4 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

4 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 4 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 4 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Artık ektikleriniz biçmenin zamanı geldi. Özellikle de iş hayatınızda. Bu dönemde atacağınız adımlarda aceleci hareketler içerisinde bulunmamanız size istediğinizi elde etmenize yardımcı olacaktır. Partnerinizle aranızda yaşayacağınız ufak sorunları umursamamazlıktan gelmeyin, bir anda koca soruna dönüşebilir. Empati kurmak sorunu çözmede anahtarınız olacak. 

BOĞA BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun zamandır doğru aşkı bulmak için çabalıyorsunuz ama giden zamanın farkında değilsiniz. Bu durum sizin diğer hayatınızı boşlamaya, umduğunuzu bulamayınca da üzülmenize yol açıyor. Her şeyi akışına bırakmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Bu aralar alacağınız bir haberle yapacağınız planlar bozulabilir. Yakın bir arkadaşınızla yaşayacağınız bir olay sizi, aranızdaki güveni sorgulayama yöneltebilir. 

İKİZLER BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Partnerinizle zaman geçirmekten hoşlanıyorsunuz ancak onun bazen fazla sizi boğduğunu düşünüyorsunuz buna bir son vermek istiyorsanız konuşma yolunu seçmelisiniz zira konuşmak zamandan daha çaredir bazen insana. İşinizin yoğun oluşu canınızı biraz sıksa da siz yetenekleriniz sayesinde üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aile içi sevgi bağlarınız oldukça kuvvetli, bu sizin hayata karşı ayaklarınızı daha sağlam basmanızı sağlıyor. Bu aralar farklı iş teklifleri alabilir hatta ciddi ciddi bu teklifleri düşünebilirsiniz hatta belki de hayal ettiğiniz fırsata sizi bu görüşme bile götürebilir. Gelirinizin artması sizi pek sevindirmedi bunun nedeni birikmiş borçlarınız. Ama kısa zamanda rahat nefes almaya başlayacaksınız.

ASLAN BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Partnerinizle baş başa kalmak için farklı şeylerden zamanınızı kısıyorsunuz onunla zaman geçirmek için can atıyorsunuz ancak o bu aralar pek oralı değil hatta sizin dışında biraz arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyor aslında onu kendi haline bırakmakta fayda var çünkü onun size olan sevgisini daha iyi görmüş olursunuz. Aileniz size tekrar bir sürpriz yapıp yanınıza gelebilir bu gibi durumlara hazırlıklı olun aksi halde beklenmedik şeyler olabilir.

BAŞAK BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aşk olan hisleriniz yeniden artıyor geçmişi geride bırakıyorsunuz ve yeni kişilere fırsat vermek için kalbinizin kapılarını aralıyorsunuz. İşinizle ilgili ufak ama basit aksaklıklar var ancak bunlar geride kalacak yazın gelmesiyle ruh halinizde değişiklikler olacak yakın zamanda akraba ziyaretleriniz söz konusu.

TERAZİ BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Partneriniz bazı davranışlarına size bazen saçma gelse de onu sevdiğiniz için görmezden geliyorsunuz. İş hayatınızda üzerin de çalıştığınız bir projenin olumlu dönütlerini çok yakında alacaksınız ve bu sizi motive edecek. Ailenizle ilgili yaptığınız harcamalar gerekli gibi görünse de aslında sadece bir kısmı gerekli, bunların elemesini yapmalısınız.

AKREP BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazen boşlamak isteseniz de ilişkinizi sizi durduran şeyler var ve siz doğal olmayı başarırsanız bunlara gerek kalmayacak. Elinizde ki işinizin altından kalkmak konusunda bu aralar endişeleriniz var aslında oldukça yeteneklisiniz ama bazen bilgi konusunda yeterliliği tam anlamıyla sağlayamadığınız için bazı işler yapabilecek kapasiteniz olsa da sizi zorluyor. Duygularınız konusunda eminsiniz anacak hissettiklerinizi söyleme konusunda endişeleriniz var hatta cesaret konusunda da ikilemdesiniz.

YAY BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabırsızlık size çok şey kaybettiriyor ancak siz busunuz ve sizi böyle sevmeyenler bırakın sevmesin zaten siz de rahatsız olmuyorsunuz. Bu aralar maddi kazanımlarınız artabilir bu sizi sevindirirken işinizle ilgili duygularınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Aldığınız haberler geleceğe dair yaptığınız planlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak.

OĞLAK BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu aralar yaşadığınız bazı şeyler tesadüflerin hayatınızda daha önce farketmeseniz de ne kadar yeri olduğunu gösteriyor ancak bazı tesadüflerin üst üste gelmesi hayatınız hep böyle devam edeceği anlamına gelmez. İşinizle ilgili beklemediğiniz olumsuz gelişmeler olabilir bu sizi bezdirmesin ancak yine de bu gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Maddi kaynaklarınız artsa da siz akıllıca yatırımlar yapmak için birikim yapmayı yeğliyorsunuz ve bu size uzun dönem de daha da kar getirecek.

KOVA BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hatalarınızla yüzleşmeye devam ediyorsunuz ancak sadece yüzleşmek yetmiyor artık harekete geçmelisiniz yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri değiştirmelisiniz. Ailenizle bu aralar bir araya gelmeler söz konusu olabilr hatta uzun süredir görmediğiniz bazı yakınlarınızı tekrar görme fırsatınız bile olabilir. Gelirleriniz artacak ancak bunlar geldiği gibi geri gidecek çünkü ihtiyaçlarınız da artıyor.

BALIK BURCU 4 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sıralar aşkı mantığınız çerçevesinde yaşamaya başladınız bu sizi daha akılcı davranışlara itiyor ancak aşkta akılcı davranışlara gerek var mı bu da üzerinde düşünmeniz başka bir konu. Disiplininiz sayesinde çalıştığınız işlerin üstesinden geliyorsunuz bu sizi çevrenizde parmakla gösterilen biri haline getiriryor. İşiniz de ki başarılarınız gelirinizi de artmasını da sağlayacak ve bu aralar beklenmedik yolculuklar söz konusu olacak.