31 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

31 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 31 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 31 aralık 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde ailenizle yaşayacağınız sorunların doğurayacağı tartışmalar aranızın açılmasına yol açabilir. Atacağınız adımlarınıza dikkat edin, olayları daha kötü bir duruma da getirebilirsiniz. Maddi konularda kazançlı bir dönem sizi bekliyor. 

BOĞA BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

En büyük probleminiz etrafınızdaki insanları kendiniz gibi görmeniz. Bu duruma artık son vermeli özellikle son dönemlerde atacağınız adımlardan kimsenin haberinin olmaması sizin için daha yararlı olacak. Beklemediğiniz bir durum veya kişiyle karşılaşabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Finansal açıdan zor bir süreç sizi bekliyor. Düşünülmeden yapılan harcamaların oluşturduğu problemlerden kurtaracak bir el sizi bulacak ama her zaman dört ayağınızın üzerine düşmeyeceğinizi de  unutmayın. 

YENGEÇ BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

İşinizi yaparken fikirsel olarak baskıcı olmaktan kaçınmalısınız. Yapıcı olmalı, kriz yaratmak yerine kriz çözücü şeklinde davranmanızda yarar var. Aile içi iletişimde gereksiz yere inat, baskı, sert eleştirilerden de uzak durmanızda fayda var. Ev içi iletişim sisteminde sorunlar meydana gelebilir. ASLAN

BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Psikolojik olarak zorlanmaya, kronik rahatsızlıkların yeniden nüks etmesine, belli bir konuya ve kişiye kafanıza takmaya, mali anlamda kriz durumlarına işaret etmekte. Bu hafta aslında biraz daha hayatı anlamaya, inançlara, felsefeye yönelik konular okumak, araştırmak için gayet güzel bir hafta. Olası çıkacağınız seyahatlerde biletinize, bavulunuza falanda dikkat edin, başkası ile karışmasın.

BAŞAK BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Parasal konularda genel anlamda olumlu bir hava hakim olmakla beraber, siz yine de içinize sinmeyeceği durumlarda kimseye kefil olmayın veya borç vermeyin. Mali anlamda, ödemeler, borçlar, krediler konusunda krizler oluşabilir, bu konularda fazlaca inatçı davranma eğiliminde olabilir, bankacınızla, muhasebecinizle gereksiz tartışmalar içine girebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bazı sizden saklanmış gizli konular önünüze düşebilir. Önemli fikirlerinizi bu hafta herkese anlatmayın, fikirleriniz düşünceleriniz çalınabilir, başkaları tarafından kullanılabilir. Hoşunuza gitmeyecek bir takım dedikodular duyabilir ve üzülebilirsiniz. Her söylenene inanmayın, size gelen bilgilerin kaynağının güvenilir olup olmadığını kontrol edin.

AKREP BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Kariyeriniz ile ilgili konularda sert, zorba, acımasız, eleştirel olmamaya özen gösterin. Üstlerinizle gereksiz tartışmalardan kaçının, sınırları zorlamayın. Farklı fikir ve görüşlere de açık olmaya çalışın ve kimsenin iş yerinde kalbini kırmayın. İş yerinizde her önünüze gelene sırlarınızı vermeyin, gereksiz dedikodular yapmayın.

YAY BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Dostlarınız, arkadaşlarınızla iletişimde baskıcı, manipülatif, eleştirel olmamaya özen gösterin. Sizlere bir takım eleştiriler geliyorsa bunları dinlemeye çalışın ve haklılık payı olup olamayacağını bir düşünün. Dostlarınızla aranızda iletişim kazaları meydana gelebilir. Finansal konularla ilgili krizler yaratmak yerine kriz çözücü noktada olmaya gayret gösterin. 

OĞLAK BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Hem ikili ilişkiler hem de aile içi ilişkilerinde krizler yaratmak yerine kriz çözen noktada olmaya özen gösterin. Olayları ve konuları gereksiz yere büyütmemeye, aile –ev içinde meydana gelen konuları takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin.

KOVA BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İş anlamında, birlikte çalıştığınız kişiler veya müşterilerle iletişim konularında problemler söz konusu olabilir. Baskıcı iletişim kurmanızdan kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Müşterilerinizle veya çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iletişimde veya olası sorun anlarında kriz yaratıcı olmak yerine çözüm odaklı yaklaşmaya özen gösterin, işinizle ilgili konuları zihninizde takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin.

BALIK BURCU 31 Aralık 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Para ile ilgili konular için kendinizi risk almaya daha yatkın hissedecek olsanız da aslında pek tavsiye etmiyorum, bu hafta şansınızı gereksiz yere çok fazla zorlamamakta yarar var. Para meselelerinde krizler yaratmak yerine kriz çözücü bir şekilde davranın, çözüm odaklı olun ve finansal konuları takıntı haline getirmemeye özen gösterin.