30 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

30 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 30 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 30 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar geleceğiniz ile igili planlar diğer işlerinizin yerini alıyor. Özel hayatınızı da etkileyecek bu durumda partnerinizle sorunlarınızı çözmede dikkatli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. 

BOĞA BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugünlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı canının sıkılabilir. Herkese sırlarınızı anlatmamanız sizin için iyi olacaktır. Maddi konularda yaşayacağınız problemleriniz bu dönem kontrolünüzden çıkabilir. Aileniz ile yaşayacağınız sorunlara dikkat

İKİZLER BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğlen saatlerinde yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Sizi yoran konulara dahil olmayın.

YENGEÇ BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Öğle saatlerinde aldığınız kararlarda değişiklik olabilir. Yeni planlamalar yapılması gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde babanızı ihmal etmeyin. Öğle saatlerinde geçmişe yönelik açılan konular keyfinizi kaçırabilir. Aile içi anlaşmazlıklar olabilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeniliklere daha açıksınız. Keyif alacağınız programlar yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Fikir ayrılıklarına karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Gün içindeki eğitimler işlerinizi organize etmekte yardımcı olabilir. İkili ilişkiler içinde olabilir ve farkındalık yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün kendinizi ifade ederken daha fazla risk almaya meyilli olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde başladığınız işlerde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru kendinize zaman yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sevdiklerinizle birlikte planlar yapmak size iyi gelecektir.

AKREP BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Gün içinde ilişkilerde çatışmalar var. Denge de kalmaya ihtiyacınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha olumlu ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

YAY BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı hazırlıklı olmanız gereken bir gündesiniz. Finansal konulardan dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde verdiğiniz kararları değiştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda düzenlemeler yapacağınız zamanlar olabilir.

OĞLAK BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Maddi kaynaklarımızla ilgili planlamalar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle ilerlemeniz daha rahat olabilir. Öğle saatlerindeki iletişim problemlerine dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde yeni fırsatlar çıkabilir.

KOVA BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için eksikliklerinizi tamamlamanız gerekebilir. Öğle saatlerinde üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İletişimde aksaklıklar olabilir. Gün işinde annenizi ihmal etmemeye özen gösterin.

BALIK BURCU 30 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Bunun için yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Kendinizi geliştirmek isteği içindesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akşama doğru yeni planlar yapacağınız zamanlar olabilir.