22 Temmuz 2017 Cumartesi günü içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz. 22 Temmuz 2017 Cumartesi Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

22 Temmuz 2017 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)
 

 Bazı sorunları kafanıza fazla takıyor olmanız her iki taraf için sorun olacak bunun farkına varmalısınız. İş arkadaşlarınızla aranız oldukça iyi ancak bir kaçına dikkat etmeniz gerekebilir. Yakınınızın sizden istediği şey biraz pahalı görünüyor bunun üstesinden gelmek zor olacak.

BOĞA BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)
 

Eski sevgilinizin size yakınlaşması, sizi biraz şaşırttı ancak tekrar hayatınıza girmek isteyebilir. Bu aralar işinizi aksatmıyorsunuz ancak düzensiz çalışıyorsunuz bu da sizin performansınızı az da olsa etkiliyor. Paranızın kıymetini bilmeli ve maddi güçlükler çekmemelisiniz.


 
İKİZLER BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)


Eskisi gibi romantik günler geçirmek istiyorsanız onun tekliflerini geri çevirmemelisiniz o, sizi seviyor. Bu aralar aklınızı işinize vermelisiniz. İhmal sizin için olumsuz sonuçlara neden olabilir.  Gereksiz masraflara dikkat etmelisiniz.


YENGEÇ BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)
 


Çevrenizden biri sizin dikkatinizi çok çekiyor onunla konuşmak istiyorsunuz duygularınızın ne hissettirdiğini öğrenmek onu yakından tanımak istiyorsunuz. Her zaman tedbirli oluşunuz sizi ayakta tutuyor. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapalı. Kendi hayatınızla ilgili kararları kendiniz vermeye çalışın.

ASLAN BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)
 

 Aşk hayatınızda iyi giden şeyler bitmeye yüz tutuyor bunun sorumlusu karşı taraf kadar sizsiniz de.  İşinizle ilgili bazı söylentiler ve sorunlar iş yerinizi denetime zorunlu hale getirdi. Hayatınız düzene sokmaya para biriktirerek başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 6 Ekim)
 

 Beraberliğinizde ilginç bir noktaya geldiniz sizin duygularınız artık onun için eskisinden de önemli bunu fark ettiniz artık kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz. Bu hafta işyerinizdeki bir olay, sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Çevrenizde iflah olmaz bir çekemezlik dolanıyor. Sağduyulu olmanız sizin için oldukça mutlu sonuçlar getirecek.

TERAZİ BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

 
Aşk konusunda biraz kapalı kutusunuz ancak bunu bir an önce aşmalısınız. İş hayatınızda bazı durumlar dışında bir arya gelmenize gerek kalmayabilir ki bu sizin için olumlu bir durum. Paranın sizin için bir araç olduğundan eminsiniz. Ama bazı davranışlarınız oluyor ki, onun sizin için amaç olduğu izlenimi veriyorsunuz. Birileriyle paylaştığınız sıkıntınız üzüntüye dönüşebilir daha dikkatli olmalısınız.


 AKREP BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)
 

Yaşadığınız sorunları belli etmemeye çalışıyorsunuz bunun size pek olumlu bir getirisi olamasa da kafanız rahat ediyor.  İş yaşamınızda kendinizi isteksiz hissedeceğiniz ve ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda kısıtlamalar içine girmezseniz sizin için hiç te iyi olmayacak şeyler olabilir.


YAY BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

 
Aşk konularında partnerinizin size karşı olan sürprizleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün, iş yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Başkalarının fikirlerinden yararlanarak gelirinizi artırmanın bir yolunu bulacaksınız.

 
OĞLAK BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)
 

 Uzun zamandır kalıcı bir ilişki için çaba uğraşıyorsunuz çabalarınızı boşa çıkmayacak ancak bu kadar istekli gözükmemelisiniz. Bugün işyerinizde güne sorun ile başlayacak , günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Harcamalarınıza dikakt etmelisiniz aksi halde sizi zorlayabilir.

KOVA BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)
 

 Aşk hayatınıza dışardan müdahale edildiğini düşünüyorsunuz ki bu sizi mutsuz ediyor ve kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. İlişkinize odaklanmamanız, size bir çok konuda yeni problemler yaşatacaktır. Maddi kaynaklarınızı geliştirmek için yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

BALIK BURCU 22 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)
 

Sevgilinizin aşkının farkında değilsiniz ki bu sizi motive edecekken moralinizi bozuyor.  İşyerinizde diğer insanlara karşı bu sıralar fazlasıyla pasif kalıyorsunuz. Bu aralar maddi anlamda şans size gülecek adeta kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Şu sıralar agresif kişiliğinizle öne çıkıyorsunuz ve istemeden de olsa bazı insanları üzebiliyorsunuz.