24 Temmuz 2017 Pazartesi günü içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz. 

24 Temmuz 2017 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)
 

 Aşk hayatınızda bazı nitelikli değişiklikler istiyorsunuz ancak bunun için çabalamalı ve gerçekten ne istediğinizi bilmelisiniz. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir. Kazançlarınızı çok zor şartlarda bir araya getirdiniz onları dönemsel harcamalarla yok etmemelisiniz.

BOĞA BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)


Ara sıra bazı sorunlarla karşılaşıyorsunuz ve bunun için çözümler de üretiyorsunuz ancak fazla korumacı tavırlarınız yanlış anlaşılabilir. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Bazı ödemeler yapmak zorundasınız unuttuğunuz ödemeler de bunun üzerine eklenince açıkçası sizi bazı sıkıntılı zamanlar bekliyor. Özgüveniniz her zamanki gibi yüksek ve yeteneklerinizin de farkındasınız.

İKİZLER BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)


 Bu aralar sizi harekete geçiren tez canlı davranışların esiri olabilirsiniz. Daha dikkatli davranmalısınız. Yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz. Bazı bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi olmasına rağmen geniş yankı uyandırmıyor bunun için daha açık sözlü olmalısınız.

YENGEÇ BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)


 Aşk hayatınızda her şey yoluna giriyor sevgilinizle istediğiniz sonuçlara yavaş yavaş yaklaşıyorsunuz. Son zamanlarda onunla beraber zaman geçirme isteğiniz hızlanıyor. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Maddi konularda kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni çalışmalar yapıyorsunuz ve istikrarınızı devam ettirirseniz istediğiniz sonuca yakın zamanda ulaşacaksınız.


ASLAN BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)


Bu aralar içinize oldukça fazla kapanıyorsunuz ancak sizi bu günlerde yalnız bırakmayan sevgiliniz sayesinde bu günleri de geride bırakacaksınız. İş yerinizde zaman zaman sinirli hareketler sergiliyorsunuz. Bir çok harcama yapacaksınız ve bu harcamanın zararlarınız göreceksiniz çünkü daha önceden harcadığınız ancak ödemediğiniz borçlarınız var.

BAŞAK BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

 Deneyimlerinize güveniyorsunuz ve bunun faydalarını son zamanlarda hayli göreceksiniz. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Özgüveniniz hayli yerinde bunu olumlu yönde kullanmak ise sizin elinizde bu aralar gireceğiniz tartışmalara dikkat edin.

TERAZİ BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Beraberliğinizde ki samimiyet sizi daha dugusal ve seven biri haline getiriyor. Siz ise bu durumdan hayli memnunsunuz. Bu hafta işyerinizdeki bir olay, sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Maddi anlamda pek zorlanmıyorsunuz paranızı nasıl harcamanız gerektiğiniz çok iyi biliyorsunuz. Fazla gerilimi yüksek ortamlarda bulunmamaya özen gösterin.

 
 AKREP BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)
 
 Uzun süredir aşk hayatınızda ki durgunluk eski mevzuların yeniden gündeme gelmesiyle değişecek. İşinize olan saygınız ve bağlılığınız, arkadaşlarınız ve yöneticileriniz arasında sizi kararlı, itibarlı yapıyor. Kredi kartlarıyla harcama yaparken dikkatli olmalısınız aksiz halde sizin için sonu hüsran olmasın. Fazla duygusalsınız.


YAY BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)
 
 Bu gün aşk açısından oldukça olumlu güzel bir gün geçireceksiniz.  Bu aralar yoluna koyulması gereken her şeyi yapıyorsunuz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve bu iş yaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Aklınızda farklı fikirler var ancak bunu şimdi söyleseniz yaptıramayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

 
 Bugün iş yerinizde bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz bu sıkıntılar çok üzerinde durulmaması gereken sıkıntılar olduğu için önemsememenizi ve sinirlerinize hakim olmanızı öneririz. Parasal konularda yatırım amaçlı düşünceleriniz varsa hayata geçirmek için müthiş bir gün. Aşk yaşamınızda mutluluğun zirvesine ulaşacak büyük sürprizler yaşayabilirsiniz

KOVA BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)
 
 Beklediğiniz çok önemli bir haber bugün size ulaşacak. İş hayatınızda olumlu sürprizler yaşayacaksınız. Parasal konularda bu aralar biraz elinizi sıkmanız gerekecek. Birkaç gün sonra yapacağınız önemli harcamalar karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda olmayacak şeyler, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızı hayatınızı ortasında tutmaktan vazgeçmenin zamanı geldi. Alacağınız daha önemli kararlar var.

BALIK BURCU 24 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

 Para konusunda tutumlu davranışlarınızın karşılığını kısa bir sürede alacaksınız. Bugün en şanslı günlerinizden birindesiniz, şans oyunları oynamanızı öneririz. İş hayatınızda beklentileriniz karşılığını bulacak. Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sorunları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Olayları büyüterek sadece kendinizi değil karşınızdakini de incitiyorsunuz