18 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

18 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 18 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 18 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İşinizde sorun ve pronlemler yaşayacaksınız. İş hayatınızdaki strasi özel hayatınıza yansıtmamali, ağır yükü omuzlarına yüklememelisiniz. Siz sadece sakin olun, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Özel hayatınızda yeni kişiler karşınıza çıkabilir bu da sizin aklınızı karıştırabilir. 

BOĞA BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün yenilenmek ve olumlu yönde yapılanmalar için adım atılacak uygun bir zaman. Bu aralar öfkenizin başınıza açacağı bir olay kafanızı ağrıtabilir. Her zaman sakinliğinizi korumalı, sukunet içerisinde kalmalısınız. 

İKİZLER BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün çevrenizin etkisiyle karar almakta kalabilir, uzun zamandır hayatınızda bulunan bazı insanlarla yol ayrımına gelebilirsiniz. Burada sonucu belli edecek olan sizin sakinliğiniz olacaktır. Olaylarda konuşmadan önce iyice düşünüp, tartmak gerekiyor. Parasal konularda uzun zamandır beklediğiniz mutlu bir haber sizi bulacak. 

YENGEÇ BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugünlerde 6.hissinizin kuvvetlendiğini hatta insanların zihinlerinden geçenleri okuayabildiğinizi hissedeceksiniz. Bu sizi yorabilir ama manevi olarak siz verilen bu yeteneği iyi kullanın. 

ASLAN BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Artık iş hayatınızda cesur adım atmanın zamanı geldi. Eleştirilere karşı manevi yönünüz size bir kalkan görevi görüyor.  Bugün kabul görmesini istediğiniz düşünce ve projelerinizi insanların beğenisine sunabilir ve istediğiniz tepkileri alabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili partnerinizin yeni bir mekan teklifi olabilir, iyi düşünün.

BAŞAK BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işinizle ilgili konularda daha sabırlı ve hoşgörülü davranmanızda fayda var. Bu tutumunuz size bir çok yeni kapının açılmasını sağlayabileceği gibi sizin aleyhinize olan konularında düzelmesine yardımcı olacaktır. İnançlarınız emekleriniz sizi maddi manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmanız olmalı.

TERAZİ BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hafta boyunca yoğun bir tempo içerisindeydiniz. Bugün artık kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Artık kendinizi şımartmanız için fazlaca nedeniniz var. Partnerinizin de bir süredir sizin ilginize ihtiyacı var. İyi bir tatil ilişkinize de iyi gelecektir.

AKREP BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün işyerinde sakin ve dikkatli olmanızda fayda var. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz evet ama işinizde hiyerarşi olduğunu unutmayın. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılara çözüm bulmak öncelikle hesaplı davranmaktan geçiyor. Daha planlı olmak çözüm için önemli bir yöntem. Özel yaşamınızda ise ani kararlar vermekten uzak durun.

YAY BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde iş hayatınızda yaşanacak tartışmalar önümüzdeki günlerin gergin geçeceğinin işareti.  Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Maddi konularda ise oldukça şanslı bir gündesiniz.

OĞLAK BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün duygusal sorunlar nedeniyle işinizde huzursuz bir gün geçirebilirsiniz.  Eğer siz zorlu bir ilişkinin içindeyseniz ve bu ilişkiye kendinizi mahkum hissediyorsanız duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Özellikle sorunların tek taraflı çözülemeyeceği gerçeğini görmemekte ısrarcı olan partnerinizle şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Olabildiğince sakin kalmaya özen gösterin.

KOVA BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde işinizle ilgili aksayan konular sizi de bir hayli yorabilir. Yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmek doğru yolu bulmanızda size yardımcı olabilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili sorunlar da baş gösterebilir.  Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU 18 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün iş hayatınızda sıkıntılı bir gün olabilir. Yeteneklerinize güvenin ve sadece yapmanız gerekenlere, isteklerinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. Bugün enerjinizi özellikle aile hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz huzuru elde edersiniz. Özel hayatınızda ise karamsarlığa yer vermemeye özen gösterin.