29 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 29 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde iş hayatınızda bazı istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Maddş olarak da birtakım sorunlar için kendinizi bulabilirsiniz. Bu konularda başınıza olmadık işler gelmemesi için dikkatli olmalısınız. Mantıklı bir ödeme planı uygularsanız kolaylıkla zorlukların altından kalkabilirsiniz. Bugünlerde beklenmedik sürprizlere de hazır olmalısınız. Size gelen bir öneri veya teklif bütün programlarınızı değiştirtebilir. 

BOĞA BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugünlerde duygusal ilişkilerinşzde farklılıklar yaşayabilirsiniz, etkiye en açık olduğunuz dönemden geçiyorsunuz. Sevgilinizle alacağınız kararların sağlam temelli olmasına dikkat edin. Biraz sevdiğiniz insanla baş başa kalmanın yolunu bulmalısınız. Sadece gözlerinin içine bakarak yapacağınız bir konuşma ya da paylaşacağınız herhangi bir şey ilişkinizde güven tazeleyecektir.

İKİZLER BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bu hafta grup çalışması yapan ikizler, oldukça başarılı günlerden geçiyorlar. Yıllardır sorun yaşadığınız biriyle aranızdaki sorunların çözülüyor olması sizi oldukça mutlu edecek. Kuralları artık biraz kenara atmanın vakti geldi. Yeni adımlar atmalısınız. Sağlığınız ise bugün oldukça yerinde bütün formunuzu iyi hissetmenize ve pozitif enerjinize borçlusunuz.  

YENGEÇ BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugünlerde yapacağınız yatırımların olumlu dönüşlerini aldığınız günlerden geçiyorsunuz. Bu harcamalarınızla ilgili fikmirlerinizi ciddi anlamda değiştirebilir. Duygusal anlamda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmalı karşınızdakileri kıracak sözlerden kaçınmalısınız. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.

ASLAN BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Çekiciliğinizin üzerinizde olduğu bir gündesiniz. İlişkiler açısından oldukça şanslı olmanıza rağmen, eş konusundaki kararsızlığınız başınıza dert açabilir. Size yakın olan kişi hakkında duyduğunuz sözlere kulak asmayın. Bugün onun tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu konunun kendinizi ağırdan satmanızla ilgisi yok. 

BAŞAK BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi tüm benliğinizle partnerinize teslim olmuş hissediyorsunuz. Fakat, içinizden de kendinizi bu kadar bırakmanıza isyan ediyorsunuz. Ona, kendinizi bu kadar yakın hissetmeniz, özgürlüğünüzün kısıtlanması anlamına gelmemeli.Sağlığınızla ilgili kireçlenme ile ilgili sırt ve omuz ağrılarınızdan şikayet edebilirsiniz. 

TERAZİ BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Çıkacağınız bir seyahatte biraz harcama yapabilirsiniz. Bunu yapmanız da gerekiyor. Ama her şeye rağmen, kazançlarınız açısından olumlu olaylar sizi bekliyor. İş arkadaşınızla ilgili olarak şaşırtıcı şeyler duyabilirsiniz. Bugün, çekiciliğiniz üzerinizde. Bu özelliğinizden dolayı, ilişkinizin kötü etkilenmemesi sizin elinizde. 

AKREP BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Ay burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinizi etkiliyor.Onunla aranızdaki iletişiminiz kusursuz gibi görünse de, hala birbirinizin tanımadığı yönleriniz var. Onu daha iyi tanıdıkça bazı hayal kırıklıklarına uğramanız olası. Fakat, bunu da normal karşılamalısınız. Çünkü, yaşam bu tür kombinasyonların bir ürünü. 

YAY BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Çevrenizde arkadaş gruplarınız hiç eksik olmadığı halde, bugün kendinizi çok yalnız hissedebilirsiniz. Her şeye rağmen, motivasyonunuz iyi. İçinizden bir ses duygusal yaşamınızda bir şeylerin değişeceğini söylüyor. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken konulara özen göstermiyor,formunuzda bir düşüklük hissediyorsunuz. 

OĞLAK BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Enerjinizi, geçmişe yönelik size yarar getirmeyecek, gereksiz çabalarla harcamayın. Daha yaratıcı olabileceğiniz ve size büyük atılımlar sağlayacak yeni fikirleriniz için kendinizi hazırlayın. Hiç belli etmeseniz de sürekli düşüncelerinizle saklambaç oynayan zengin hayal gücüne sahipsiniz. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

KOVA BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Ay tepe evinizde ilerliyor ve sizi toplum içinde çekici ve cazip yapıyor.Bugün fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.Yeni başlayan ilişkilerin mükemmel bir birlikteliğe dönüşeceği, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun soluklu bir ilişki isteyenler de, onlar için zor olsa da mantıklarının sesini dinlemek zorundalar.

BALIK BURCU 29 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Çok fazla değişik konularda daldan dala atladığınızı bilenlere karşı, bu imajınızı silecek davranışlar içine girmelisiniz. Aslında, siz olduğunuz gibi davranıyorsunuz. Onların düşüncelerinin değişmesi, size karşı olan güvenlerinin artması gerekiyor. Duygusal ilişkinizde karşılıklı, birtakım kesin kararlar almak zorundasınız.