22  ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 ağustos 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda parasal konuda attığınız adımların meyvesini toplamaya başlıyorsunuz. Hayallerinizin peşinden gitmekten korkmayın. Sizin kararlılığınız başarıya giden kapıları bir bir açacaktır. Aile ve etrafınızdan gelecek parasal taleplere karşı dikkatli olun. 

BOĞA BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün sizin canınızı sıkacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu olayların bütün gününüzü zehir etmesini istemiyorsanız, fazla düşünmemeye kendinizi motive edecek işlerle uğraşmalısınız. Bu aralar canınızı sıkan bir başka konu ise dış görünümüz. Son zamanlarda kafanıza taktığınız bu düşünce sizi daha fazla karamsarlığa sürükleyebilir. 

İKİZLER BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün işinizde kendinizi göstermek için elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirin. Cesaretini kıran ve sizi güvensin kılan düşüncelerden arınma zamanı geldi. Hayatınızda oluşturacağınız farklılıklar bu durumdan kurtulmak için size kolaylık sağlayacaktır. Parasal konularda gelirsek çok fazla harcama yapıyorsunuz. Ayağınızı yorgana göre uzatmanın zamanı geldi de geçiyor. 

YENGEÇ BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugünlerde geleceğinize yönelik düşünceleriniz sizin hayatınızda büyük bir yer kaplıyor. Her ne kadar yeni denizlere yelken açmak istiyorsanız ilk önce hayatınızdaki pürüzleri gidermeniz gerekiyor. 

 ASLAN BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün hem özel hayatınız hem de ailevi yaşantınızda gelişmeler yaşanabilir. Tüm bunlara rağmen siz hayatınızla ilgili projeleri cesurca hayata geçirmelisiniz. Özel hayatınızda ise kendinize özen gösterin ve süreci yapıcı kullanmaya çalışın.

BAŞAK BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sizin esnek ve anlayışlı gününüz. Bugün işinizde ısrarcı olduğunuz fikir ve düşüncelerinizin değişmesine neden olabilecek durumlar yaşayabilirsin. Bu durum sizin ayrıntıları daha net görmenize de fayda sağlayabilir. Özel hayatınızda partnerinizin tutarsız tavırları ise canınızı sıkmaya devam edecek gibi. Strese karşı kendinizi korumaya çalışın.

TERAZİ BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde işinizle ilgili dikkatli olmanızda fayda var. Düşünmeden karar almak yerine verileri iyi analiz ederek adımlarınızı atmanız lehine olabilir. Ayrıca ilişki ve iş birliklerinizin mali ve duygusal yönü de sizi bu süreçte zorlayabilir. Hedefleriniz doğru belirlemeniz size yol gösterebilir. Bu günlerde göz nezlesine dikkat, hassasiyetiniz artabilir.

AKREP BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün özellikle daha önce başlattığınız iş birliği, ortaklık veya ilişkinizle ilgili değerlendirmeler yapmanız söz konusu olabilir. Aranızdaki maddi manevi güven duygusunun testten geçeceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ödemelerdeki dikkatsizliğiniz sizi parasal yönden zora sokabilir. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

YAY BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Son zamanlarda işler yolunda gitse de zaman zaman stres yaratan durumlarla karşılaşma olasılığınız yüksek görünüyor. Göstereceğiniz emekler elde edeceklerinizden çok olabilir ancak yine de yılmadan yolunuza devam edebilirsin. Sonrasındaki kazancınız sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Bugün kendinize zaman ayırıp sanatsal etkinliklere katılmak iyi gelebilir.

OĞLAK BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün özellikle aşk hayatınızda hareketlilik yaşanabilir. Geçmişte bitirme kararı aldığınız bir ilişkiyle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir konu, bir hobiniz veya ilgilendiğin spor dalı yeniden gündeminizde yer alabilir. Bununla ilgili önümüzdeki günlerdeki gelişmeler işin mali boyutunu ve sizi ne kadar tatmin edeceğini gösterecektir.

KOVA BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde gayrimenkule dair konularda bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Geçmişte gündeme gelmiş bir konu yeniden su yüzüne çıkabilir. Bu yüzden maddi manevi güvencenizle ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Gelişmeler zaman zaman düşünmeden karar almanıza da yol açabilir. Ama siz yine de temkini elden bırakmamalısınız.

BALIK BURCU 22 Ağustos 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla iletişim halinde olmanızı gerektiren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Var olan bir sorunu çözmek için hamle yapabilir veya hiç hesapta olmayan bir durumdan dolayı fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Ayrıca bir gayrimenkul veya aile içinde geçmişte gündeme gelmiş bir durum yeniden ortaya çıkabilir.