20 mart 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

20 mart 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 20 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 20 mart 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde aklınız ve hisleriniz arasında sıkışmış kalmış durumdasınız. Olaylarda aklınıza mı yoksa hislerinize mi göre hareket etmede kararsızlığınız sizin enerjinizi tüketiyor. Bu çevrenizdeki insanlara da yansıyıp çatışmalara yol açabilir. Her zaman mantığınızı dinlemede fayda var. Hisleriniz sizi bir uçuram sürükleyebilir. 

BOĞA BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatınız artık sizi sıkmış durumda. Özellikle arkadaşlarınızın size karşı tutumu, çalışma performansınızı da düşürüyor. Çevrenizdekilerle fazla içli dışlı olmanızın doğurduğu bu problemden insanlarla aranıza bir duvar çekerek kurtulabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Derin düşüncelerinize dalmışken sizi uyandıran şeyler ise gerçekler oluyor bu günlerde ne yapacağınızı bilemez bir haliniz var ve bunun için ne yapacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Size bu konuda yakın çevrenizden tavsiyeler gelebilir bu durumu iyice düşünmelisiniz. Yeni yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ve bunun sizin için olumlu sonuçlarını çok sonra göreceksiniz

YENGEÇ BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgiliniz de siz de birbirinizin geçmiş yaşamlarına merak duyuyorsunuz ancak bu merak gereksiz takıntılara neden olabilir dikkat etmelisiniz bu durum siz de ve partnerinizde kalp kırıklarına neden olabilir dikkat etmelisiniz. İşinizle bazı konularda fikir ayrılıklarına düşüyorsunuz bu fikir ayrılıkları sizi zamanla daha da dikkate alınan biri haline getirecek. Üzerinde çalıştığınız proje disiplininizin bitmesi halinde hüsrana uğrayabilir

ASLAN BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bir ilişki kurmak isterken bu ilişki de sizi çeken faktörler ve bu ilişki de sizi engelleyen durumların olması ilişkinizi daha da çekici hale getiriyor. iş hayatınız da güzel günler geçireceksiniz bunun için biraz daha beklemelisiniz. Bazı maddi konulardan haberdar edilmemek sizi üzecek ancak bunun için yapabilecek bir şeyiniz yok.

BAŞAK BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Aşk hayatınız oldukça hareketli. Bu hareketlilik sizi oldukça yoruyor.İş hayatında da bazı aksaklıklar gündemde. Ancak bu olumsuzluklar sizde olağanüstü olumsuz bir etki yaratmayacak. Belki çok önemli olmayan kayıplar olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde her şey göründüğü gibi olmayabilir. Aman dikkat!

TERAZİ BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bir süredir üzerinize yoğun olarak hissettiğiniz monotonluğa veda edin. Adeta enerjinizi tüketiyor. Ne yapmak istiyorsanız şans sizden yana olacak. Bu şanslı günler çok uzun sürmeyebilir. İş hayatında olumlu gelişmeler gelirlerinizi artırabilir. Fırsatları değerlendirmekten riske girmekten çekinmeyin. İş arkadaşlarınızla küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Gerek iş hayatınızda gerekse özel hayatınızda hareketli günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili önemli kararların eşiğine gelebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye hazır olup olmadığınızı düşünüyorsunuz. Kalbiniz kırık, yeni bir ilişki yeni kalp kırıklıkları yaratabilir. Tedbirli olun. Alacaklarınızla ilgili yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkabilir.

YAY BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Alacağınız önemli kararlar için acele etmeyin. Kötü sonuçlar sizi bekliyor alabilir. Yeni girişimler için hazırsınız. Bu girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu kazanç sizi şımartmasın. Kazancınızı kullanmak istediğiniz yeni alanlar sizi maddi zorluklara sürükleyebilir. Bugünlerde hava değişimine dikkat, alerjileriniz artabilir.

OĞLAK BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yeni bir aşk istiyorsunuz, fakat hazır değilim korkusu tüm benliğinizi sarmış gibi hissediyorsunuz. Kalbinizdeki duvarları yıkmak sizin elinizde. Şansınızı deneyin! İş hayatındaki riskleri yatırım yapacağınız alana ilgili biraz daha derin düşünerek aşabilirsiniz. Dostlarınızla görüşmelerinizde zaman zaman kırıcı oluyorsunuz. Bazı konularda hassasiyetler ortaya çıkabilir.

KOVA BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Aşk hayatınız da bazı durgunluklar söz konusu ve bunun yok etmek sizin elinizde bunun için aklınızda ki kişiye düşündüklerinizi söylemenin zamanı geliyor. İş yerinde yarattığınız imajı zedeleyecek davranışların dışında durmalısınız. Bazı maddi mevzuların sonuna doğru geliyorsunuz. Paranızı temin edip istediğiniz gibi kullanacaksınız.

BALIK BURCU 20 Mart 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bazı adımlarınız sizi sizden farklı anlamlandırılmasına sebep olabilir içinizden geldiği gibi davranmalısınız. Sabrınız ve yeteneğinizin birleşmesiyle işinizde olumlu sonuçlar almanız an meselesi bu durum sizi hayli sevindirecek. Tercihlerinize dikkat etmeli bu aralar yapacağınız tercihler sizin hayli canınızı sıkabilir.