28 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

28 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 28 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 28 şubat 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Olayların görünen yüzüne bakmayın. Kötü iyi, iyi olanlar ise kötüye evrilebilir. Burada mantığa dayalı düşünce sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Olaylar kaşısında canınızı sıkmamalı, her şeyi akışına bırakmalısınız. 

BOĞA BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İnatçı yapınız sorunlara çözüm getirmede en büyük düşmanınız. Bu durumun bazen faydalarını görsenizde uzun sürede size zarardan başka bir şey getirmeyecektir. Önemli olan nokta ise nerede, nasıl davranacağınızı bilmenizdir. 

İKİZLER BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Birçok organizasyon işlerin ortasında oluşunuz, yaşantınızı renkli kılıyor. Bugün yeni kararlar alabilirsiniz. Gerek iş gerekse maddi konularda şans yüzünüze gülmeye başlıyor. Aşk hayatınızda ise, gezegenlerin etkisiyle karşı cins üzerinde etkiniz oldukça güçlü. Bugün biraz şımarabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Çalışma hayatınızda herkesin sizin gibi disiplin sahibi olduğunu düşünerek, hayal kırıklığı yaşamayın. Herkesin farklı çalışma biçimi olabilir, siz sonuca odaklanın. Özel hayatınızda da çok temkinlisiniz. Aşk ilişkilerinizin sizi üzmesine izin vermek istemiyor oluşunuz, yalnız kalmanıza neden oluyor.

ASLAN BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Çevrenizdeki tüm olayları, içinizden farklı bir şekilde yorumladığınız için, yaşama komik bakıyorsunuz. Venüs sayesinde karşı cinsin ilgisini yoğun hissedebileceğiniz bu gündesiniz. Etkileşime dikkat. Bugün hızlı hareket etmemelisiniz. Gözünüzden kaçan sorunlar sonra sizi üzebilir. Dikkatli olun.

BAŞAK BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Çevrenizdeki kişilerin olur olmaz konuşmalarını duydukça canınız sıkılıyor. Fakat siz aldırmamalısınız. Başarınız kimi insanların gözüne batabilir, dert etmeyin. Başarı maddi konularda da rahat nefes almanızı sağlayacak. Biraz sabır, güzel günlere az kaldı. Aşk hayatınız ise bu sıralar biraz parçalı bulutlu. Tenkit etme huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz.

TERAZİ BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yeni projeleriniz için araştırmaya ihtiyacınız var. Hemen karar vermemeli, olayları zamana bırakmalısınız. Aşk hayatınızda ise, partnerinizle bazı konuları açıkça konuşmalı ve ortak karar almalısınız. Kendinizi yenilemek için tam zamanı. Bugün mideniz çok hassas. Yanlış beslenmemeye çalışmalı ve dengelerinizi bozmamalısınız.

AKREP BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İşinizle ilgili mantıklı yapınıza ters gelecek konulardan uzak kalmalı ve duygusallıktan vazgeçmelisiniz. İsteklerinizin anında olması gerekmiyor. Bugün ısrarcı tutumunuz aşk hayatınıza da zarar verebilir. Uzun zamandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşabilir ve maddi olarak rahat nefes alabilirsiniz.

YAY BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Çevrenizdeki düşman bakışlardan korunmanızın en iyi yolu, bitmeyen iyi niyetinizdir unutmayın. Enerjinizi ilişkilerinize aktarabilen ender kişilerden birisiniz. Pek çok kişiyi her konuda ikna ediyorsunuz. Bugünlerde sağlığınıza dikkat. Sürekli yorgunluktan şikayet ederek, bir sonuç alamazsınız. Kendinize zaman ayırmalısınız.

OĞLAK BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

İş konusunda kimse elinize su dökemez. Aklınız ve sezgilerinizi mükemmel birleştiren birisiniz. Aşk hayatınızda ise, her şey sizin istediğiniz gibi gelişiyor ve onun üzerinde etkiniz çok büyük unutmayın.. Önemli bir hastalığınız yok. Sadece kış hastalıklarına karşı direncinizi arttıracak ilaçlar almalısınız.

KOVA BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İşinizle ilgili yeniliklere hazır olmanıza rağmen, sürekli bir şekilde motivasyon ihtiyaç duyuyorsunuz. Gezegenler sizi olumlu desteklerken, sizi daha cazip ve çekici yapıyor. Seçimini doğru yapmalısınız.. Zihinsel aktivitenizi doğru kullanabileceğinizi çevrenize göstermelisiniz. Enerjiniz yine yoğun.

BALIK BURCU 28 Şubat 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İş yaşantınızda kapalı bir kutu gibisiniz. Olaylara yanlış yaklaşıyor ve kendinizi ifade edemiyorsunuz. Sevdiğiniz zaman daha enerjik ve yaratıcı oluyorsunuz. Bugün güçlü duygulara ihtiyacınız var.. Kontrolsüz harcalar çok fazla canınızı sıkabilir, dikkat.