24 kasım 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

24 kasım 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 24 kasımda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 24 kasım 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son günlerde işinize olan öneminiz daha da artıyor. Davranışları düzeltmeniz ve buna bağlı olarak aldığınız olumlu tepkiler sizi mutlu ediyor. Aşk hayatınızda partnerinizle olan sorunların üstesinden gelmek sizi daha da mutlu ediyor. 

BOĞA BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Normal hayatınızdaki açık sözlülüğünüzü iş hayatınıza yansıtmak pek doğru bir karar olmayacaktır. İkili ilişkilerinizde hoşunuza gitmeyen durumlar söz konusu. Aklınıza takılan şeyler canınızı sıkmaya ve hayatı sizin için yaşnamaz hale getirmesine izin veriyorunuz. Her şey için aslında tek bir çözüm var. O da her şeyi zamana bırakmak. 

İKİZLER BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugünlerde aşk hayatınızda mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz ve bu mutluluk hayatınızda her döneme yansıyacak hatta uzun süredir aradığınız mutluluğu sonunda bulmuş olacaksınız. Son zamanlarda iş yerinizde bazı söylentiler olduğunu fark ettiniz ve bunu dikkate almamalısınız zira gerçeği yansıtmıyor. Dikkatinizi ödemelerinize verin gerisinin önemi yok.

YENGEÇ BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Uzun zamandır aklınızda olan bir projeyi nihayet yapma fırsatı bulacaksınız. Bu projeye karşı hayli umut besliyorsunuz ve istediğiniz gibi olacak. Zaten bunun için elinizden geleni yapacaksınız. Bazı savurganlıklarınızı sonlandırırsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Özel hayatınızda ise beklenmedik karşılaşmalar canınızı sıkabilir, hazırlıklı olun.

ASLAN BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Söz konusu aşksa oldukça gözü kara birisiniz ancak buna rağmen yine de bazı şeyleri riske atmıyor ve cesurca davranmıyorsunuz. Karar vermek sizin için giderek zorlaşıyor. Artık hesapları bir kenara bırakmalı ve garantici tavrınızdan vazgeçmelisiniz. Aklınızda uzun uzun projeler var ve bunun için elbette hesaplamalar ve projeler yaptınız ancak adım atmayınca bunların hepsi boş biliyorsunuz.

BAŞAK BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işinizle ilgili güzel haberler sizi fazlasıyla mutlu edece. Ancak çevrenizde sizden hoşlanmayanlar ve başarınızı çekemeyenler olabilir dikkatli davranmalısınız. Parasal konularda fazla rahatsınız ancak unutmayın harcamalınız sizi ilerleyen zamanlarda zorlayabilir. Özel hayatınızda ise giderek monotonlaşan ilişkinizi birlikte çözümlemelisiniz bunu unutmayın.

TERAZİ BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün işinizle ilgili yine gergin bir gün sizi bekliyor. İş hayatınızda bazı otoritelerin sizi yönetmesinden rahatsız oluyorsunuz. Bu durum sizi agresif bir hale getiriyor. Bu tavrınız size zarar veriyor bu nedenle durumu kabullenmeli ya da yeni tercihler yapmalısınız. Sevgilinize ayak uydurmak için uğraşıyorsunuz ancak bunu isteyerek yapmıyorsunuz ve bu her ikinizi de rahatsız ediyor. Doğal olmaya çalışın.

AKREP BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün küçük ama sizi bir o kadar büyük bir sevince boğan bir hediye alacaksınız bu sizi oldukça mutlu edecek aşkınız adeta kat ve kat artacak. İş hayatınızda ise oldukça sabırsızsınız bu imajınız sizin için iyi bir izlenim olmasa da şimdilik yapabilecek bir şeyiniz yok. Maddi konularda yeniden durum değerlendirmesi yapmanın tam zamanı.

YAY BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün özel hayatınız üzerine düşünmeniz yararlı olacaktır. Aslında oldukça mutlu bir beraberliğiniz var ve gereksiz kıskançlıklarınıza bir son verirseniz birlikte daha uyumlu bir çift olabilirsiniz. Zor da olsa birine güvenmeyi öğrenmelisiniz. Bugünlerde sizi bir hayli rahatsız eden eklem ağrılarınız artabilir, bir doktora görünme zamanı geldi de geçiyor bile.

OĞLAK BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün işinizde cesaret kırıcı ufak tefek olaylar çıkabilir. Sizin fikirlerinize karşı çıkan iş arkadaşlarınız aklınızı karıştırabilir. Fikirlerinizi iyice değerlendirdikten sonra harekete geçmeniz en sağlıklısı olabilir. Son zamanlarda unutkanlıklarınız size pahalıya patlayabilir, ödeme planınızı daha dikkatli yapmanızda fayda var. Duygusal yönden kendinizi bu aralar güçsüz hissedebilirsiniz bunda havalarında etkisi var.

KOVA BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün iş konusunda bazı köklü değişiklikler yapabilirsiniz bu sizin için zor ancak olması gereken bir şey bunu fazla sorgulamamalısınız. Beklentilerinizde aşırı acelecilik var. Hedeflerinizin bir an evvel gerçekleşmesini istiyorsunuz. Almış olduğunuz sözlerin bir kısmı bugün yerine getirilebilir. Özel hayatınızda ise sizi bekleyen önemli haberler var.

BALIK BURCU 24 Kasım 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde yapacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Son günlerde takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an evvel terk etmeniz gerekiyor. Geliriniz belli bir standardın altına düşmüyor ancak bu bile size çoğu zaman yetmiyor. Bu konuda radikal kararlar almanız gerekebilir.