24 eylül 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Sonbaharın gelmesiyle birlikte havaların yavaş yavaş soğuması ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

24 eylül 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 24 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 24 eylül 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları... 

KOÇ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Mantığınız yerine duygularınızın ön plana çıktığı bir gün yaşayacaksınız. Duygusal yaklaşımlar özel hayatınızda büyük değişiklikler ve dalgalanmalar yaratabilir. Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebilir, onlarla iletişim kurarak mutluluğu yakalayabilirsiniz.

BOĞA BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızda benmerkezci yaklaşımlar sizi yorabilir. Ancak hedeflerinizden sapmamalı ve bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olmalı ve geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.Özel yaşantınızda sakin bir gün sizleri bekliyor olacak. Keyifli bir pazar akşamı yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Geçmşte yaşadığınız acı tecrübeler ve kötü anılar bugün tekrar ortaya çıkıp sizi yorabilir. Geçmişe takılı kalmadan ilerlemeniz gerektiğini kendinize birçok kez telkin etmeli ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Kısa yürüyüşlerle hava değişikliği yaratarak moral depolamak işe yarayabilir. Günü sakin geçirmeye çalşın.

YENGEÇ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün maddi konularda yaşadığınız sıkıntıları bir nebze olsun sona erdirebilecek konumdasınız. Önünüze sunulan fırsatlar ve teklifler ile ödemeleriniz konusunda yaşadığınız sıkıntıları atlatabilirsiniz. Sevenlerinizden gelen küçük sürprizler ile gününüze neşe katıp mükemmel bir pazar günü geçireceksiniz.

ASLAN BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün özel hayatınızda yeni bir gelişme ile güne mutlu başlayacaksınız. Uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçlar var olan sorunların ortadan kaldıracak düzenlemeler söz konusu olacaktır. Maddi konulardaki sıkıntılarınız ise hala devam ediyor. Harcamalarınızda daha özenli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni kararlar almamaya özen gösterin. Güne yorgun ve halsiz başlayabilirsiniz ve bu sizi doğru kararlar almaktan alıkoyabilir. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda bir çok imkanla karşılaşabilir. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlar da da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sevdiklerinizi arayarak güne başlayın. Onların enerjisi sizi mutlu kılacaktır. Bugünü kendinize ayırın.  Özellikle içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptanması adına olumlu olacaktır. Bunu bir hazırlık dönemini olarak adlandırabilirsiniz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa; bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır.

AKREP BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugünlerde sosyal yaşamınızdaki ilişkilerde yeni bir gelişme olabilir ve hayatınıza yeni bir kapı açılabilir. Sizi etkileyen olumsuz ruh halinizi hemen terkedip yeni gelişmeler üzerine kafa yormaya başlamalısınız. Özel hayatınızda ise beklemediğiniz anda yeni bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilir ya da sorunlu olan ilişkinizde yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde sağlığınızla ilgili yaşadığınız sorunlar bir hayli canınızı sıkabilir. Ancak çözümün tıpta olduğunu unutmayın. Artık ertelemekten vazgeçip doktorunuza görünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sizi partnerinizin size olan sevgisinin tadını çıkarın. Mutlu olmak için çok nedeniniz olduğunu unutmayın. Parasal konularda güzel günler yakında.

OĞLAK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün enerjinizi özellikle ertelediğiniz planlarınıza yönlendirin. İş ve eğitim konusunda önünüze çıkan fırsatları değerlendirip yeni başlangışlar yapmak için iyi zamanlama. Kendinize ve içinde bulunduğunuz duruma acımak yerine yeni adımlar atarak hayatımı mutlu kılmak sizin elinizde. Akşam saatlerinde alacağınız güzel haberi kutlamaya hazır olun.

KOVA BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün çevrenizde gelişen kimi hoş olmayan olaylar sizi bir hayli zorlayabilir. Başkalarının etkisi altında kalarak sağlıklı kararla almakta zorlanabilirsiniz. Ruhsal anlamda hemen her olaydan etkilenebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve mümkün mertebe çekilmek istendiğiniz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise; yaşanacak keyifli gelişmelerle moral bulacak ve kısa bir sürede kendinizi toparlamayı başaracaksınız.

BALIK BURCU 24 Eylül 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün enerjiniz çok yüksek. Tempolu bir çalışmanın ardından gelen başarıların yorgunluğuna rağmen keyfiniz çok yerinde. Kimi küçük olumsuzluklar yaşansa dahi bunu kendinize dert etmeden günün tadını çıkarın. Ruhunuza iyi gelen sanatsal faaliyetler için iyi bir gün. Kendinizi şımartmaktan korkmayın. Parasal konularda iyi gelişmeler de günün bonusu.