29 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte  29 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son günlerde kafanızı ağrıtan bir sorunuzu hiç beklemediğiniz bir insanın yardımıyla çözeceksiniz. Bu yardım birbirinizi daha yakından tanımanıza yardımcı olacak ve daha önce sahip olduğunuz düşünceler yok olacak. Maddi olarak şanslı bir dönemdesiniz. Beklediğiniz paralar kısa zamanda gelecek.

BOĞA BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızda inişli-çıkışlı olaylar sizin canınızı sıkıyor. Meydana gelen olaylar kontrolden çıkıyor ve büyük sorunlara yol açıyor. Bu sorunun tek çözümü var; hem siz hem de partneriniz birbirinizi anlamalı ve ona göre bir yaklaşım sergilemelisiniz. İki taraftan birinin kendisini merkez koyması çatışmaların şiddetini artıracaktır. 

İKİZLER BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Her şey üst üste ve özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, bilinçaltınız sizi yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. Aşk kapıyı her an çalabilir. Kapının önüne yığdıklarınızı kaldırın artık. Bu arada bahar geldi, sağlığınıza dikkat.

YENGEÇ BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün sinirlerinize hakim olmalısınız. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız temkinli hareket etmeli ve her şeye evet demekten vazgeçmelisiniz. İşinize olan saygınız ve bağlılığınız, arkadaşlarınız ve yöneticileriniz arasında sizi kararlı, itibarlı yapıyor. Ancak artık işin maddi yönünü de düşünme zamanı geldi.

ASLAN BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Kaygılanmanızı gerektirecek bir durum yok. İş yerinde her şey yoluna giriyor. Ancak evde işler biraz karışık. Bugün aile içinde iletişim problemleri gündeme gelebilir ve bazı konular yorum yapmanızı gerektirebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Sırt ve boyun ağrılarınız yine gündeme geldi, bahara aldanmayın.

BAŞAK BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızda beklentileriniz karşılığını bulacak. Yeni teklifler gündemde. Her şey yoluna girmişken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Partneriniz bugün bu sizinle dertleşmek isteyebilir.

TERAZİ BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün maddi konularda önemli gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili hareketlilik var. Aceleci davranmayın, gelişmeleri bekleyin. Aşk hayatınızda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmayın çünkü çevrenizdekiler bu tutumunuzdan sıkılmaya başladı. Sağlığınız aşırı yorgunluklara tepki veriyor. Yoğun tempoya ve strese bir son vermeniz gerekiyor.

AKREP BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Çevrenizdekilerin ruh halinden çabuk etkileniyorsunuz. Özellikle bu sıralarda partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. İş hayatınızdaki hava olumlu esmeye devam ediyor. Ancak ödeme düzeni hala önemini koruyor.

YAY BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve bugün için planlarınız vardı. Ancak sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle partnerinizle tartışmaya girmekten kaçının. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. İşinizde her şey yolunda, bugün yine karlı bir gününüzdesiniz. Önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

OĞLAK BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizin için özel bir gün. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün ve duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Maddi konularda kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni çalışmalar yapıyorsunuz ve istikrarınızı devam ettirirseniz istediğiniz sonuca yakın zamanda ulaşacaksınız.

KOVA BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün iş de para da gündem dışında kaldı. Aileniz bu günün asıl aktörü. Onların sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

BALIK BURCU 29 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş hayatınızdaki güvensizliğiniz sürüyor. Artık finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz.