2 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

2 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 temmuz 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Akrabanızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Finansal tavırlara dayanmak sizin için güç olabilir. Yapmanız gereken tek şey gerçekçi kararlar vermek. İş veya partnerinizden gelecek haberler sizi ugün mutlu edebilir. 

İKİZLER BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Düşüncelerinizi öğrenmeye çalışanlara karşı dikkatli olun. Enerjinizi büyük işler için harcamaya saklayın. Özel hayatınızda mutluluğunuz başkalarını mutsuz ediyor. Başkasının sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. 

YENGEÇ BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün artık işinizde cesur olma zamanı. Özel hayatınızda mutlu gelişmeler yaşayacaksınız. Gün, sizi bekleyen mutlu haberlerle dolu. 

ASLAN BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayatınızda yeni adımlar atacaksanız, girişimici olmanın tam zamanı. Oğlak burçları sizin ruh eşiniz olabilir. 

BAŞAK BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün zamanı iyi değerlendirerek işlerinizi yetiştirmelisiniz. Akrabalarınızdan hiç beklemediğiniz bir darbe alabilirisiniz. Özel hayatınızda ise sınırlamalardan kurtulmanın tam zamanı.

TERAZİ BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Kariyerinizle ilgili konularda elinizdekileri kullanın. Bugün pozitif enerjiye sahipsiniz. Bu hem iş hem de özel hayatınızda size avantaj kazandıracaktır. Hayatınızda eğer biri yoksa beklediğiniz kişi ile tanişabilirsiniz.  

AKREP BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Maddi konuda süreçleri iyi değerlendirmek sizi kazançlı çıkaracaktır. Özel hayatınızda geçmişin yükü sizin omuzlarınıza yeniden yüklenebilir. Elinize geçen fırsatları 'dün dündür, bugün bugündür' düşüncesinde değerlendirmeniz gerekiyor. 

YAY BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İş hayatınızda başarılı çalışmalara imza atabileceğiniz bir gündesiniz. İnsanlar size sürprizler hazırlayabilir, özel yaşantınızda ise tıkanan noktaları bugün aşabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş ilişkilerinizi bozacaklara karşı dikkatli olmalısınız. İşinizi şansa bırakmadan gerekenleri yapın. Bugün hem özel hem de iş hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

KOVA BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Duygusal konularda sert tutumunuz size bir şey kazandırmayacaktır. Öfkenizi sevdiklerinizden çıkarmak sizin için büyük bir hata olacaktır. İş hayatında dikkatli olmak size büyük sürprizler yaşatabilir. 

BALIK BURCU 2 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Aşk hayatınızda kırılgan bir döneme giriyorsunuz. Ayrılıklara sebep olacak davranışlar içinde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Öfke ve bencillik size yeni bir hüsran daha yaşatacaktır.