4 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

4 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 4 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 4 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Motivasyonunuzun düşmesine izin vermeyin. Bugün tamamlanacak işler sizin geleceğinizde güzel haberlere yol açabilir. Özel hayatınızda partnerinize karşı düsürt olmalısınız. 

BOĞA BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün işinizde baskı altına kalabilirsiniz. Kişisel baskılara maruz kalmamalı ve diğer kişilerin yönlendirmelerinden kurtulmalısınız. Uzun zamandır özel hayatınızda aradığınız huzur sizi bulacak. 

İKİZLER BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İşinizle ilgili gelişmeleri herkesle paylaşmayın. Bu sizi zor duruma düşürebilir. Bu dönemde çatışmalardan uzak durun. Özel hayatınızda yeni tanışacağınız biri ile ilişki yaşayabilirsiniz. Ruhunuzdaki yüksek enerji herkesten tarafından fark edilmeye başlandı. 

YENGEÇ BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

İşyerindeki insanların negatif enerjileri sizin etkileyebilir. Bu insanlardan uzaklaşmak sizin yararınıza olacaktır. 

ASLAN BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugünlerde yapacağınız iş görüşmeleri sizin potansiyelinizi artıracaktır. Karar verirken sezgilerinize güvenin. Özel hayatınızda yeni gelişmeler sizi bekliyor. Maddi konuda sıkıntı yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. 

BAŞAK BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alışverişleri hem size hem onlara iyi gelecektir. Birbirinize muhalefet etmek hepiniz için problemlere sebep olabilir. İş birlikleri bugün sizleri kazançlı çıkaracak. Bugün dikkat etmeniz gereken konu iletişim araçlarında yaşanacak arızalar. Bilgisayar ya da telefonunuzda yaşanacak problem yetişmesi gereken işleriniz yüzünden sizi oldukça zorlayabilir.

TERAZİ BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün hafta boyu biriken işlerinizi tasnif etmelisiniz. Bu konuda verimli ve enerjisi yüksek bir gündesiniz. İş ilişkilerinde mantıklı davranmanız son derece önemli. Bu sayede sakin fakat son derece akıllı bir şekilde ilerlemeniz mümkündür. Maddi konularda pratik davranabileceğiniz adımlar atmaya özen gösterin.

AKREP BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün sakin olmaya özen göstermeli ve  yakın çevrenizle olan paylaşımlarınızda kırıcı davranışlar içinde olmamalısınız. İş ve özel yaşamınızda bu zamana kadar kaçtığınız sorumlulukların farkına varacak ve kendi eksiklerinizin farkına vararak kararlar alacaksınız. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz evlilik kararı alabilirsiniz.

YAY BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün gereğinden fazla sinirli ve alıngansınız. Gün içinde yaşanan olaylara duygusal tepkiler vererek kendinizi zora sokacak davranışlar sergileyebilir ve yapmanız gereken işleri aksatabilirsiniz. Mümkünse günü sevdiğiniz insanlarla iletişim içinde olarak geçirmeye çalışın ve önemli kararlarınızı daha sonraki günlere erteleyin.

OĞLAK BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş hayatınızda sizi yakından ilgilendiren kanularda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız, Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir.

KOVA BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün enerjiniz çok yüksek. Tüm pozitif enerjiler sanki etrafınızı sarmış durumda. Bugün güzel enerji çevrenizdeki tüm insanlara yayılacak ve çözümsüz diye değerlendirdiğiniz konuların çözüme kavuşması için mucizevi bir başlangıçlar sunacak sizlere. Özel yaşamınızda ise  her an kendinizi bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

BALIK BURCU 4 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, iş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Partnerinizle  ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz.