29 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 29 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugün maddi ve manevi açıdan çok güzel bir gündesiniz. Dostlarınızı iyi seçin, çünkü onlardan gelecek destek sizi geleceğe taşıyacak. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın yaşadıklarına adil bir yaklaşım içinde olmaya çalışın. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına ve sevginizin zarar görmesine izin vermeyin.

BOĞA BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün özellikle iş hayatınızda maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. İyi niyetli tutumunuzla başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Doğrusu bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sağlığınız açısından bugünlerde mevsim değişikliklerine dikkat.

İKİZLER BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün işinizle ilgili konular da iletişime fazlasıyla önem verin. İş yerinizde yaşanacak değişikliklerin önemli bir parçası olabilirsiniz. İletişim sizin en büyük avantajınız bunu değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal hayatınıza biraz daha önem vermelisiniz. Yeni insanlar tanımanın yaşamınıza katacağı güzel enerjilerle hayatınızı daha renkli hale getirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün işinizle ilgili yeni bir görüşme yapabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Üzerinizdeki yükü paylaşabileceğiniz yeni insanlar iş hayatınıza dahil olabilir. Bu gelişme size maddi olarak da yeni kapılar aralayabilir. Özel hayatınızda ise ailenizle birlikte beklenmedik bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Hayat sürprizlerle dolu.

ASLAN BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün ruhsal enerjiniz oldukça yüksek. Sabah saatlerinde birlikte çalıştığınız insanlara yardım ederek insanların size olan düşüncelerini etkileyebilir ve sizi daha iyi tanımalarını sağlayabilirsiniz. Siz hesapsız yapmış olsanız da bu sizin işinizdeki pozisyonunuzu olumlu yönde değiştirecektir. Bugünlerde beklediğiniz haber geç de olsa gelecek ve maddi olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.  

BAŞAK BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugünler iş hayatınızda beklenmedik değişiklikler yaşanabilir ve yeni bir göreve getirilebilirsiniz. Bu dönemde size sunulan dan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Bugün gerek özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla gerekse çalışma arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız.

TERAZİ BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün zihniniz oldukça karışık. Bu nedenle huzurunuzu kaçıracak düşüncelerinizden uzaklaşmalı ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz. Maddi konularda bugün boyunca olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizin dışında sosyal yaşamınıza da önem vermeli arkadaşlarınızla bir arada zaman geçirmelisiniz. Bu sizin en iyi ilacınız olabilir.

AKREP BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yakın çevrenizden gelecek bir haber nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Başkaları için yaşamaktan yoruldunuz evet ancak bunun sizin tercihiniz olduğunu unutmamalı, başkalarını suçlamak yerine kendinizi değiştirmeye başlamanız gerektiğini kabul etmelisiniz. Bu durumun ne iş hayatınıza etki etmesine ne de özel hayatınızdaki huzuru bozmasına izin vermeyin.

YAY BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün iş hayatınızda alacağınız güzel haberlerle güne başlayacaksınız. Ancak akşam saatleri özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız.  

OĞLAK BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş hayatınızda cazip gelen tekliflere karşı temkinli davranın. Üzerinde etraflıca düşünmeden vereceğiniz bir karar sizi kötü durumlara düşürebilir. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır.

KOVA BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Son zamanlarda duygularınızda aklınızda arasında ki uyumun getireceği şanslar kapınızı çalıyor. Sürekli ertelediğiniz, ihmal ettiğiniz konularda; önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermek yerine sakin olup anlamaya çalışmalısınız.

BALIK BURCU 29 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün özellikle özel hayatınızda yaşanacak gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Duygusal olarak sizi derinden etkileyen kişiden gelecek haberler söz konusu olabilir. Bu kez duygularınızla oynamasına fırsat vermemelisiniz. Yeni bir duygusal kırılma sizi fazlasıyla hırpalayabilir. İş hayatınızda ise olağan günlerden biri sizi bekliyor.