22 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 eylül 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları... 

KOÇ BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Kendinizi zinde ve güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Artık günü yaşamanın zamanı geldi. Samimi davranışlarınız özellikle sizin karşı cins tarafından yanlış anlaşılmaya yol açabilir. 

BOĞA BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Son günlerde işinizle ilgili düşünceler arasında kaybolmuş durumdasınız. Sağduyulu ve dikkatli davranmak bu durumunuzu daha sağlıklı hale getirebilir. Aşırı çalışmak sizi yoruyor fakat farkında olmadığınız için, halsiz kalışınızın nedenini araştırıyorsunuz

İKİZLER BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İşinizle iligli gizli kalması gereken konuları konuşmamanız gerekiyor. Bugün gergin ve sinirli olabilirsiniz. Özellikle partnerinizin size karşı tutum ve söylemlerini yanlış anlayabilirsiniz.  Değişimlere hazır olmayan yapınızı fazla zorlamadan hareket etmelisiniz. Baş ağrılarınız sizi yokluyor.

YENGEÇ BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

İşiniz açısından son derece sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Acele vereceğiniz karar nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz. Partneriniz hayatınızın denge unsuru. Bu yüzden onunla olan ilişkinizde kendi egonuzu yaşamayın. Kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni, sürekli hareket halinde olmanızdır. Erken yatmalısınız.

ASLAN BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bir süredir sizden beklentileri olanları hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Geleneksel yapınızla çevrenize de aynı elektriği yayıyor ve yeniliklere karşı çekimser kalıyorsunuz. Partnerinizin isteği hakkında hoş görülü olmanız gereken bir gündesiniz. Yoksa, hiç gereksiz yere gerginlik yaşayacaksınız. Yarışmaktan nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarla karşılaştığınız zaman, sinirleriniz geriliyor.

BAŞAK BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde etrafınızdakilerle iş birliği içine girebilir ve birlikte çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

TERAZİ BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İşinizde sizin gerçekliğinizle uyuşmayan durgun ve neşesiz bir ruh haline bürünmeyin. Her şeyinizle açık olun. Aşırı yoğun duygularınız size sık sık hatalar yaptırıyor. Özellikle, nereye gideceğini tahmin edemeyeceğiniz laflar etmeyin. Dolaşım sisteminizle ilgili aksaklıklar yaşama olasılığınız çok güçlü. Ayaklarınızı dinlendirmelisiniz.

AKREP BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İşyeri sizin için son günlerde daha bir öğretici oluyor. Yaşadığınız her gün sizin için bir okul oluyor ve ertesi gün bir sonraki sınıfa başlıyorsunuz. Sizi eleştirel gözlerle izleyen karşı cinsten kişiye karşı, rutin günlük işlerinizi aksatmadan yapmalısınız. Titiz bir yapınız var ve düzeninizin bozulmasına izin vermek istemiyor, seçici davranıyorsunuz.

YAY BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım- 22 Aralık)

İşinizdeki konumunuz sizi farklı kılıyor olsa da haklılık düzeyinizi, hiçbir zaman başkalarını hırpalama aracı olarak kullanmayın. Bugün, bu hatayı yapmayın. Niçin, düşündüklerinizi konuşmuyorsunuz. Oysa, istekleriniz öyle mantık dışı konular değil. Soğuk ve dengesiz hava sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Böyle zamanlarda karamsarlaşıyorsunuz.

OĞLAK BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde enerjiniz işinizde kendinizi göstermenizi sağlıyor. Bugün yine hareketli ve yerinde duramadığınız bir gündesiniz. Hiç beklemediğiniz anlarda ortaya çıkan fırsatlar sizi şaşırtmasın. Bazen, onu özgürlük nutuklarınızla bıktırıyorsunuz. Fakat, her an da çevrenizde istiyorsunuz. Bünyenizi yoran yiyeceklerden uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Bugün ölçünüzü kaçırabilirsiniz.

KOVA BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir süredir devam eden bitkin haliniz yerini parlayan enerjiye bıraktı. işleriniz konusunda kendinizi daha bir dinamik hissedeceksiniz. En yakınınızdakiler bile size olan duygularını gönül rahatlığıyla açamıyor. Ama birileri en özel duygularını açıkça söylemeye çalışıyor, hareketleri ile bir çok şeyi anlatıyor aslında. Kollar ve bileklerle ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, ağır yük taşımamalı ve dikkatli olmalısınız.

BALIK BURCU 22 Eylül 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Çabuk pes etmen sizin karakterinize uymaz. Israr ettiğiniz konuya bir de konsantre olursanız, o konuda ortaya çıkabilecek ideal şeyi buluyorsunuz. Grup içinde konuşmalarınızı ilgi ile izleyen ve size yakınlık gösteren kişiye karşı biraz mesafeli davranın. Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir dönemdesiniz. Geceleri dinlendirmeye özen göstermelisiniz.