2 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

2 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar yapacağınız işlerde canınızı sıkan olaylar yaşanabilir. Bu durum sizin ne kadar şevkinizi kırsada olayların üzerine yürümelisiniz. Alacağınız olumlu sonuçlar sizin içinizdeki mücadeleci ruhunuzu daha da artıracaktır. Bu hayatanızın geri kalanında karşılaşacağınız olaylar için size avantaj sağlayacaktır. 

BOĞA BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş yerinizle ilgili yaşadığınız bir sorun hayatınızı bütünüyle etkiliyor. Dünün dünde kaldığını düşünürek geleceğin size getirecekleri karşısında hazırlıklı olmalısınız. Maddi konularda bu aralar sorun yaşayabilirsiniz ama bunun etkisi fazla uzun sürmeyecek. 

İKİZLER BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Özellikle işinizle ilgili vereceğiniz kararları tek başına vermeli, kimsenin karışmasına fırsat vermemelisiniz. Kafanızda ki bazı planları paylaşmamanız, kendinizde tutmanızda yarar var. Aksi halde sizden fayda etmeye çalışan, kasıtlı kötü yönlendiren kimseler ve olumsuz fikirleri söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde katılacağınız bir davet yeni başlangıçların adresi olabilir.

YENGEÇ BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bazı durumlarda aktif olmanız halinde, iş ve aşk hayatınızda önemli kazançlarınız olabilir. Değer verdiğiniz birisiyle yapacağınız iş ortaklıkları, geleceğinizin daha iyi olmasını sağlayabilir. Evinizle alakalı değişiklikler ya da düzenlemeler gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili konularda ise bugünlerde daha dikkatli olmalısınız.

ASLAN BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Farklı değerlendirmelere açık olmalı ve kendi görüşünüzün duyulur olmasını sağlamalısınız. Fakat dinginliğinizi korumanız ve duygularınıza hâkim olmanız gerek. Diğerlerinin sizi örnek almasını sağlayacak değişimler yapmalısınız. Kontrollü ve özenli olmanın yararını göreceğiniz günlerdesiniz.

BAŞAK BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Cömertliğiniz, çalışma arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız arasında imajınızı güçlendiriyor. Paylaştıklarınız maddi ve manevi açıdan size fazlasıyla geri dönüş sağlayacak. Geleceği olan iş ortaklıkları ve dostluklar söz konusu. Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yaşadığınız bazı olaylar sizde tatminsizliğe yol açabilir. Size, hedeflerinize ya da mesleki yaşamınıza etki edeceğini düşündüğünüz şeyleri hayata geçirebilirsiniz. Belirgin özelliklerinizi öne çıkartan bir öz geçmiş oluşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise geçmişi bir yana bırakıp bugüne odaklanmalısınız. Aynı şeyler etrafında dönmek size de zarar veriyor.

AKREP BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Değişik mecralarda heyecan yaşamanıza sebep olacak fırsatlar söz konusu. Zihninizi serbest bırakıp şansları daha iyi değerlendirebilir ya da bilgilenmenizi sağlayacak görüşmeler ayarlayabilirsiniz. Aşk durumunuz bugün duygusal açıdan tatmin edici. Parasal konularda ise dikkatsizliğiniz ve unutkanlığınız sizi zora sokabilir.

YAY BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Yaşamınızı zorlaştıran, sizi olumsuz düşünmeye sevk eden kişilere set çekmelisiniz. Bu kişiler sizin yaşam enerjinizi azaltıyor. Önemli değişiklikler yaparak yolunuzda ilerlemelisiniz. Bunu başardığınız an farkı göreceksiniz. Aşk hayatınızda ise sakin ve sevecen haliniz sizin kazancınız. Karşınızdaki sizin yanınızda huzur buluyor.

OĞLAK BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 şubat)

Bugünlerde işinizle ilgili yenilikler arayışı içindesiniz. Değişik düşünce yapılarını veya değişik kültürleri tanımanızı gerektirecek işlere yoğunlaşmalısınız. Bu durum yaşamınıza daha geniş pencereden bakmanıza, size rol model olabilecek insanlarla tanışmanıza gerekçe olabilir. Beklenmedik zamanda aşk kapınız açılabilir.

KOVA BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 şubat - 19 Şubat)

Kabiliyetlerinizi göstererek daha çok gelir ya da maddi açıdan kazanç arttırmanızı sağlayacak şeylere vakit ayırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaştığınız kimselere söyledikleriniz sonucunda bir ilişki ve ya iş ortaklığınız farklı bir hal alabilir. Aşk hayatınızda daha anlayışlı olmalısınız, sert tutumunuz karşınızdakini sizden uzaklaştırıyor.

BALIK BURCU 2 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İş hayatınızda hareketli günler yaşanmaya başlıyor. Uzun dönemde çok daha güvenilir duruma getirecek ani değişiklikler görülebilir. En yakın çevrenizi ilgilendiren konularda geç adımlar atmanız ya da çözüm üretememeniz, problemlerin büyümesine neden olabilir. Yaşam standardınızı düşüren kişileri engellemelisiniz.