23 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

23 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 23 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 23 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde yaşayacağınız olaylar çevrenizdeki insanlara karşı sizi derin düşüncelere itebilir. Bu durum sizi içinden bulunmaz bir duruma sokabilir ve gündelik hayatınız ile insanlarla kurduğunuz ilişkiler bundan etkilenebilir. Yapmanız gerek ise olayları zaman bırakmak ve her şeyi kafaya fazla takmamaktır. 

BOĞA BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Ailenizle ilgili yaşayacağınız olaylar gündelik yaşamınızın önüne geçiyor. Bu durum sizi bir hayli hırpalasada kendinize gelmeli ve yapmanız gerekenleri bir an önce yapmalısınız. Partneriniz ile aranızdaki ilişki her geçen gün giderek sağlamlaşıyor. Bunu karşılaştığınız olaylarlar karşısında verdiğiniz ortak tutum da gösteriyor. 

İKİZLER BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızdaki rutin hava dağılıyor. Yeni gelişmeler sizi de ilgilendiriyor. Bugün hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak, sosyal ve sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki sorunlar düzeliyor. Kısa bir tatil yapmaya ne dersiniz?

YENGEÇ BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bazen daha iyiye ulaşmak için risk almak gerekir. İşte siz de o günlerden birindesiniz. Bugün risk almanız gerekebilir. Hedeflediğiniz olan konulara yönelmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Adımlarınızı atarken acele karar vermemelisiniz. İşinizle ilgili hareketlilik var. Aceleci davranmayın, gelişmeleri bekleyin. Aşk hayatınızda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmayın çünkü çevrenizdekiler bu tutumunuzdan sıkılmaya başladı.

ASLAN BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Kariyerinizde önemli adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. Kaygılanmanızı gerektirecek bir durum yok. İş yerinde her şey yoluna giriyor. Ancak evde işler biraz karışık. Bugün aile içinde iletişim problemleri gündeme gelebilir ve bazı konular yorum yapmanızı gerektirebilir. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkabilir. Sakinliğinizi korumalısınız.

BAŞAK BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Aşkın gizemli gücü sizi yine etkisi altına aldı. Yeni başlangıçlar kapıda. Aceleci davranmayın, gelişmeleri bekleyin. Bugün maddi açıdan yapmak istediklerinizi gerçekleştirememenin sizi zorladığını hissedeceksiniz. İşinizle ilgili sizi geliştirecek yeni alanlar keşfedebilir. Bu alanlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde çevrenizdekilerle bazı prüzler yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda hassas bir dönemdesiniz. Size ulaşmak bir hayli zorlaşıyor. Sevdiklerinize kapılarınızı kapatmayın. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. İşyerinde beklediğiniz gelişmeler için biraz sabır. Her şey güzel olacak. Diş problemleriniz olacak, dikkat.

AKREP BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İlişkinizdeki problemler aşılıyor. Güven önemli ve siz bunu az kullanıyorsunuz. Ama kaygılanacak bir şey yok. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı alıngan bir tavır sergilemek yerine, yaşadığınız bazı olayları kabullenip, daha anlayışlı davranmakta yarar var. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Ama biraz tasarruf.

YAY BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İşinizde her şey yolunda, bugün yine karlı bir gününüzdesiniz. Önünüze gelen fırsatları değerlendirin. Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son günlerde işyerinizde yaşanan sorunlar sizi de etkilemeye başladı. Konu sizin dışınızda olabildiğince uzak durun. Bugün ilişkinizde açığa çıkmamış bazı konular gerginlik yaratabilir. Sevdiğiniz kişiyle gereksiz ve kırıcı tartışmalara girmek yerine yaratıcılığınıza arttıracak aktivitelerle uğraşın. Spor yapmak hem sağlığınıza hem ruhunuza iyi gelecektir.

KOVA BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün kendinizi güçlü ve zinde hissediyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Sevdiğiniz kişiye kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Ortak bir yol bulmak o kadar zor değil. Harcamalarınıza dikkat edin.

BALIK BURCU 23 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve gelecek için planlarınız vardı. İleriye dönük hedeflerinizi belirlediğiniz günlerdesiniz. İş yerinizde alacağınız kararların bu plana zarar vermemesine dikkat edin. İlişkinizde ise sevdiğiniz kişiyle aranızdaki yoğunluk artabilir. Hobilerinize zaman ayırın, partnerinize de tabii.