21 aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

21 aralık 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 21 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 21 aralık 2017 perşembe  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu dönemde duygularınız ağır basıyorken mantığı geri plana itiyorsunuz. Duygusal olarak olaylara yaklaşımınız size zarar verebilir ama bu durum fazla sürmeyecek. 

BOĞA BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızdaki insanlarla aranızdaki samimiyet hayatınızı özelliklede iş performansınızı etkileyebilir. Her zaman çevrenizdeki insanlarla sınırı korumakta fayda var. Son zamanlarda alacağınız bir haber sizi, geleceğe yönelik planlarınızı değişitirmeye sürükleyecek. 

İKİZLER BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayacaksınız. Doğru kişi zannedip aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız acele etmemekte ve dikkatli adım atmak sizin için en doğru yöntem olacaktır. Uzun zamandır devam eden maddi problemleriniz gelecek bir dost eliyle sona erecek. 

YENGEÇ BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eskiden gelen bir kişi sizin kapınızı tekrar çalabilir. Geçmişe yönelik bir adım sizi istemediğiniz durumlara sürükleyebilir. Bazen bir hayır bin evetden daha hayırlıdır. 

ASLAN BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Hayatınızın size yüklediği mecburiyetlerin  ağırlığını bu aralar daha fazla hissediyorsunuz. Bu durum canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuz mücadeleci ruhun desteğiyle bu sorunlara karşı alacağınız zafer, önünüze çıkacak diğer engellerin üstesinden gelmenize yardımcıcı olacaktır.

BAŞAK BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Aşk konusunda ne hissettiğiniz direk söylemek sizin için biraz zor olsada size büyük kazanımları olacaktır. Maddi harcamalarınıza dikkat edin, yoksa içinden çıkamyacağınız bir problemle karşı karşıya kalabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Güvence anlamında sağlam adımlar atmak için istekli olduğunuz bir dönemdesiniz. Atacağınız adımları iyi düşünmekte fayda var. Ailevi ilişkilerimizde bireyler olarak birbirimize dürüst, açık ve samimi şekilde duygularımızı ifade etmeliyiz. Dürüst olmayan yaklaşımlardan kaçınmalıyız.

AKREP BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Eğer soğuk ve mesafeli biriysek, daha sıcak ve insanları dinlemeye yönelik hareket ederek, fazla meraklı, sıkı fıkı biriysek bunun dozunu ayarlayarak düzgün, sağlıklı, verimli, güçlü bir iletişimi herkesle kurabiliriz. Aynı şekilde diğerlerinin de bizimle olan iletişiminde sınırı aşmamaları, canımızı sıkmamaları için belli kuralları hatırlatarak, saygılı olunması gerektiğini belli ederek probleme çare bulabiliriz. 

YAY BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Gelir-gider muhasebenizi düzgün yapmalısınız. Bu dönem sizde aşırı tutumluluğa yol açabilir. Öncelikli ihtiyaçlarınıza bile para ayırmaktan kaçınırsınız.Kazandığınız her kuruşun kıymetini bilin. Ancak paranız var diye kendinizi yükseklerde görmeyin, paranız yoksa aciz biriymişsiniz gibi düşünmeyin. Sonuçta madde bir şekilde kazanılır ama insan kendini kaybederse tekrar kazanması kolay değildir.

OĞLAK BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Sorumluluklarınızın arttığı bir dönemdesiniz. Bu durumun etkisini ailenizden veya dostlarınızdan göreceğiniz destekle azaltabilirsiniz. Uzun süreden beri hayalini kurduğunuz bir seyahat ile ilgili bu aralar elde edeceğiniz fırsatları iyi değerlendirin.

KOVA BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Eğer bir şeyler üzerinizde yük oluşturmuşsa ve siz nefes alamayacak hale gelmişseniz, fazla yükünüzü boşaltmanız hafiflemeniz gerekir. Yoksa kendi kendinizi kısıtlarsınız. Bütün bu yaptıklarınızın karşılığını alamadığınızda, başarısız olduğunuzu düşünür, kendinizi dışarıdan soyutlamaya başlarsınız. Bütün bunlar psikolojinizi bozar. Onun için, ne fazla yüklenin ne de gamsız, sorumsuz bir insan gibi davranın. 

BALIK BURCU 21 Aralık 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bireysel hırs, baskı, kendinizi merkeze oturtma çabasıyla hareket ederseniz, karşınıza sizin gibi insanlar çıkar ve test edilirsiniz. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Mütevazı yaklaşımlar, destekleyici çalışmalar, gönülden katılımlar, imece ile hareket edenler için bu süreç başarıdır, takdirdir. Tam tersi hareket edenler için kimseden destek görmemek, ıssızlaşmak, sevilmemektir.Dönem içinde bir projenin sorumluluğunu üstünüze alabilirsiniz. Tüm gücünüzle çalışırsınız. Başkalarına eğitmenlik verebilir, onlara rehberlik edebilirsiniz