30 haziran 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

30 haziran 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 30 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 30 haziran 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde oldukça yorgun görünüyorsunuz. Fakat kendinizi gelecek güzel günler adına motive etmelisiniz. Tabi dinlenme fırsatınız varsa bunu da kaçırmayın. Önünüzdeki insanlar sizi destekeleyecek tecrübelerini size aktaracaktır. Duygusal anlamda ise güzel bir gün sizi bekliyor. Kalp kırıklarınız artık bitiyor.

BOĞA BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Güne iş hayatınızda alacağınız güzel bir haberle başlayacaksınız. Alacağınız haberle ekonomik olarak rahatalayabilir tam anlamıyla artık bir düzlüğe çıkabilirsiniz. Bugün ileitişimizi oldukça güçlü kendinizi ifade ederken hiç zorlanmayacaksınız. Özel hayatınızda her şey gönlünüzce gidiyor hatta sevdiğiniz kişinin samimiyetini bugünlerde içinizde daha çok hissedeceksiniz. 

İKİZLER BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Zihninizin oldukça yorulduğu kararsız kaldığınız günlerden geçiyorsunuz. HBirşey yapsanızda yapmasanızda o kararınızı sorgulayacaksınız. Geçmişte önünüze çıkan fırsatla bugünlerde size uzak kalabilir. O dönemde yaptıklarınızdan şimdi pişmanlık duyma olasılığınız yüksek. Aşk hayatınızda ise biraz kendiniziözgür bırakmalısınız. Anlık heveslere biraz kendinizi kaptırmaktan kimseye zarar gelmez.

YENGEÇ BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugünlerde geçmişte sorun yaşadığınız ve zarar gördüğünüz insanlarla uğraşmanız gerekecek. Onların dsize yeniden yaklaşmasına ve size zarar vermesine izin vermemelisiniz. Gardınızı henüz indirmenin zamanı gelmedi. Bunun yanında karşı cinsin yoğun ilgisini çekeceğiniz günlerden geçiyorsunuz. Ama kararlarınızı alırken dikkat etmekte fayda var, çevreniz sizi yanlış yönlendiebilecek insanlarla dolu.

ASLAN BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün işinizde resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir. İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz. Bugün arkadaşlık ilişkileriniz başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın. Sağlığınızla ilgili bir süredir ertelediğiniz sorunları ciddiye almanız gerekiyor artık.

BAŞAK BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Son günlerde yaşadıklarınızın yarattığı duyguları olumsuzluk olarak algılamayın. Bunu,kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda ise var olan problemleri bir yana bırakın. Bugün sizin için iyiliklerle dolu bir başlangıç olabilir siz bir adım atın yeter ki.

TERAZİ BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün iş hayatınızla ilgili sizin dışınızdaki gelişmeler ve başkalarının etkisiyle hiç de size uygun olmayan tercihler yapabilirsiniz. O nedenle kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda bir çok imkanla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda sevineceğiniz günler başlıyor.

AKREP BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugünlerde iş hayatınızla ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız.  Başarılarınız yeni kapılar açabilir. Partnerinizle yaşadığınız küçük tartışmaları büyütmemelisiniz. Anlamak ve anlaşılmak her ikinize de iyi gelecektir ve sorunlar beklediğinizden hızlı çözülecektir.

YAY BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün işinizle ilgili yürüttüğünüz projenin sonuçlarını alma günü. Alacağınız tepkilerle gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili yeni ve önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş hayatında ekip olarak yeni bir başarıya imza atabilirsiniz. Bunda katkınız tartışılmaz. Ancak çevrenizdeki insanların tüm yükünü omuzlamanız hem sizi yoruyor hem de onları verimsiz kılıyor. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Mide sorunlarına dikkat.

KOVA BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İşinizle ilgili yurt dışı kapıları açılabilir. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız. Ama karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Siz ayaklarınızın üzerinde sağlam duracaksınız ki sevdiklerinize faydanız olsun. Partneriniz zaten hep sizin yanınızda.

BALIK BURCU 30 Haziran 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş değiştirmek ya da yeni bir işe başlamak için iyi zamandasınız. Enerjiniz ve motivasyoınunuz çok yüksek. Böyle zamanlarda karşınızdakileri etkileme gücünüz çok yüksek. Bugün sanatsal etkinlikler için de iyi bir gün. Kültürel etkinlikler size her zaman iyi gelmiştir. Partnerinizle daha fazla vakit geçirmeyi de ihmal etmeyin.