4 eylül 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

4 eylül 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 4 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 4 eylül 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Özel hayatınızda yaşadığınız karmaşık düşüncelerin etkisi altında biraz daha kalacaksınız. Bu süre zarfında vereceğiniz kararları dikkatlice düşünmekte fayda var. Hayatınızla ilgili köklü kararlar alacaksınız. Bu kararlar hayatınızda bir takım değişikliklere yol açabilir. 

BOĞA BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Özel hayatınızda kara bulutların kalktığı bir dönemdesiniz. Artık nedenlerden ziyade sonuçlara odaklanmanın zamanı geldi. İş hayatınızda yoğun bir stres yayaşayacaksınız. Size açılacak kapılardan birçok maddi gelir sağlayacaksınız. 

İKİZLER BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün özel hayatınızda yaşayacağınız sorun daha ön plana çıkıyor ama yaşayacağınız bu sorunu kısa sürede çözeceksiniz. İş hayatınızda karşılaştığınız sorunlar nedeniyle çalışma arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz. Dışsal şartların etkisi altında kalabilir bu da sizi karamsarlığa sevk edebilir. Daha planlı ve düzenli olmaya dikkat edin. 

YENGEÇ BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Aşk hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler sizi olumlu yönde etkileyecek. Yeni konulara ve fırsatlara açık olmanız size yakında yeni bir kapı aralayacak. 

ASLAN BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Mantığınızı devre dışı bırakaraj duygularnızla karar almanız sizin için doğru sonuçlar doğurmayabilir. Maddi kaynaklarınız sorumsuzcaharacamnız planlarınızın bazılarını aksatabilir. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz. Yalnız kalmak isteğinizi abartmayın.

BAŞAK BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İlişkiniz için biraz daha gayret göstermelisiniz sevgiliniz sizi seviyor ve bu ilişkiyi ayakta tutabilmek için her şeyi yapıyor. İş yerinizde bazı teklifler alacaksınız ve bu teklifler sizin için önemli olacak. Uzun süredir beklediğiniz maddi kaynak elinize ulaşıyor bunu dikkatli harcamalısınız. Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

TERAZİ BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınızda sevgilinizin size ihtiyacı var bunu göz ardı etmeyin ve ona trip atmak yerine biraz olsun yardımcı olun. Mesleki konularda kafanız oldukça yoğun ve bununla meşgul olmaktan sosyal hayatınıza odaklanamıyorsunuz. Bu gün ikili ilişkilerinizde hayli güçlü çıkacaksınız ve bunu fırsata çevireceksiniz.

AKREP BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Aşk hayatınızda bazı konuların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz ancak unutmayın elinizdekilerle yetinmeyi bilmelisiniz. İş hayatınızda aceleci davranışlarda bulunmak sizi zora sokacak bunun farkında değilsiniz. Maddi konularda hızlı ve başarısız kararlar alıyorsunuz bunun zararını çokça gördünüz ancak yine de akıllaca davranmıyorsunuz. Ruhsal açıdan rahatlamak istiyorsanız ne istediğinize karar vermelisiniz.

YAY BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Aşk hayatınızda artık daha akıllıca şeyler yapmaya başladığınızı düşünüyorsunuz. Aşk hayatınıza paralel olarak iş hayatınızda bir şeylerin yoluna giriyor olması sizi hayli hoşnut ediyor. Maddi konularda eliniz hayli bonkör başkalarına bir şeyler almayı çok seviyorsunuz ancak dikkatli harcamalar yapmalısınız. İşyeriniz hayli yoğun bu durum sizi sosyal hayatınızdan uzaklaştırıyor.

OĞLAK BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızda partnerinizin, insanlar arasında ve sizin yanının da farklı davranışlar gösteriyor olması sizin hiç hoşunuza gitmiyor ve bu durumu ona bildirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaptığınız bazı iş birlikleri bozulabilir bunun için yapabilecek bir şeyiniz yok ancak işi tekrar gözden geçirmeli ve hemen pes etmemelisiniz.

KOVA BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Aşk konusunda bazı eskimişlikler sizi bunaltırken, günlük rutin hayatınıza devam ediyorsunuz. Yeteneklerinizin farkındasınız ve bunu kullanabilmek için yeni fırsatlar kolluyorsunuz. Paylaşımcısınız ancak çoğu insan gibi sizde başkalarının desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz bunu söylemekten gocunmamalısınız. Bazı hayalleriniz gerçekleştirmek istiyorsunuz ancak bunun için seçtiğiniz yöntem biraz gerçek dışı bunu fark etmelisiniz.

BALIK BURCU 4 Eylül 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Sevdiğiniz kişiyle daha yakın olmak için bir adım daha atacaksınız ancak bu adımı atarken çevrenizdeki insanları ilişkinize sokmayacaksınız. İşinizle ilgili akıllıca kararlar almaya başladınız bunun için geçmişi unutmalı ve bu yeni kararlarınız adına düşünmelisiniz. Bugünlerde her konuda aşırı bir hırsa kapıldınız. Bu hırsınız size yanlış şeyler yaptırabilir.