30 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

30 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 30 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 30 mart 2018 cuma  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Haftanın son çalışma günü işiniz yorğunluğunu çok hissediyorsunuz. Bu durum hafta sonu yapacağınız işleri de etkiliyor. Kendinize yaratacağınız dinlenme alanlarıyla bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler düşüncelerinizin değişmesine yol açacak. 

BOĞA BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bu aralar karar verirken aceleci kararlar vermek sizin geleceğini olumsuz etkiliyebilir. Görünenle yetinmeyip olaylara farklı bakkış açısı getirmek kararlarınızı almanızda sizin en büyük yardımcınız olacak. Son zamanlarda çevrenizdeki insanların tutum ve davranışlarında yaşnanan değişim sizi de etkiliyebilir. 

İKİZLER BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İşler yoluna girmeye başladı. İş hayatınızda yeni olanaklar var. Uzun süredir yolunda gitmeyen iş hayatınız, karşınıza çıkacak bir fırsatla değişecek. Zekânıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu imkanı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var. Aşk hayatınızda bazı nitelikli değişiklikler istiyorsunuz ancak bunun için çabalamalı ve gerçekten ne istediğinizi bilmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bir süredir duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Ancak gözardı ettiğiniz ödemeler birikti, açıkçası sizi bazı sıkıntılı zamanlar bekliyor.

ASLAN BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Sık sık ilişkinizle ilgili sorgulamalar yapıyorsunuz. İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eski iş bağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. Gelen her teklif olumlu olmayabilir, aklınıza yatmıyorsa hayır demekten kaçınmayın.

BAŞAK BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Kış zor geçti, araya girenler çok tahribat yarattı. Ama siz bunların üstesinden geldiniz. Şimdi birlikte çıkılacak kısa bir tatil ilişkinizi daha da sağlamlaştıracak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Kilolarınıza dikkat, spor yapmayı artık ertelemeyin.

TERAZİ BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sizin tüm ilginiz ailenizin üzerinde olacak. Partnerinize durumu doğru anlatmanız gerek çünkü onun da sizin için planları vardı. Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi de gün içine sığdırmanızı gerektirecek. Neyse ki sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz.

AKREP BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Hem şikâyet ediyor hem de ince eleyip sık dokumaktan vazgeçmiyorsunuz. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Aşk defalarca kapınızı çaldı, unutmayın. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, sakin ve anlayışlı olun.

YAY BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Haftaya sakin başladınız ama bugün iş yerinizde stresli bir gün olabilir. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız. Dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var. Parasal açıdan iyi durumda olduğunuza güvenmeyin. Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

OĞLAK BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde duygusal açıdan zirvedesiniz. Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda ise her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Ödemeler konusunda hala bir düzen tutturamadınız, dikkat tehlike çanları çalıyor.

KOVA BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Son zamanlarda çok yoruldunuz ama değdi. Artık sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çok az zaman kaldı.

BALIK BURCU 30 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Bugün küçük hoş sürprizlerle sevgilinizin kalbini alabilirsiniz. Bu yeni gelişme kendinizi de yenilemenizi sağlayabilir. İşlerinizde gelişmeler ve girişimlerden olumlu başarılar elde etmeniz mümkün. Ama havalara dikkat, alerjiniz artabilir.