2017 Ağustos ayı aylık burç yorumları! Ağustos ayında burçları neler bekliyor?

2017 Ağustos ayı burç yorumları… 2017 Ağustos ayında astroloji… Yazın mevsimini uğurlayacağımız Ağustos ayında burçları neler bekliyor? 2017 Ağustos ayında hangi burç neler yaşayabilir? Burçlar gezegenlerden ve yıldızlardan nasıl etkilenecek?

KOÇ Burcu Ağustos 2017 Yorumu

KOÇ Burcu Ağustos 2017 tarihinde daha çok kazanç odaklı yaşıyorsun. Verimli geçecek bir ay seni bekliyor. Pozitif düşünce yapın ve gelen iyi haberlerle birlikte gelecek vaat eden işlere yöneliyorsun. Bu ay bir miras, ev veya gayrimenkul konusu gündeme gelebilir. Birikimi olan Koç Burcu Ağustos 2017’yi bu yönde değerlendirmeli. Özel hayatı bir süreliğine rutine alsan da güzel sürprizler var. Sağlığın son derece iyi.

Yeni Ay ve Dolunay Koç Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri tek başına hareket etmen yönünde seni zorlayabilir. Diğer insanların sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramadığını düşünebilirsin. Bu süreç içinde yalnız ilerlemek isteyebilir ve bu yönde davranabilirsin. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile yer değiştirmek, taşınmak veya seyahat etme isteğin artıyor. Her şeyden belli bir süre uzak kalıp dinlenmek toparlanmana yardımcı olacaktır.

Koç Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Koç Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de var olan evliliklerde önem arz ediyor. İlişkini toparlamak için güzel zamanlar içindesin. Aynı şey partneri olanlar için de geçerli. Bekar Koç Burcu Ağustos 2017 tarihinde başlayacağı herhangi bir ilişkiyi uzun süre devam ettirebilir hatta bu ilişki evlilikle neticelenebilir. Görüntüne ve imajına önem veriyorsun. İlişkinde verdiğin sözleri tutmak son derece önemli. Aşk hayatın konusunda kafanda yer alan çöp düşünceleri silip atarsan çok daha mutlu olacağına emin olabilirsin.

Koç Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Koç Burcu aile ve ilişkilerinde geri planda kalan bazı problemler veya işler yeniden gündeme gelebilir. Parasal bir mevzunun yoğun şekilde konuşulacağını söyleyebiliriz. Aile içi görüşmelerin dolunay veya yeniay zamanına denk gelmemesine dikkat edilmeli. Belli detaylarda daha sakin ve anlayışlı olmalısın.

Koç Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Koç Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde son derece iyi görünüyor. Belki ağız içi ve dişlerle ilgili ufak problemler gelişebilir. Dolunay zamanı enerjide düşüş olabilir. Mide bağırsak sorunlarına karşı temkini elden bırakmamak gerekir.

BOĞA Burcu Ağustos 2017 Yorumu

BOĞA Burcu Ağustos 2017 tarihinde parasal konularda temkinli davranmalısın. Ortak kullanım ve para alanlarında bir miktar daralma söz konusu. Bu tarihte herhangi bir borca girmemeye çalış. Mümkünse sözlü de olsa kimseye kefil olma. Keyfi seyahat ve çocuklar nedeniyle harcamalar artabilir. Tempoyla birlikte yorgunluğa hazır olmalısın.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile kendi fikirlerini terk edebilir, yoğun şekilde başkalarının etkisinde kalabilirsin. Üzerinde hissedeceğin baskıların sebebi tümüyle bu olacaktır. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri seni bambaşka duygulara sevk edebilir. Kendine ve yaptıklarına olan güven artıyor. Bu tarihten itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir.

Boğa Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Boğa Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de enerji ve istek doğrultusunda yön buluyor. Bir yandan da sağlık önem kazanıyor. Genel ve iş hayatındaki yoğunluk aşırı yorgunluğa sebep olabilir. Bu nedenledir ki fırsat bulduğun her an dinlenmeyi tercih etmelisin. Kullandığın ilaç varsa ihmal etmemeye bak. Çünkü kendini kötü hissettiğinde özel hayatına ilgin azalıyor. Bu da hemen olmasa bile partnerinle uzun vadede sorunlara yol açabiliyor. Bekar Boğa Burcu aşk hayatı Ağustos ayında daha çok parayla ilintili şekilde ilerliyor. Paran varsa aşk her daim seninle.

Boğa Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Boğa Burcu aile ve ilişkileri bir noktada kesintiye uğruyor. Son dönemde yaşadığın önemli bir gelişme nedeniyle hayatında bir takım değişiklikler oluşuyor. Öncesi ve sonrası şeklinde tanımladığın bu duruma binaen bazılarıyla görüşmeye son verebilirsin. Bunu yaparken de yakınlık uzaklık derecesi tanımıyorsun.

Boğa Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Boğa Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde zorlandığı konularla ilgili gelişme gösteriyor. Stresten uzak durduğun kadarıyla daha iyisin. Yeme-içme konusunda karbonhidrat ve tatlı ağırlıklı beslenmeye son vermelisin. Ağustos 2017 Boğa Burcu kilo almaya son derece elverişli. Kilo kontrolü yapmanda fayda var.

İKİZLER Burcu Ağustos 2017 Yorumu

İKİZLER Burcu Ağustos 2017 tarihinde kendi isteklerin ve yapabileceklerin doğrultusunda ilerliyorsun. Hayat seni test etmeye devam ediyor. İkili ilişkilerinde dengeli ve anlayışlı olmak için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Ancak öyle insanlar var ki onlarla baş etmekte zorlanıyorsun. Bu da seni yapmak istediğin bazı şeylerden uzaklaştırıyor. Özel hayatın canlanıyor. Aradığın aile içi desteği bu ay bulabileceksin.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri sende belli konular üzerine kısa süreli kararsızlık yaratabilir. Kova dolunayı süreci içinde asla öfkeyle kararlar almamalısın. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile her konuda rahatlıyorsun. Kendine olan güvenin tavan yapıyor. İç huzurun artıyor. Attığın adımlardan emin şekilde ilerliyorsun. Önemli kararlarını yeniay zamanında alabilirsin.

İkizler Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

İkizler Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de dengeli ve sağlam şekilde ilerliyor. Evliliklerde karşılıklı anlayış söz konusu. Çocuk sahibi olma isteği ile hareket ediliyor. Çocuğu olanlar onlarla dengeli ilişkiler kurarak yola devam ediyorlar. İlişkisinde sorun yaşayan İkizler Burcu bu ay aşk hayatında yaşadığı iyileşme ile kendine geliyor. Ve kat edilmesi gereken konular hakkında harekete geçiliyor. Bekar İkizler yeni tanışacakları karşı cinsle ilgili karar vermekte acele etmemeliler. Zira üzülebilirler.

İkizler Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de İkizler Burcu aile ve ilişkileri istenilen şekilde olmayabilir. Yakaladığın bazı fırsatlara taş koymak isteyen yakınlarının farkına varıyorsun. Bu da sende büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Yola devam etmek istediğin insanlar konusunu tekrar tekrar düşünüyorsun. Bulunduğun çevreden bir süre uzaklaşmak isteyebilirsin. Aile içinden bu konuda büyük destek alıyorsun. Anne-baba ve eşle aranda güven ortamı oluşuyor.

İkizler Burcu Temmuz 2017 Sağlık

İkizler Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde ufak tefek önemsiz problemlere karşı duyarlılık gösteriyor. Stres ve baskı altında hissettiğin günler yoğun baş ağrısına maruz kalabilirsin. Geçici dönemlerin farkından olarak ilerlemende fayda var. Bağışıklık sistemini koruyucu besinlere yönelmelisin.

YENGEÇ Burcu Ağustos 2017 Yorumu

YENGEÇ Burcu Ağustos 2017 tarihinde hayal ettiğin şeye kavuşma fırsatı buluyorsun. İş, yuva veya aile içi gerçekleştirmek istediğin bir şey varsa, bunu gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Ağustos 2017 tarihi Yengeç Burcu için her konuda güven tazelediği bir ay oluyor. Özel hayatınla ilgili şüphelerin ve kaygıların ortadan kalkıyor. Ailene bolca zaman ayırma fırsatı buluyorsun. Kariyerle ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsin.

Yeni Ay ve Dolunay Yengeç Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri kendini geliştirmek için sana gerekli öz güveni sağlıyor. Ancak bu tarihte almak istediğin şeyleri bir sonraki zaman ertelemende fayda var. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri özellikle meşgul olduğun konular üzerine disiplin sağlaman gerektiğini işaret ediyor. Ne şekilde huzurlu ve güvenli ise o şekilde bir düzenleme yapıyorsun.

Yengeç Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Yengeç Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de mutluluk ve sorumlulukla birlikte geliyor. Daha önce deneyimlemediğin şeylerle karşılaşabilirsin. Evlilik düşünenlerin karar alması için oldukça uygun bir zaman. Partnerden gelen sürprizlere hazırlıklı olunmalı. Aynı şekilde evliliklerde de var olan sorunlar tamamen ortadan kalkıyor. Yengeç Burcu özel hayatına 3. şahıslar dahil olmadığında pek sorun yaşanmıyor. Ancak arkadaş, aile veya herhangi biri müdahale ettiğinde olası yanlış anlaşılmalarla her şey bir anda altüst olabiliyor. Bunu bilerek hareket edilmesini öneriyoruz.

Yengeç Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Yengeç Burcu aile ve ilişkileri genişliyor. Geçmiş dönemden kalan konular ve geleceğe dair planlananlar görüşülüyor. Aileler arası ziyaretler artıyor. Yapılan kritikler bir iş veya kurulacak bir yuva üzerine yoğunlaşıyor. Yapılacak seyahatlere yenileri ekleniyor. Ağustos 2017 Yengeç Burcu için önemli tarihler içeriyor. Hem özel hayat hem de kariyerle ilgili gelen yenilikler söz konusu.

Yengeç Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Yengeç Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde yoğun çalışma temposundan olumsuz yönde etkilenebilir. Yorgun ve stresli olduğun günlerde iletişim kurmamaya özen göstermelisin. Bol dinlenme ve uyku düzeni ile bu problemi kolayca aşabilirsin. Dalgınlık nedeniyle düşme, çarpma ve yaralanmalara karşı da dikkat edilmeli.

ASLAN Burcu Ağustos 2017 Yorumu

ASLAN Burcu Ağustos 2017 tarihinde yaşam tarzınla birlikte düşünce yapın da değişiyor. Olumsuz etkilendiğin birçok şeyin ardından gelen yeni yaşam seni bambaşka bir insan haline dönüştürüyor. Bu ay her Aslan Burcu yaşantısında mutlak suretle belli değişiklikler yaşıyor. Aile, yakın çevre ve özel hayatın iç içe geçtiği gündem maddeleri verilen kararla bir bir çözüme kavuşuyor.

Yeni Ay ve Dolunay Aslan Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri direk özel hayata yansıyor. Bu nedenle, bozulmasını istemediğin bir ilişkin varsa önlem almalısın. Sorunlara karşı duvar örerek kendini geri planda tutmayı deneyebilirsin. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile beklemediğin insanların sana ulaştığına şahit olabilirsin. Unutulduğunu sandığın kişiler tarafından belli sebeplerle ziyaret edilebilirsin.

Aslan Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Aslan Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de Satürn etkileri ile güçleniyor. Ancak tercih tamamen sana bağlı. Yalnız kalmak isteyebilir, bağlanmaktan çekinebilirsin. Aşık olmana engel teşkil eden şeyler senin için daha değerli olabilir. Çocuğun varsa, onunla olan iletişimin derinleşiyor. Kendine ve birlikte yaşadığın kişilere güvenin tam. Dolunay ve yeniay tutulması zamanı biraz dikkatli olmanda fayda var. Dolunay ve yeniay etkileri seni strese sokabilir. Bu nedenle kısa süre de olsa olduğundan farklı bir kişiliğe bürünebilirsin.

Aslan Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Aslan Burcu aile ve ilişkilerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aniden alınan kararla akılda olmayan bir yer değişimi söz konusu olabilir. Tüm aileyi etkileyen bu durum sonrasında herkes kendine dönüp payına düşeni değerlendirebilir. Ay ortasından sonra Aslan Burcu daha şanslı ve istekleri doğrultusunda ilerliyor. Bu zamanla birlikte sahip olmak istediğin şeyleri sıraya koyarak hayalini kurmaya başlıyorsun. Sevdiklerine sahip çıkıyor, sonuna kadar arkasında duruyorsun.

Aslan Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Aslan Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinden itibaren daha da güçleniyor. Doğal beslenmeye önem veriyor ve bu doğrultuda besleniyorsun. Güçlenen bağışıklık sistemin ve yükselen enerjin motivasyonunu artırıyor. Bu ay hayata olan isteksizliğin azalıyor. Ruhsal anlamda da güç kazanıyorsun.

BAŞAK Burcu Ağustos 2017 Yorumu

BAŞAK Burcu Ağustos 2017 tarihinde maddi yönden şansı yakalıyor. İş ve para konusunda gelen bereketle birlikte rahat bir ay geçiriyorsun. Önceki girişimlerin faydasını görmeye başlıyorsun. Almak istediğin bir eşya veya malla ilgili araştırma içine girebilir, ay sonuna doğru sahip olabilirsin. Özel hayatından memnun değilsen farklı alternatiflere yönelmek isteyebilirsin. Ayrılığı düşünenler karar vermek için belli bir süreye daha ihtiyaç duyabilirler.

Yeni Ay ve Dolunay Başak Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile kafanda aydınlanmayan noktaları tekrar gün yüzüne çıkarabilirsin. Alelade konular üzerinde durmuyor, önemsediğin şeylerle ilgili görüşmeler yapıyorsun. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri sende sorumluluk duygusunu artırıyor. Karar vermen gereken bir konu hakkında adım atma zorunluluğu hissedebilir ve harekete geçebilirsin.

Başak Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Başak Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de kuruntulu halini terk etmiyor. Bu ay içinde eşinle veya partnerinle ne kadar uyum sağlamaya çalışsan da bir yerden sonra denge bulmakta zorlanıyorsun. Ay ortasından sonra daha anlayışlısın ve karşı tarafın da aynı tutumu sergilediğine şahit oluyorsun. Aşk hayatında ipler tamamen senin elinde gibi. Bu nedenle sen nasıl istersen öyle şekilleniyor. Bazı konularda ısrarcı olmak yerine suyuna giderek isteklerini kabul ettirmeyi denemelisin. Kalbin boşsa bu ay ciddi bir ilişkiye başlaman söz konusu değil.

Başak Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Başak Burcu aile ve ilişkilerinde duygusal bağlarda güçlenme görünüyor. Anne-baba, çocuklar ve çevre ile olan iletişim artıyor. Ancak endişe duyduğun konularla ilgili görüştüğün bazı insanlar seni yanlış yönlendiriyor olabilir. Özel hayatın ile ilgili akıl almamalı, kendi kararlarını isteklerin doğrultusunda vermelisin. Evli değilsen veya hayatında biri yoksa bu ay yakınlarının aracılığı ile yeni biriyle tanışabilirsin. Ancak bu konuda yol alıp almamakla ilgili de karar vermekte de zorlanabilirsin.

Başak Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Başak Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde strese bağlı rahatsızlıklar yaşayabilir. Bu açıdan dikkat edilmeli ve mümkün olduğu kadar stresten uzak durulmalı. Her şeyden süphe duyma olasılığın yüksek bir ay. İçinde bulunduğun sıkıntıları muhatabı olan insanlarla konuşarak halletmeye çalışmalısın. Veya profesyonel yardım alabilirsin.

TERAZİ  Burcu Ağustos 2017 Yorumu

TERAZİ Burcu Ağustos 2017 tarihinde şans senden yana. Ruhsal olarak büyük dönüşüm içindesin. Bu ay her tür güzel sürprize hazırlıklı olmalısın. Ancak her konuda yavaş ilerlemekte fayda var. Özel hayatında sabırsız davranmamaya gayret et. Kariyer hayatınla aşk hayatını birbirinden ayrı tutmalısın. Bazı insanlar seni biraz uğraştırabilir. Kazançla ilgili yakaladığın önemli şanslara başkalarını dahil etmemen gerekiyor.

Yeni Ay ve Dolunay Terazi Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile yaşadığın ufak tefek pürüzleri gözünde büyütebilirsin. Bu süreçte biraz sabırlı olmalısın. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri beklemediğin şeyleri beraberinde getirebilir. Hayatında biri yoksa yeniay ile birlikte çılgın bir aşka kapılabilirsin.

Terazi Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Terazi Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de güzel gelişmelerle umut vaat ediyor. İşlerden arta kalan zamanda sevdiğin insanla ilgileniyorsun. Evlilikler sorunsuz devam ediyor. Sorunlu ilişkilerde uyum sürecine giriliyor. Yapman gereken şey karşılıklı doğru iletişim ve acele etmemek olmalı. Anlayışla dinlediğin zaman anlaşıldığını fark edeceksin. Kalbin boş ise ay sonuna doğru aşkı dolu dolu yaşayabileceğin biriyle tanışabilirsin.

Terazi Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Terazi Burcu aile ve ilişkileri kariyer ve kazanç konuları ile iç içe ilerliyor. Bazı kararları aile bireyleriyle birlikte alıyorsun. Her ne kadar seni memnun etmeyen durumlar ortaya çıksa da bu yolda tek başına ilerlemek istemiyorsun. Dolunay etkileri seni biraz yıpratabilir. Ancak bu ay hem iş hem de aşk konusunda çok şanslı olduğunu ve bu şansı mutlaka değerlendirmen gerektiğini söylemeliyiz.

Terazi Balık Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Terazi Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde göz ardı edilmemeli. Özellikle beslenme ve uyku düzenine özen gösterilmeli. Unutkanlık ve ihmal nedeniyle ortaya çıkan kazalar geçici birtakım sağlık sorunlarına neden olabilir. Herhangi bir rahatsızlığın varsa, ufak ta olsa mutlaka doktor kontrolünden geçmelisin.

AKREP Burcu Ağustos 2017 Yorumu

AKREP Burcu Ağustos 2017 tarihinde olumsuzluklardan korunuyorsun. Kendini stresten uzak tutmak için farklı yöntemler geliştirebilirsin. Bunlardan bir tanesi bulunduğun ortamdan kısa süreliğine de olsa uzaklaşmak olabilir. Kısa uzun bolca seyahat edeceğin bir ay seni bekliyor. Uzun süredir görmediğin sevdiklerinle buluşabilirsin. İşler nedeniyle özel hayatını bir süreliğine askıya alabilir, rutin seyrinde devam ettirebilirsin.

Yeni Ay ve Dolunay Akrep Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile birçok konuda geri planda kalmayı tercih edebilirsin. Bu senin daha iyi hissetmeni sağlayacaktır. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri gelişmeleri daha esnek karşılamanı sağlıyor. Enerjin yükseliyor ve aşk hayatında daha anlayışlı bir tutum sergiliyorsun.

Akrep Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Akrep Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de var olan ilişkisini önemsiyor. Yeni bir uyum süreci ve yeni başlangıçlar söz konusu. Geçmiş dönemlerde yaşadığın şeyler zaman zaman karşına çıkabilir. Ancak senin pek taktığın söylenemez. Gidenleri ve kaybedenleri senden saymıyorsun. Yeni bir ilişkiye başlama sürecinde olanlar temkini elden bırakmamalılar. Karşı cinsin sana olan yaklaşımını son derece önemsiyorsun.

Akrep Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Akrep Burcu aile ve ilişkilerinde değişime açık olmalısın. Seni zorlayan, bekleten ve sıkıcı hale gelen yakın çevrenden bazı ilişkilere son verebilirsin. Belli başlı durumlarda kullanıldığını düşünebilirsin. Yanlış ifadelerden ve anlaşılmalardan muzdarip olabilir, haklıyken haksız duruma düşebilirsin. Beklentilerinin karşılık bulmadığı ortamlardan uzaklaşıyorsun. Kendine bir duvar ördün ve canını kimsenin yakmasına müsaade etmiyorsun. Bu ay en çok ta huzura ihtiyacın var.

Akrep Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Akrep Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde özel ilgi istiyor. Sağlığın iyi ancak hassas bir döneme giriyorsun. Bağışıklı sistemin biraz zayıf sayılır. Bu nedenle dikkatli olmalısın. Hiç beklemediğin anda gerek stresten, gerekse mikrobik bir durumdan rahatsızlanabilirsin. Sağlığınla ilgili alınması gereken önlemleri alarak yola çıkmalısın. Beslenme konusunu mümkün olduğu kadar evde yapman lazım.

YAY Burcu Ağustos 2017 Yorumu

YAY Burcu Ağustos 2017 tarihinde genel ve özel hayatın konusunda çok yoğun bir sürece giriyorsun. Bazı konularda sabırsızlık en üst seviyelerde. Bu sebeple çevreni ve sevdiklerini zaman zaman üzebilirsin, dikkat. Özel hayatında sevdiğin insanın yaklaşımlarını yanlış anlayabilirsin. Ailenden göreceğin destekle şimdiki halinden daha iyi yerlere geleceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte sinsi düşmanlara karşı uyanık olmanda fayda var.

Yeni Ay ve Dolunay Yay Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile her şeyi eleştirme potansiyeline sahip oluyorsun. Açık görüşlü oluşun bazılarını kızdırabilir. Profesyonel işlerde biraz daha sakin ve geriden ilerlemelisin. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile pozitif bir ruh haline bürünüyorsun. Tamamlanması gereken işlere yönelerek daha ileri seviyelere ulaşma imkanı buluyorsun.

Yay Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Yay Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de hedeflenen noktaya ulaşamasa da önemli derecede heyecanlar yaşıyor. Evliliklerde sorunlara kökten çözüm getirmek için çaba sarf ediliyor. Yay Burcu aşk hayatında kendini olduğundan fazla göstererek karşı cinsi imkansız beklentilere sürükleyebilir. Bu da bazı ilişkilerin başlamadan bitmesine sebep olabilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşanması için her şeyi oluruna bırakmalısın. Bırak ilk hamle karşı taraftan gelsin. Evlilik sürecinde olanlar bu ay ev düzeni ve eşyalarla ilgili ufak anlaşmazlıklar yaşayabilirler.

Yay Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Yay Burcu aile ve ilişkilerinde taktir topluyor. Özellikle aile büyükleri tarafından çok seviliyor, desteklerini arkanda hissediyorsun. Çevrende seni çekemeyenlere vermek istedikleri zarara karşı gözlerini açmalısın. Bu ay bol bol arkadaşlarınla toplanıyor, eğlenceli vakitler geçiriyorsun. Arkadaş ortamında tanışacağın yeni biri seni farklı dünyalara sürükleyebilir. Bazıların senden beklentileri ise seni sıkabilir. Ay sonuna doğru anlaşamadığın bir husus çözüme kavuşuyor. Fırsatlarla ilgili sabretmeli, geri plandan takip etmelisin.

Yay Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Yay Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde iyi durumda. Ancak zaman zaman yaşanan enerji düşüklüğü seni bitkin düşürebilir. Havaların ısınmasıyla birlikte mide ve sindirim sistemin hassaslaştı. Vücudunu zorlayan yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış.

OĞLAK Burcu Ağustos 2017 Yorumu

OĞLAK Burcu Ağustos 2017 ile birlikte özellikle ruhsal açıdan çok yıprandığın bir zamanı geride bırakıyorsun. Önem verdiğin konularla ilgili yaşanan güzel gelişmeler seni mutlu ediyor. Yapmak istediklerini bu ay içinde yapma fırsatı bulabilirsin. Hayallerini büyüt ve ufkunu geniş tut. Duygularınla mantığını eşitlediğinde özel hayatında pek sorun yaşamıyorsun. Ailenle ilgili alacağın yeni sorumluluklar hayata daha sıkı bağlanmana neden oluyor.

Yeni Ay ve Dolunay Oğlak Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile güç kazanıyorsun. Fazla enerjini önemli işlerine yönlendirirsen başarı mümkün görünüyor. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile adeta kendini buluyorsun. Yeniden keşfedeceğin duygular heyecanlar söz konusu. Bu yeniay etkileri ile birlikte aşık olabilirsin.

Oğlak Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Oğlak Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de aktif şekilde devam ediyor. Finansal anlamda kendini daha iyi hissettiğin zaman içinde özel hayatın renkleniyor. Sevdiğine önem veriyor, sorunları büyütmüyorsun. İlişkisi olan Oğlak Burcu Ağustos 2017 içinde evlilik kararı alabilir. Evliliklerde ise bebek sahibi olma konusu ön plana çıkıyor. Bekarların aşık olma olasılığı yüksek görünüyor. Bu ay aşkı mantık çerçevesinde değerlendirmekten biraz uzaksın. Akışına bırakıyor duygularını dibine kadar yaşıyorsun.

Oğlak Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Oğlak Burcu aile ve ilişkilerinde uzun süredir devam eden bir meseleye el atıyor. Finansal destek gerektiren bu konu ile ilgili önemli adımlar atılıyor. Aile bireylerinin de bir araya geleceği yoğun toplantılar ve diyaloglar söz konusu. Kendini yeni sorumluluklar almaya mecbur hissediyorsun. Sevdiklerin söz konusu olduğunda çekinmeden yola çıkıyorsun. Endişe, şaşkınlık, heyecan ve beklentilerin sürpriz şekilde karşılık bulduğu bir Ağustos seni bekliyor sevgili Oğlak Burcu.

Oğlak Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Oğlak Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde her gün daha iyi hissedeceği bir şekil alıyor. Enerji en üst seviyeye ulaşıyor. Yaşanan minik sağlık sorunlarını var olan enerjinle yenmeyi başarıyorsun. Sana iyi gelen şeylerin başında spor yer alıyor. Fırsat buldukça spor yap ve mümkün olduğunca sağlıklı beslen.

KOVA Burcu Ağustos 2017 Yorumu

KOVA Burcu Ağustos 2017 tarihinde kendini kalabalıklar içinde yalnız hissedebilirsin. Sorumlulukların arttı ve baş etmekte zorlanıyorsun. Ancak kısa süre içinde toparlanacağının müjdesini verebiliriz. Seni engelleyen ve yük olan şeyleri sırtından atmalısın. Özel hayatında ihmal ettiğin konular bu ay ön plana çıkıyor. Çözümsüz kalan işlere yönelmende fayda var. Yaşam alanında değişim söz konusu.

Yeni Ay ve Dolunay Kova Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri ile gözün açılıyor. Nankör insanların ve yaptıkları nankörlüklerin farkına varıyorsun. Toz konduramadığın bazı sevdiklerin için yaptığın fedakarlıkların boşa olduğunu görüyorsun. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri hayalini kurduğun şeylerle ilgili sana yol gösteriyor. Hataların farkına varıyor tekrarlamamak için kendine telkinde bulunuyorsun.

Kova Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Kova Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de belli başlı durumlarla iç içe ilerliyor. Geçmişle yüzleşebilir, ele almadığın ertelediğin konular hakkında düşünebilirsin. Aslında yapman gereken şey tümüyle geleceğe hedeflenmek olmalı. Sana ihtiyacı olan zaten senin yanında olacaktır. Yalnız olan Kova Burcu Ağustos 2017 tarihinde de yalnız kalmaya devam edecek. Ancak kısa süreliğine kaçamak aşklar yaşayabilirsin. Evli olanlar bazı günler eşleri ile uyumsuzluk yaşayabilirler.

Kova Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Kova Burcu aile ve ilişkilerinde kopmalar söz konusu. Bazıları ailesinde ve çevresinde aradığı eski samimiyeti bulamıyor. Bu durum Kova Burcunu iyiden iyiye soğutuyor. Yakın zaman içinde yaşam alanında belli değişimlere gidebilirsin. Yeni eşya alma, ev arkadaşı, taşınma veya varsa mülkünü müteahhite verme gibi durumlar yaşayabilirsin. Çocuğu olanlar için bu ay hassas süreçler içeriyor. Gereken güven ve iletişim ortamı sağlamakta zorlanabilirsin. 3. şahısların sana yapmak istedikleri sinsiliklere karşı dikkatli olmalısın.

Kova Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Kova Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde aynı şeyrinde devam ediyor. Kötü alışkanlığı olan Kova Burçları, bu alışkanlıklarından kurtulmak adına yeni yollar deniyorlar. Ciğerler oldukça hassas. Alerjisi, astımı ve nefes darlığı olan kovalar tedbiri elden bırakmamalılar.

BALIK Burcu Ağustos 2017 Yorumu

BALIK Burcu Ağustos 2017 tarihinde ilişkilerinde tedbiri elden bırakmıyorsun. Aşırı baskıcı ve sert tavırlı insanlardan uzak duruyor, ruhunu stresten arındırıyorsun. Bu ay seyahat etme, yeni yerler görme ve bol bol kitap okuma arzusu içindesin. Özel hayatınla ilgili yeni adımlar atmaktan çekiniyorsun. Ailen ve sosyal çevrenle olan bağların güçlenirken, belli insanlarla aranda gelişen olumsuzluklar farklı bir boyuta ulaşabilir.

Yeni Ay ve Dolunay Balık Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Ağustos 2017 Kova Dolunayı ve etkileri sana manevi anlamda önemli katkılar sağlıyor. Bir anlamda hayata 3. bir boyuttan bakıyor ve değerlendiriyorsun. 21 Ağustos 2017 Aslan Yeniayı ve etkileri ile girdiğin her ortamdan keyif almaya başlıyorsun. Kendine olan güvenin yükselirken, çevrendekileri bakışın ve duruşunla etkin altına alıyorsun.

Balık Burcu Ağustos 2017 Aşk Yorumu

Balık Burcu aşk hayatı Ağustos 2017’de daha özgür. Özel hayattaki karmaşıklıklar son bulmuş durumda. Daha doğrusu olumsuzluğa izin vermiyor, kafana pek bir şey takmıyorsun. Evli isen eşine değer veriyor aşkına olan inancını tazeleme yönünde hareket ediyorsun. Bekarlar bu ay yeni bir ilişkiye başlarken daha kararlı ve istekli. İlişkinin ne yönde ilerleyeceği ise tamamen Balık Burcu’nun elinde. Bu süreçte partnerinin sana olan yaklaşımı önem kazanıyor Hızlı başlangıçlar seni aşktan uzaklaştırıyor.

Balık Burcu Ağustos 2017 Aile ve İlişkiler

Ağustos 2017’de Balık Burcu aile ve ilişkilerinde duygusal kırgınlıklar son buluyor. Arkadaşlarından bazılarının değişken hareketlerine anlam veremiyorsun. Hissettiğin ne varsa bu ay doğru çıkıyor. Enerjin yüksek ve duyguların son derece güçlü. Sosyal paylaşım ortamında yeni şeyler deniyor ve oldukça dikkat çekiyorsun. Güven vermeyen insanlardan uzak durduğun yerde daha huzurlu ve mutlu olduğunu fark edeceksin. Ay sonuna doğru kısa bir tatil seni bekliyor sevgili Balık Burcu.

Balık Burcu Temmuz 2017 Sağlık

Balık Burcu sağlığı Ağustos 2017 tarihinde sıkıntı çıkarmıyor. Zaman zaman iç dünyana çekilerek kendini kapatıyor stresten arınıyorsun. Bu tutumun ruhsal sağlığın açısından son derece faydalı. Sağlık konusunda umursamaz davranmaman seni olası büyük problemlerden koruyor. Sağlık sorunu yaşayan Balık Burcu Ağustos 2017 tarihinde önemli derecede iyileşme kaydediyor.