2 Aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

2 Aralık 2017 cumartesi  günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 Aralık 2017 cumartesi  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde işleriniz ters gitse de olaylara üzülmeniz bir şey değiştirmeyecek. Yenilgiyi kabul etmek yerine savaşmak sizin için tek yol. Yaşayacağınız sorunlarda sizin üzerinize düşeni yapmanız yeterli olacaktır, gerisi çorap gibi gelecek. Maddi yatırımlarınızı bildiğiniz bir alanda yapmaya özen göstermelisiniz, zira aksi halde kaybeden siz olursunuz.

BOĞA BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel hayatınızda beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.  Maddi konularda ailenizden yardım isteyeceksiniz. Alacağınız yardımı dikkatli kullanmakta fayda var,  ilerde planlamadığınız harcamalarınız artabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, planlarınızı değiştirmenize neden olabilir.

İKİZLER BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün çalışmaktan nefret ediyorsunuz ancak işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu yoğun bir gün sizi bekliyor. Gereğinden fazla sorumluluk almak istemiyorsanız hedeflerinizi de küçültmelisiniz.  Özel hayatınızda ise beklentilerinizi bir düre daha ertemelisiniz. İşler yakın zamanda düzelecek, biraz daha sabır.

YENGEÇ BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Geçmiş deneyimlerinizden yola çıkıyorsunuz temkinli davranıyorsunuz ancak hayat her zaman kendini tekrar etmez. Kaygılarınızı bir yana bırakın, her başlangıç kendi rengini zamanla yaratır. İşinizle ilgili  sorunlara çözüm bulacak bu sayede üslerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Bu sıralar alışverişlerinizi biraz kısmalı ve paranızı gelecekteki yatırımlarınıza saklamalısınız.

ASLAN BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Temmuz - 22 Ağustos)

İyimser kişiliğiniz ve pozitif düşüncelere sahip olmanız çevrenizde ki insanların dikkatini çekiyor. Birçok ortamda dikkatler genellikle üzerinizde. Kaygılanmayı artık bırakmalısınız. Özel hayatınız bu gün oldukça hareketli, güzel haberler alacağınız bir gündesiniz. Maddi konular da dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sizin için zor bir gün olabilir. Gereksiz dedikodular canınızı sıkabilir ve istemediğiniz halde bir tartışmanın ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Olabildiğince sakin olup konuyu sabırla çözmeniz en doğrusu olur. İş yaşamınız da ise yaptıklarınızın karşılığın olumlu şekilde alacak ve işinize olan motivasyonunuz artacak. Bu günlerde maddi olarak da şanslısınız, beklediğiniz para umduğunuz gibi geliyor.

TERAZİ BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 22 Ekim)

Sabırsız kişiliğiniz birçok fırsatı kaçırmanıza neden oluyor. Gerek iş hayatınızda gerek özel hayatınızda ilk sözü söylemekten kaçınmalısınız. Bekleyin ve sizin için doğru olanı düşünerek karar verin ve öyle harekete geçin. Bu durum özellikle bugün size önemli bir kayıp yaşatabilir. Duygusal konularda biraz sabırlı, bazı şeylerin birden olması beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor.

AKREP BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün alacağınız bir haber nedeniyle kısa bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Gideceğiniz yerde sizin sakin ve sabırlı kişiliğiniz insanlar için oldukça önemli.. Sorumluluğunuzu yerine getirmek konusunda zaten fazlasıyla başarılısınız. Bugünlerde sağlığınızla ilgili özellikle gözlerinizle ilgili dikkatli olmalısınız, küçük dikkatsizlikler size pahalıya patlayabilir.

YAY BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Kasım - 21 Aralık)

Bazen fazla endişelisiniz ve bu endişeniz iş hayatınızın olumsuz etkiliyor, maddi harcamalarınızın aşırılığı konusunda yakın çevrenizden uyarı alıyorsunuz çevrenize kulak vermelisiniz bu kez onlar haklı mevsimsel griplere dikkat etmelisiniz havanın sıcak olmasına aldanmamalısınız. Maddi konularda kısa süreli iyileşmeler yaşayabilirsiniz bunu çevrenizi dinleyip olumlu bir sonuca varmasını sağlayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Yılın sonuna yaklaşırken kendinize zaman ayırmanız ve yaşananlar ve beklentileriniz üzerine düşünmeniz oldukça önemli. Yaşadıklarınızın ağırlığından kurtulmanın yolu olarak aralıksız çalışma yolunu seçtiniz ama artık durma zamanı geldi. Yolunuzu yeniden çizmelisiniz. Özellikle aşk hayatınızda duvarlarınızı kaldırmalı ve yeni bir sayfa açmalısınız.

KOVA BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Şubat)

Aileniz sizin için çok önemli. Ancak bunu onların da hissetmesi için duygularınızı açıkça göstermelisiniz. Bugün sizi heyecanlandıracak sürprizlere hazırlıklı olun. Uzun zamandır görmediğiniz konuklarınız olabilir. Maddi konularda bu sıralar aileniz destekçiniz olacak ancak her zaman onlar yanınızda olmayabilir biraz dikkatli, harcamalar yapmanızda fayda var.

BALIK BURCU 2 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Aşk hayatınızda ki olumsuzluklar sadece partnerinizin hatası değil sizin de onun kadar olanlarda payınız var. Hayat bir çırpıda değiştiremeyecek kadar ciddi bir yer her istediğinizi çabucak yapamazsınız, bazen zamanın getireceklerini beklemek akıllıca sizin için akıllıca olacaktır. Çevreniz de ki insanların size bazı sözleri var bu gün hiç beklemediğiniz bir tanesini yapılacak.