25  ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

25 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 25 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 25 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınzıda yaşayacağınız sorunlar gününüzün gergin ve kötü geçmesine yol açabilir. Her durumda sakinliğinizi korumak size büyük kazanımlar kazandıracak. Maddi konularda ise oldukça şanlı bir gündesiniz. 

BOĞA BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün gelecek bir haberle yaptığınız planlar bozulabilir. Bu aralar uzun süreli planlar yapmaktan uzak durun. Özel hayatınızda ise olumlu gelişmlere açık olun. Partneriniz sizin duygularınızdan bu aralar şüphe duymaya başlayacak. 

İKİZLER BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugünlerde ertelediğiniz planları devreye sokmanın ve tadını çıkarmanın zamanı geldi. Aşırı stres ve çalışmadan dolayı yorulan bedeninizi dinlendirmeniz gerekiyor. Son zamanlarda partnerinizle yaşayacaınız sorunlar arasında maddi konular ağır basmaya başlıyor. 

YENGEÇ BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bu aralar enerjji patlaması yaşıyorsunuz. Eğer bu enerjiyi doğru kullanırsanız gelecek için güzel bir hayat sizi bekliyor. Bugün sadece yapmak istediklerini yaparak kendinizi mutlu edin. 

ASLAN BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Kaygı ve korkuları bir kenara bırakarak birçok problemin üstesinden gelebilirisiniz. Yeni heyecanlar çok yakında sizleri bulacak. İş hayatınızda göstereceğiniz cesaret basamakları birer birer çıkmanızı sağlayacak. 

BAŞAK BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün özellikle değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin hal ve tavırları sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Tepkinizi gösterin ancak günüzü berbat etmelerine de izin vermeyin. Sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders verebilirsiniz ki bu zaten yeterli olacaktır. Özel hayatınızdaki mutlu havanın dağılmaması için siz de çaba göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız. Tüm yetenek ve bilgi birikiminizi konuşturma zamanıdır şimdi. Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partnerinizin yaşadığı iş stresinin hırsını sizden çıkarmaya kalkmasına izin vermeyin ama onu anlayışla sakinleştirin.

AKREP BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün olumsuz bir hava iş hayatınızdaki ortamı alt üst edebilir. Sizin sorumşluluğunuzda olmasa da yaşanan ihmal tüm gününüzü olumsuz etkileyebilir. Şimdi sizin sahne sıranız, ekip ruhunu hayata geçirip sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bir süredir nedenini bilmediğiniz gerilim bugün aydınlığa kavuşuyor.  

YAY BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde hayat size karşı çok cömert.  Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir, yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.  

OĞLAK BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Gerek iş  gerekse özel yaşamınızda yaşadığınız olayları olduğu gibi değerlendirerek öfkeli davranışlar içinde bulunmamanızda fayda var. Bir anlık tahammülsüzlük size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden,  gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

KOVA BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuzdan gelen teklif sizi heyecanlandırabilir. Herkes hata yapabilir unutmayın yeter ki özür dilemesini bilsin. Akşam saatlerinde anlamlı bir buluşma yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrolleri yaptırmanızda fayda var aksi takdirde tatiliniz zehir olabilir.

BALIK BURCU 25 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün yoğun bir haftanın son günü.  Çalışmalarınızdaki son detayları hazırlayıp tatil planları yapabilirsiniz. Kimi tatsızlıklar yaşansa da siz sakinliğinizi korumaya özen gösterin, önümüzdeki günler sizin yerinize gereken cevapları verecektir. Özel yaşamınızda ise ani kararlar vermekten uzak durun. Bir süre kendinize ayıracağınız zaman her şeye iyi gelecektir.