsunuz. Kendinize zaman ayırıp düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız. Ailenizle bu aralar hiç vakit geçiremediniz onlara zaman ayırma vakti geldi de geçiyor bile.

ASLAN BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Ufak bir sorun gibi görünen tartışma aranızda daha da büyümeden çözümlemelisiniz. Maddi konularda eliniz çok açık hatta önlem alma zamanı geliyor da geçiyor bile sizin için zor olacak ama artık bir önlem almalısınız. Bazen aşk konusunda bocalasanız da sevgilinize onu sevdiğinizi gösterin o sizi her koşulda affedecektir.

BAŞAK BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (25 Ağustos- 22 Eylül)

Duygularınızı kontrol altına almayı düşünmelisiniz hatta bunun için bazı atılımlarda bulunmalısınız. Bu aralar hayatınızda eski olan şeylere özlem duyabilirsiniz eskileri hatırlayıp o günlere geri dönmeyi isteyebilirsiniz. Bazı ortamlardan sıkıldınız ve sonunda yeni şeyler yeni maceralar yapmak adına başka insanlarla tanışmak istiyorsunuz ancak unutmayın bu işin sonun da risk ve belirsizlik var.

TERAZİ BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Sevgiliniz son derece anlayışlı ve onun ve sizin aranızdaki bu mutluluğu görenler adeta sizin ilişkinize gıpta ediyor. Bu aralar bir görüşmeniz var ve bunun için hazırlıklı olmalıydınız fakat değilsiniz. Bazı harcamalar dengenizi bozmayacak bu konuda şanslısınız çünkü birikim yaptınız. Aile içi bazı problemler olabilir ancak siz bunu çok fazla umursamayacaksınız çünkü sizi ilgilendirmediğine inanıyorsunuz.

AKREP BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Her insan başkadır geçmiş, unutun anını tadını çıkarmaya başlayın siz hayatınız boyunca geçmişin pişmanlıklarını düşünerek mi yaşayacaksınız tabi ki hayır bunu düşünmeyi bırakın. Unutmayın her durum kendine özgüdür. Yakın zamanda tüm borçlarınızdan kurtulup düzlüğe çıkacaksınız ve ailenizde sizi bu aşamalarda destekleyecek.

YAY BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İlişkinizde duygusal bir tutum sergileyeceksiniz ve ancak karşı tarafta bu durum işe yarayacak. Bazı kişilerle kuracağınız iletişimler sizi hayatınızda her alanda daha ileri boyuta taşıyacak. Özellikle burcun birinci on günlük devresinde doğmuş olanlar için ilginç bir dönem. Meydana gelen olaylar hayata ve olaylara bakış açınızı değiştiriyor. Eski değerleriniz değişiyor.

OĞLAK BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bu aralar sevgilinizle pek uyum içinde olmayacaksınız hatta uyumsuzluğunuz yakın çevreniz tarafından dikkat çekecek. Özel hayatınıza karışılmasından hayli rahatsızlık duyacaksınız ancak siz insanları özel hayatınıza karışmasını istediniz, şimdi de onları uzaklaştırmak istiyorsunuz. Bu tutarsız haliniz size de zarar veriyor. Biraz sakinleşmeli ve dinlenmelisiniz.

KOVA BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Bazı sevdiğiniz insanlarla aranızda problemler çıkabilir. Bunu fazla uzatmayın ve empati yapmaya çalışın zira unutmayın onları seviyorsunuz. Sabah saatlerinde motivasyonunuz düşse de ilerleyen saatlerde daha da kararlı olacaksınız. Yeni maddi kazanımlar elde edebilirsiniz eğer daha fazla istekli davranmanız halinde daha da büyük kazanabilirsiniz.

BALIK BURCU 4 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bazen zor zamanlar geçirdiniz bazen de çok şanslı olduğunuzu hissettiniz bu herkesin başına gelen normal bir olgu. İş konusunda oldukça şanslısınız amiriniz sizin yanınızda iş arkadaşlarınızı pek umursamamalısınız. Ara sıra duygularınıza hakim olamıyorsunuz ancak bu günü her şeye rağmen güzel geçireceksiniz.